Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Csak ilyen és ehhez hasonló telefont lenne csal szabad gyártani.
-
goofy86
tag
Veszel egy olyan embernek egy ilyet akinek nincs szgépe aztán nyomtathatod neki a használati utasítást, igaz hogy ők nem használnak papírt de te igen! Nem rossz az elképzelés de túlzásba se kéne vinni!
-
Integra
titán
én nem értem miért nem lehet átállni minden gyártónak a standard micro usb csatlakozóra, amin keresztül tölteni is lehet.
az se töltőcsatlakozói is a ritka buta kategóriát erősítik ezekkel a műanyag pöckökkel, bumszli és törékeny is, vicc az egész -
ByB
addikt
Csinálhatott volna az SE egy pályázatot e telefon kapcsán, lehet tovább jutnak, mint ami a képen látható...

-
Ankhiszesz
tag
Nekem valahogy egy Tv távirányító jutott eszembe rólla, mármint formailag (leginkább a számbillentyűk győztek meg a feltevésemben)

-
brumesz
aktív tag
w888i?
engem a w880ra emlékeztet,a formája miatt -
RandomGosu
senior tag
öööhhh ez olyan igazi természetes dolog?
-
iknight
senior tag
Azt az energia takarékos belsőt esetleg nem tudták volna eddig használni, mondjuk az akkumulátor üzemidő növelése végett?

Egyébként ez szerintem csak az adtunk a szarnak egy pofont kategória... Csinálják fémből magnéziumból, alumíniumból stbstb a készülékházakat, azt újra lehet hasznosítani, és nem kicsit jobb minőségűek lennének a telók...
-
GML
őstag
Vagy a honlapon elérhető verzió. és még memkari sem kell. főleg, ha mondjuk egy t250 kaliberü telefont nézel...
-
Ha adnának hozzá egy memóriakártyát - mert azt úgyis vesz a user - akkor még a CD-t sem kellene legyártani, mehet arra a sok infó, így még környezet-és felhasználóbarátabb lenne a gyár
-
GML
őstag
Végre a SE is rájött, hogy környezetet kell védeni, de kérdés, hogy mikor lesz piacon az első zöldszívű telefon?? remélem hamar ....

-
Még jól is néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tudományos Pandémia Klub
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 10 db Samsung Galaxy S24 FE tok
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest