Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
robyeger #435 üzenetére
[L]''Nem érted, hogy működik a K8..''[/L]
Ezen most nem tudom hogyvagy
En nem tudom amikor te olyan baromsagokkal jossz mint az FSB, az Conroe topic-os es ebben a vitaban is. Es en is meg meg par ember probaljak tobbszor is elmagyarazni hogy mukodik mert nem vagy kepes felfogni.
''Látam azért érted mit dumálok, csak nem tudod cáfolni, nem egyszerűbb lenne ha beszélnél egy DDR500-as 939 tulajjal, mert nekem úgy se hiszel.''
Micsoda?!A #417-ben irt marhasagodat megvalaszoltam es megcafoltam a #429-ben. Aztan meg egyszer elmagyaraztam szo szerint a #432-ben mert #430-ban modottak alapjan meg mindig nem ertetted meg. Na meg egyszer:
Ha az AM2-ben ott az a misztikus funkcio amirol it regelsz mar mult het ota akkor hogy lehet hogy ugyanolyan/hasonlo orajelu memoriaval ugyanazokban a programokban ugyanolyan memoria savszelesseget ad? Ami kb. 5900MB/s 500Mhz effektiv orajel eseten . Hallgatlak. Es remelem nem az egymagos/ketmagos programmal josz vissza mert fejbelovom magam. Ha igen, akkor remelem valami szaftos bizonyitassal arra hogyis mukodik ez az egymagos.katmagos dolog a memoria savszelesseg meresenel a programoknal mert ahogy azt mer erdoke is leirta neked az egy jokora baromsag. Semmi kihatassal nincs ra.
'' A Hypertranszport és a memória órajele is a proci külső órajeléből képződik. HTT esetében van egy LDT szorzószám. (200x5=1000Mhz) Memóriánál pedig az csak nézőpont kérdése, hogy a magórajelhez vagy a proci alapórjeléhez viszonyítod, mert az eredmény ugyan az lesz, mivel a magórjel is az alapórajelből képződik, csak hát jobban megértenéd a működését, ha nem a magórjeltől vizsgálnád a memória órajelét(az összefüggések közepétől), hanem a CPU alapórajelétől (az összefüggés elejétől).''
Basszus. Megertesz ugy-ahogy vegre valamit amit nem egy ember engem beleertve magyaraz neked ki tudja miota es ugy allitod most be mintha en nem tudtam volna? Orulet!
''Ez a kép már sokkal jobban tetszik, kár hogy 2way 940 Opteronok-ról szól. Ha tudnál linkel ilyen ábrát a AM X2-ről is, végre elmondhatnám, hogy tudtál újat mutatni nekem.''
Ugy, hogy mar vegre felfoghatnad hogy az AM2-es procikban a memoria vezerlon kivul nem valtozott semmi. Igy az SRQ es az XBar ugyanolyan mint a hogy a belinkelt abran lathatos es amit allitasz egy baromsag. S939/S940/AM2 ugyanugy mukodik. Semmi kulonbseg nincs csak a DDR-400 es DDR2-800 nyujtotta maximalis savszelessekbol adodo teljesitmenynovekedes. Sem az Xbar sem az SRQ nem jatszik ebben szerepet. Ugyanugy mukodnek ahogy eddig a proci orajelen es tovabittanak mindent ami bejon. Az altaluk nyujtott teljesitmeny mar az elso S754-es Athlonokban nagyobb mint a DDR2-800 ma nyujtott maximalis 12.8GB/s savszelessege.
''L2 cache: Konkrétan mit nem tudok vagy mit értek félre ezzel kapcsolatban?? Szerinted nincs teljesítmény''visszahajlás'' laposodás a magórajel függvényében? A theoretikus L2 cache sávszélekkel nem megyünk semmire, a valós sávszélekből pedig már adtam izelítőt a forum olvasók számára(#409), rajtad a sor, ha ebből valamit is ki akarsz hozni.''
Azt az allitasodat amit meg a Conroe topic-ban szajkoztal hogy az L2 maximalis realis atviteli sebessege 2.2Ghz-n nincs meg 6.4GB/s sem. Most sem te irtal rola semmit, hanem egy masik user altal linkelt screenshotrol olvasol. Ott lathatod hogy mar o is 11GB/s eredmenyt kap. Akkor ez most hogy tamasztja ala a korabbi allitasod? milyen kenyelmes a stilusodhoz hogy azokat a hsz-eket toroltek. Szoval varom
Minek jossz most meg 1.51-es Everest-el? Nincs eleg normalis Sandra2007, Sciencemark vagy uj Everest eredmeny. Ja hogy azok nem tamasztjak ala az orult elmeleted? Akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-12900 OEM eladó ajándék hűtővel
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest