Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz
Mackósajt #37 üzenetére
Mindenképp vegyél hagkártyát, mindegy milyen füles. Én először alaplapiról SB Live! 5.1-ra váltottam, óriási különbség volt. Utána a Live! ment édesanyám gépébe, és a helyére egy X-Fi Xtrememusic került, a különbség ugyanakkora volt mint az első cserénél.
Az integrált hang''kártyák'' begyüjtenek egy csomó zajt, emlékszem hogyha mozgattam az egeret, akkor lehetett hallani egy nagyon finom és halk ciripelést ha totál csönd volt.
Én egy HD 595-öst használok, ehhez biztos kell már hangkártya, de mindegyikhez érdemes. Ha szűkén vagy pénznek nézz be az aprók közé, biztos találsz egy audigy(2,4) kártyát bőven 10k alatt, és ezek fényévekkel jobbak mint az integrált társaik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest