Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
Kívánságok a fejlesztőhöz!
Egy kép a jelenlegi tálcámról:1. Nagyon szeretném a két ikont egybegyúrni... Az aktivitást (írás-olvasás) elég lenne a hőmérséklet ikon sarkaiban jelölni, vagy alul-felül egy-egy eltérő színű pixelsorban..
2. A win11 ahci driverével nem működik a "ZZZ" idle állapot jelzés... Utoljára azt kb. 5 éve tudtam működésre bírni egy spéci driverrel... Viszont elég jó a státusz ablak "Inaktív" jelzés algoritmusa is. Ezt is belegyúrnám ugyanebbe az egy ikonba, választhatóan, például úgy, hogy az inaktív HDD-k hőmérsékletét jelző számok kiszürkülnének, vagy a háttérszín pl. kékre váltana, mert egy inaktív drive-nál amúgy sem érdekes a hőmérséklet színezés, az nem lehet meleg.
3. Ha rámegyek az ikonokra az egérrel, akkor az előugró ablakban látható a HDD-k sorszáma, típusa stb-stb. Ha ehhez egyedi azonosító szöveget is lehetne adni, akkor azonnal tudnám, hogy az melyik a sokból. Nagyon király lenne ez is.(- Azt még nem tudom, hogy a HDS csinálja-e hogy pl. éjfélkor felpörget minden alvó HDD-met, de ha igen, akkor ezt is ki kellene írtani, ha be van pipálva az "Automatikus felismerés lemezaktivitás alapján" akkor automatikusan semmit nem kezdeményezzen inaktív driveon.)
Hát nekem ezek hiányoznak sok-sok éve és egyetlen progi nincs a "piacon" amikkel ezt meg tudnám oldani, csak várok-várok..
Ja és természetesen regisztrált Pro verzió user vagyok, nem tudnám elképzelni enélkül a rendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Silent Hill f teszt
- Házimozi haladó szinten
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest