Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
ezt én értem! és azzal is tisztába vok h semmi érteleme ugyan olyan chipsetekkel rendelkező lapokat tesztelni!
de én + arra értettem, h kistesó-nagytesó h ugyanazon chipset család gyengébb-erősebb tagjai.... te kis ''funkcionális analfabéta''
''Meg az, hogy mostanában semmilyen témában nem lehet értelmesen beszélni, mert a hozzád hasonló funkcionális analfabéláknak 5x kell leírni valamit mire megérti.''
sztem ne általánosíts! és milyen jogon ''funkcionális analfabétázol'' le, v hasonlítasz hozzájuk???!!!??? mikor még nem is ismersz, és azt se tod ki vok, és még életembe nem láttalak itt a ph-n (mondjuk nem is vok túlrégóta tag)
ennyi erővel én is beszólogathatnék neked: sztem te 1 degenerált, okoskodó, torz és beképzelt f@szkalap vagy....
de mivel nem ismerlek semmi alapom rá!
úh sztem higgadjál le! szedjél hangyát, v xanaxot!
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
hát sztem nem
láttál te már alaplap tesztet?
kész, én nem akarok beszállni a veszekedésbe, úh én itt abba is hagytam...., és sztem nyugi mindenkinekpeace! [link]
és sztem ezt folytat6nánk itt évekig is, de mivel mindenkinek +vannak a saját nézetei, akaratai, tapasztalatai....., amik persze nem 1eznek, és . ezért nem fog senki engedni a másiknak, míg ész érvekkel nem lesz képes +győzni vki vkit -
<cafat>
senior tag
válasz
JagdPanther #230 üzenetére
ok, de ha azt nézed, akkor az a 2 lap kbre azonos kategóra, és teljesítmény, csak az 1iken újabb a chip set, míg a másikon nem, és ha nézed a másik oldalát akkor amd alá 40k-ért luxus lapot kapsz, míg intel alá még mindig 50-60k egy normálabb lap....
és sztem az alaplapon múlik minden, h az mennyire jól, pontosan, és gyorsan tudja összehangolni a többi résztvevőt (cpu, ram, vga) -
<cafat>
senior tag
ja a tuninghoz még annyit, h az én procimat, ebben a lapban ezekkel a ramokkal, és gyári hűtővel, nomeg aibooster-rel 2990mhz-ig sikerült húznom alapfesszel, és ezt követően kb 3mp után újraindult a gép
, és még a win se akart betölteni...., biosban kellett visszaraknom a cpu frekit auto-ra
és sztem ha lenne egy erősebb hűtőm, akkor ezzel is elérhetném a 3ghz-et, de nincsen, és amúgysem kínoznám szegényt
, jó nekem ez így is....
és lenne még egy kérdésem: az mért van h a tesztekben ha ugyan akkora eredményt ért el több cpu is, amd és intel is, mindig, minden esetben az intelt tették feljebb!???!
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
szvsz AMD for ever!!!
hiába a tuning + minden, de a lap a proci alá akkor is sokkal drágább....., ezért is nem éri meg..., és azt nem hiszem el h egy ennyire széthajtott procinak hosszútávon nem lesz semmi baja...., nem elég ha tuningolni akar vki vegyen sokkal többér lapot, még vegyen normál hűtést is..... (én inkább maradok a nem kínzott, de normálisan ketyegő cpu-knál)
pl a tesztben szereplő 2 lap: asus m2n32-sli deluxe (ez kb 40k körül mozog), és gigabyte p35-dq6 (ez meg kb 60k körül mozog)....
és még ha a lapba nem is legdrágább procikat nézzük, hanem mondjuk legyen a 30k-s kategória (a64 x2 5000/5200+ és c2d e4300/4400).
ha +nézzük a fontosabb teszteket (a tuningot, és fogyasztást, + a cache-eset nem beleszámítva) a 30 tesztből 21 szer veri meg az 5200+ a 4400at, és többször a 4300at, és nem egyszer még a sokkal drágább c2d-ket is! és memória írásban, és olvasásban az összes amd jobb, ami sztem nem elhanyagolható, és fontos is.
azt h az 5000+ hányszor veri le a 4300at nem volt türelmem kiszámolni, mert +mondom őszintén, engem igazán csak az 5200+ érdekelt, mert ilyenem van, és sztem én a jelenlegi konfigommal jól elleszek még legalább 2 évig..... főleg ha +jön a +2gb ram, és majd később lesz vga csere is....
és nagyon nagy grat a teszthez...., már régóta vártam egy ilyenre.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest