- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz
Mackósajt #37 üzenetére
Mindenképp vegyél hagkártyát, mindegy milyen füles. Én először alaplapiról SB Live! 5.1-ra váltottam, óriási különbség volt. Utána a Live! ment édesanyám gépébe, és a helyére egy X-Fi Xtrememusic került, a különbség ugyanakkora volt mint az első cserénél.
Az integrált hang''kártyák'' begyüjtenek egy csomó zajt, emlékszem hogyha mozgattam az egeret, akkor lehetett hallani egy nagyon finom és halk ciripelést ha totál csönd volt.
Én egy HD 595-öst használok, ehhez biztos kell már hangkártya, de mindegyikhez érdemes. Ha szűkén vagy pénznek nézz be az aprók közé, biztos találsz egy audigy(2,4) kártyát bőven 10k alatt, és ezek fényévekkel jobbak mint az integrált társaik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest