Hirdetés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
 - iPhone topik
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Poplacsek
senior tag
Kívánságok a fejlesztőhöz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy kép a jelenlegi tálcámról:
1. Nagyon szeretném a két ikont egybegyúrni... Az aktivitást (írás-olvasás) elég lenne a hőmérséklet ikon sarkaiban jelölni, vagy alul-felül egy-egy eltérő színű pixelsorban..
2. A win11 ahci driverével nem működik a "ZZZ" idle állapot jelzés... Utoljára azt kb. 5 éve tudtam működésre bírni egy spéci driverrel... Viszont elég jó a státusz ablak "Inaktív" jelzés algoritmusa is. Ezt is belegyúrnám ugyanebbe az egy ikonba, választhatóan, például úgy, hogy az inaktív HDD-k hőmérsékletét jelző számok kiszürkülnének, vagy a háttérszín pl. kékre váltana, mert egy inaktív drive-nál amúgy sem érdekes a hőmérséklet színezés, az nem lehet meleg.
3. Ha rámegyek az ikonokra az egérrel, akkor az előugró ablakban látható a HDD-k sorszáma, típusa stb-stb. Ha ehhez egyedi azonosító szöveget is lehetne adni, akkor azonnal tudnám, hogy az melyik a sokból. Nagyon király lenne ez is.(- Azt még nem tudom, hogy a HDS csinálja-e hogy pl. éjfélkor felpörget minden alvó HDD-met, de ha igen, akkor ezt is ki kellene írtani, ha be van pipálva az "Automatikus felismerés lemezaktivitás alapján" akkor automatikusan semmit nem kezdeményezzen inaktív driveon.)
Hát nekem ezek hiányoznak sok-sok éve és egyetlen progi nincs a "piacon" amikkel ezt meg tudnám oldani, csak várok-várok..
 Ja és természetesen regisztrált Pro verzió user vagyok, nem tudnám elképzelni enélkül a rendszerem.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)