Hirdetés
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Az élet már többször bebizonyította nekem azt az ökölszabályt hogy: OLCSÓ=GAGYI Ez a saját tapasztalatom. Volt már a kezemben ilyen eszrák csoda és nem annyira voltam elájulva tőle hogy húdeszuper ez aztán megérte az árát. Az olcsó chipsetes lapok más gyártóknál sem jelentősen drágábbak mint az eszráknál.
-
Flagstaff2
senior tag
Ha jól emlékszem ott van a hsz-omban hogy szeszkógazdaságos gépben van létjogosultsága,amiknél elsődleges a költséghatékonyság és valószínűleg sosem lesznek húzva. Egyébként pedig bár nem egy hejde nagy minőség az MSI sem,de valahogy nincs aa szeszkógazdaságos fílingje az egésznek.
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nincsenek benne a komolyabb Intelek mert:
asszem azonos árkategóriák összehasonlítása folyt,és nem igazán van az AMD-nek olyan árú procija
asszem azok a nagyon überbrutál teljesítményű procik még a PH! elvakultan fejlesztgető közönségének is max az 1%-ának a fantáziáját mozgatják meg és még annak az 1%-nak is csak a 10%-a adna érte annyi pénzt.
Ezért meg felesleges tesztelni őket,mindenki talál a neten magának tesztet. -
Flagstaff2
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Minek mindíg az eszrákot reklámozni én nem értem. Annak szeszkógazdaságos konfigon kívül másban helye nincs. Minden médincsájna. Ez is. Vagyis nem a gyártás miatt olcsóbb. A PCB előállítása sem lehet ennyivel olcsóbb. Mi marad? Félvezetőkön,kondikon spórolás. Namost ezeken nem sok múlik,csak akár a komplett gép stabilitása/tuningja. Esetleg még a hullagagyi honlap/támogatás/alaplap mellé adott körítésen lehet valamicskét spórolni,de nem ennyit. Az eszrák nem alaplap,az csak egy annak látszó tárgy. Ugyanúgy ahogy a szutyoki sem autó hanem csak egy annak látszó tárgy.

-
Flagstaff2
senior tag
Már csak azért sem szökik ilyen hirtelen ekkorát a fogyasztás mert ahol már szökennie kellene az sztem az a pont ahol odazörget az órajelnek meg a feszkónak a proci,de az olyan 50% körüli terhelés nem pedig 5%-os. 5%-nál még vígan 1GHz-en jár 1,1V-tal ami nemigen melegít lóf@szt se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Medence topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Milyen routert?
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest