- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
hdsentinel
üzenetére
Attól tartok vmi más (is) lehet. a Másik topikban liksoft talált vmi hibát (sentinel report) nálam, de az az újabbik-"rosszul" működő driverrel volt. nekem sajnos nem sokat mond ez:
"Átviteli hibák viszont voltak. Ez nem százas kábelt jelenthet, vagy interface pontatlanságot. (Inkább kábel szokott lenni.)
199 Ultra ATA CRC Error Count 0 200 200 00000000002A"Ezzel a driverrel próbáltam a minimumra venni az akusztikát, de mindig maxon maradt. Most feltettem a régebbi drivert, kábelt és portot cseréltem. Nem tudom, h esetleg elküldhetek-e egy nyers riportot a mailedre, h szted korrekt-e most a vinyó?
Az akusztikát ezzel viszont egyáltalán nem tudom állítani. Tehát megnyitom a beállítást, nem állítok át semmit, megnyomom az OK-t és akkor is kiírja, h: [link], pedig ez tűnik még a legkorrektebb drivernek..A másolási sebességet csak azért nem értettem, mert magát a másolást kb 60mb/s-en kezdi és folyamatosan lassul 30mb/s-re, de akkor technikailag még örülnöm is kéne, h az elején ekkorát rádob.

A másik, h egyre több ember számol be egy bizonyos pattanó hangról(és a leggtöbbnek giga lapja van
). Én speciel seekelés közben hallom, teljesítménybeli eltérést/visszaesést nem tapasztalok. Elkezd seekelni és randomra hallható egy pár pattanás, hol több hol kevesebb. A kérdés, h mi adhatja ki ezt a hangot, vagy ez "természetes"? Sajna ez az első satás hddm, így nem tom, h mi az és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PC bontás - Fractal Design, EVGA Plat, X99, i7 6850k, 128Gb DDR4, GTX 1080, 1TB SSD, 10G LAN
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Én speciel seekelés közben hallom, teljesítménybeli eltérést/visszaesést nem tapasztalok. Elkezd seekelni és randomra hallható egy pár pattanás, hol több hol kevesebb. A kérdés, h mi adhatja ki ezt a hangot, vagy ez "természetes"? Sajna ez az első satás hddm, így nem tom, h mi az és mi nem.