Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Korábban már kértem segítséget, hogy a gyenge szektorokkal rendelkező merev lemezemmel mit lehetne tenni.
Nos miután újra inicializáltam a felületet és SATA kábelt cseréltem, 1-2 hétig jó volt.
Azután sajnos ismét szaporodnak ezek a szektorok. Egyre gyakrabban, és bizony kezd teljesen használhatatlanná válni, igen gyakran nem olvasható az adat.
Ezek után linksoft javaslatára a 12 -, 5 - és 3,3 Voltos ágra tettem 1-1 100 nanos kerámia kondit, de nem javított.Másik meghajtó ezek nélkül is, mindhárom adatkábellel hibátlanul működik, szóval egyértelműen a merev lemez a rossz. (DVD írás sem produkált még soha hibát, csak mikor olvashatatlan volt az adat.)
Jelenleg 200 gyenge szektor található rajta (sima felület teszt alatt 3 sérültet, pirosat is talált), ez 52%-os kondíciónak értékeli a HD Sentinel és szerinte nem lehetséges a garanciális csere.
Kérdem én, mit érdemes tenni? Mert így használhatatlan. Garanciáztassam? Nehogy ők is csak mélyformázzák és visszaküldjék. Esetleg valami csúnyábbat tegyek vele, amitől egyértelműen cserélni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest