- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Oliverda #159 üzenetére
Nekem spec nem az AMDvel van gondom hanem az alá gyártott szarabbnál szarabb chipsettekkel/alaplapokkal. (Talán a legujabb ati +uli1575 az egy kivétel, de én már nem próbálkozok.)
PPeter anno részletesen kifejtette mért kénytelen lemondani a sokkal jobb ár/érték arányú AMD konfigokról ha gépet csinál, csak most az istennek nem találom azt a hozzászólást.
De evvel sokan vannak így ha jól tudom Erdoke is nemkeveset szenvedett, magamról már nem is beszélve.
Holnapra valszeg eszembe jut melyik topicba is sírtam el magam támasztották mások is alá nemcsak énvagyok hülye, holnapra eszembe jut aztán linkelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest