- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Dare2Live #44 üzenetére
Erre mindenkinek jó lesz a Conroe, hiszen én Venice magról pl. San Diego-ra nem fogok váltani, mert semmi értelme. Játékban nem lesz jelentős ugrás, hiába emelhető a Mhz, hiszen itt már tesztelték, hogy VGA/CPU párositásnál a jelenlegi proc is elégséges (~2500 Mhz). Még sokkal erősebb VGA-val is, mint a jelenlegi x800 GTO, elég lesz. Viszont, fejlődés szempontjából akkor már csak az X2 marad ehez a foglalathoz, még ha elvileg a játékok nem használják ki. De ha lemegy az ára, akkor nekem megéri még esettleg arra áldozni, ebben biztos vagyok.
Aztán, ha majd váltanom kell, akkor majd megnézhetem, hogy mi lesz éppen az AM2 ellenfele (nem a mai procikat kell nézni, azt felesleges), és mire érdemes váltani. Ha az intej lesz, akkor kénytelen leszek arra váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest