Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• --HARDCORE--

senior tag

válasz pvt.peter #5702 üzenetére

Ez már gyakorlatilag tönkrement. Pont ennek a változónak az értékére kellene módosítani a programban, hogy ilyenkor már ne írjon többé 100%-ot, tudom, nekem is volt 2x Seagate vinyóm, mindkettő 100%-os volt, aztán utána amit visszaolvastam róluk, az már használhatatlan volt.

Most is van egy vinyó a hirdetések közt, 100%-osként feltüntetve és szerencsétlen eladónak fogalma sincs hogy már rég tönkrement a vinyója. :/ Gondolom ugyanígy vannak azok, akik szerint jogtalanul utálja a fél Prohardver a Seagate-et. Megnézik hogy 100% és a másik a hülye. :)) Az ő vinyójával biza semmi gond nincs. :) Tisztelet a kivételnek! :R

Szóval a Raw Read Error Rate értéke, ha nem "0", (és mondjuk folyton változik) már húznám is lefele 0%-ra a kondíciót. Gyakolatilag teljesen jogosan. Szerintem senki nem szeretne olyan vinyót magánál tudni, amiről aztán nem tudja visszaolvasni hibátlanul az adatait.

Illetve még a Load/Unload Cycle Counter mellé is írnék egy pár lépcsőfokot, figyelmeztetést.. ha nem is egyből 0%-ra, mert az ebben az esetben talán túlzás lenne, de valamilyen szinten mondjuk 100.000 körül már érdemes legalább valahogy figyelmeztetést küldenie a HDSentinelnek..

Ahogy látom az aprókban lévő WD tulajok jórésze életében nem hallott a wdidle3 -ról. Pedig elég hasznos élettartam szempontjából azt a 8sec-et 300-ra állítani a fej parkolást illetően.

Új hozzászólás Aktív témák