- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Ha a kinézet nem megy a használhatóság rovására akkor nekem édesmindegy.
-
pzstm
titán
-
-
nubreed
veterán
Sosem érdekelt, hogy hogy néz ki a gmail, mert Google Redesigned addont használok, remélem, hogy akik ezt fejlesztik, kiadják majd az új felülethez is.
Más: Amúgy az is érdekes, hogy kötelezővé teszi a kétlépcsős bejelentkezést a google.
Felesleges és időpocsékoló rinya vagy valóban olyan nagy szükség van erre?
Az adatgyűjtés egy újabb fokára érkezik ezzel a Google... -
fuze
őstag
A levélszortírozást miért kell kivezetni? Én imádom, hogy a reklámok, hírlevek külön kerülnek.
-
ladapower
tag
Pont tegnap kezdtem attelepulni az Outlookra... Reszemrol tul keso a gmail valtozasa
-
Pubszon
veterán
Isten ments hogy így nézzen ki!
-
hugi0
őstag
Amikor mindent a bal felso sarokban lehet elerni, akkor miert kell nekik a jobb alsoba tenni a surun hasznalt dolgok elerhetoseget ?
Hala "istennek" van egy olyan lehetoseg meg mindig: "Alap HMTL nezet, betoltese.".
- remelem lesz kesobb is. -
3.Aragorn
addikt
Ez a "letisztult" design szar.
A tűs rendszerre viszont kíváncsi leszek. -
-
Rhino666
addikt
Tényleg ezt is el akarják rontani??
Mint mindent amit megváltoztattak az utóbbi 2-3 évben...?
-
oraihunter
aktív tag
válasz
Penndragon #3 üzenetére
Nekem is. De sokaknak az idősebb generációból tényleg lesz pár zürös percük, vagy órájuk miatta.
-
Oké, de azért maradjon továbbra is használható
-
azopi74
addikt
Na végre kezd újra használhatóva válni a gmail. Ha így folytatják, talán vissza is térek. Igaz, valóban erőteljesen érezni az outlook.com hatását, de nem szégyen a nyúlás, ha jól csinálják
-
-
" A napi szinten használt alkalmazásokban a nagy horderejű módosítások ugyanis általában általános felzúdulást váltanak ki a felhasználókból, akiknek ritkán vágyuk átszokni valami újra, ha az aktuális verziót már készségszinten kezelik."
Pont ezért nem értem, miért kell mindenkinek kényszeresen változtatni mindenen...
Vagy nyomjanak ki egy igényfelmérést, és a válaszok alapján döntsék el, mi legyen. Esetleg egy statisztikát arról, hogy mik a gyakran használt dolgok, a többit lehet elrejteni letisztultság címén.@Szederp : Jó látni, hogy másnak is ez a véleménye.
A letisztultság meg nem egyenló azzal, hogy mindent elrejtünk. -
Szederp
tag
Az egyszerűség/átláthatóság mögé bújva kasztrálnak manapság mindent.
Az a jobb alsó gomb? Tehát eddig egy klikk elég volt a levélíráshoz, most kettő klikk kell majd, ráadásul egészen máshová került a funkció. Ez egyszerűbb?
Ez az állandó kétségbeesett megújulás amit utána "innovációnak" hívnak szerintem teljesen szükségtelen.
-
Rickazoid
addikt
válasz
GeryFlash #60 üzenetére
Tudod, lassan minden monitor/kijelző fullHD és terjed a nagyobb felbontás, illetve jön a 4k, majd 8k, tableteknél és telefonoknál meg még korábban érkezik, szóval most kell mindenhol minimalistára venni a felületet és a végletekig leegyszerűsíteni még a logókat is, hisz végre a részletgazdagon megrajzolt dizájnelemek is jól mutatnának...
-
-
GeryFlash
veterán
válasz
sz.balazs.95 #61 üzenetére
Csempét sehol, csak azt mondom hogy ez kb ugyanaz mint a Hotmail ami ugye a win 8 flat designjára lett megcsinálva
-
-
GeryFlash
veterán
Ez is ilyen flat designos csempés cumó lesz
-
bteebi
veterán
Hááátt... nem is tudom. Valószínűleg jó lesz, de azért jócskán a "szokni kell" kategória. Nekem a legtöbb GUI-beli fejlesztés nem jött be, sőt. A legtöbb új funkció tetszik, vagy vállalható, azonban a régi felület nekem jobban tetszett. Mondjuk a mostanit már egészen megszoktam, úgyhogy jó, hogy megint változik
.
-
haxiboy
veterán
válasz
scope2007 #54 üzenetére
Tény hogy én megszállott minimalista vagyok, nem kell cicomásnak lennie semminek, legyen letisztult és jól kezelhető, minimális testre szabhatóság nem árt azért. Részben ezért tettszik az iPhone 5(S), illetve a Xiaomi féle stock MIUI. Előbbi sajnos nem a nagyon prémium anyaghasználatáról híres, ami mindkettőre igaz pedíg a garancia.
Az új gmaillel nem lesz gond, és ahogy a google-t ismerem nem fogja erőltetni senkire, még a Régi Html nézet is elérhető.
-
nfsu17
veterán
újítás?
google-tól?
kösz, nem.Vagy maradjon a régi "skin" is.
-
-
A változatosság gyönyörködtet. A minimal dizájnra meg +1
-
haxiboy
veterán
Wow, brutálisan jól néz ki
-
dlaccc
aktív tag
még a legutóbbi változtatást se tudtam megszokni, de nembaj legalább látszik hogy nem ülnek a babérjaikon a srácok
-
CoolBoy323
nagyúr
Menjenek mar a jo francba ezzel a minimal dizájnnal ők is!
Undoritó!!! -
törölt tag
Gondolom tömörített állományokat még most is tiltani fog! Elég problémás sajnos.
-
hemaka
nagyúr
iOS alap klienst hasznalok telon, gepen meg tb-t, szoval nekem aztan edes mindegy hogyan nez ki a webes felulet.
-
Rickazoid
addikt
Én csak két dolgot fűznék hozzá: Thunderbird és egyéb kliensek.
-
Lyally, félek.
-
-
HuMarc
veterán
válasz
sz.balazs.95 #32 üzenetére
Az a gond, hogy a skinek nem skinek, hanem minden színben meg van csinálva az oldal. (Ha jól látom). Ez így nem az igazi.
-
halkow
őstag
nem gond szeretem az újdonságokat
-
II.Démonlord
tag
Nekem a mostanival sincs különösebb bajom, bár a levélírást valahogy lehetne javítani, mert az nem jön be
A témáknál meg maradjon meg a fa
-
-
huszar90
aktív tag
átláthatóbbnak tűnik mint a mostani
-
XmoD
senior tag
Ha a mostani terminal tema megmarad benne akkor nem lesz olyan veszes a dolog. Bar en asztali kliensel hasznalom.
-
Zidane_feje
csendes tag
Eléggé az outlook.com-ra hajaz... abból szemre a legidegesítöbb tulajdonságokat próbálják átemelni
De fokozatosan azért igyekeznek kigyomlálni a felületből azokat az elemeket amiért a guglimélt szerettük.
Aki meg arra számít, hogy vissza lehet majd váltani a régire... javithatatlan optimistaÉn remélem, hogy csak teszt marad...
-
Akybron
aktív tag
válasz
Krugszvele #8 üzenetére
A tartózkodási hely akkor jó, ha maps.google.hu-t írsz be. commal USA jön be nekem is.
-
most jut eszembe:
aztán nehogy bepereljenek engem. -
kpityu2
addikt
Nehéz dolog egy levelezőkliens felületét összekalapálni...
-
rii
nagyúr
csak legyen fekete skin ...
-
Kicsit sem hasonlít az Outlook-ra...
-
pete_21
addikt
Nekem is tetszik, szép minimalista, ugyanakkor többszínű, nem unalmas design.
A többi hsz-re reagálva: az új webes Maps-et én sem szeretem, tényleg lassabb, körülményesebb a használata, a régi sokkal logikusabb volt.
Nekem az Androidos GMail app-pal az a bajom, hogy levélírásnál a címzettet elkezdem gépelni, de nem mindenki van benne a listában, amiket bedob ajánlatnak. Van akit rendszeresen feldob, van akit egyszer sem. Weben ez tökéletesen működik, akinek már írtam, vagy akitől jött levelem, azt kiadja a listában, ha elkezdem beírni vagy a nevét, vagy az emailjét. Nem tudom, hogy ez mobilon miért nem működik, de elég körülményes ezt áthidalnom. Remélem javítani fogják, bár amióta használom, azóta nem történt változás ezügyben. -
petipetya
nagyúr
Már várom, nekem bejön ez a letisztult kinézet.
-
kispx
addikt
Mi történt az emberekkel? Valami megújul és nincs ellenállás?
-
HuMarc
veterán
Remélem nem a YT-stáb csinálja. Ha nem, akkor annyira rossz nem lesz.
-
n00n
őstag
Érdekes, azt vártam, hogy anyázás lesz a kommentek 95%-a.
Egyébként nekem elsőre nagyon sivár, de élesben lehet tetszene.
-
gebro
aktív tag
Tetszeni fog az új felület, bár a mostanival is elégedett vagyok.
KaiotEch: Nekem is feltűnt a hasonlóság.
-
Ezt egy az egyben az Outlook-ról koppintották?
-
Rimuru
veterán
Sokkal nagyobb felháborodást vártam.
Nekem nem tetszik, sőt szerintem az "alap HTML" nézet a legjobb, viszont használok email klienst így nem sokat látom a webes felületet.
-
vittorio7
őstag
Majd megszokjuk ezt is.
-
törölt tag
A kimenő levelek mappa arra való, hogy amikor rányomsz a küldés gombra, akkor oda kerül a levél, amíg el nem lesz küldve ténylegesen. Ha esetleg hálózati hiba vagy akármi van, akkor addig ott is marad, amíg nem lesz megint kapcsolat. Ez ugye egy online felületen értelmetlen, ezért csak piszkozatok és elküldött van.
-
Dany007
veterán
Én is azt mondom, legyen egyszerű, könnyen átlátható és kész. Design meg mókolás nem kell, csak a funkcionalitás a lényeg.
Nekem speciel az sem tetszik a webes felületen, hogy külön kisablakban nyílik meg az "új email írása" rész. Zavaró. Bár ez személyes, másnak ettől még tetszhet.Mobilon én még régifajtát használok és ott az zavar részben, hogy van külön elküldött e-mailek rész meg kimenő e-mailek.. Miközben weben ilyen nincs. Csak elküldött van. Nem is értem mire való a kimenő rész, az tök üres... mégis gyakran abba lépek be véletlenül...
@Krugszvele:
Huh a google maps-et ne is mond. Most amióta újítottak én is azzal küzdök... Hogy mocskosul lassú. Eleve állandóan felbukkan egy ablak kezdéskor. Gondolom az majd el fog tűnni idővel, de szvsz már rég lejárt az az idő... Aztán ott van az a sok szar navigáló ikon meg a kis fotócskák meg a műhód képe... mikor mindez szépen letisztultan megvolt eddig is, nem zavaróan. Aztán bemegyek utcanézetbe és hirtelen azt se tudom hogy kell kilépni ebből? Mire rájövök, hogy a bal felső sarokban, az épp aktuális utca megnevezés mellett van egy aprócska "balra" nyíl és baszki az visz vissza a normál térképnézetbe!
Szóval vicc.
A keresőben csak az zavar, hogy megjelent egy külön menü, amiben a többi szolgáltatás is fel van sorolva. Eddig ez a fejlécben volt, egyszerűen. Most plusz kattintás... csakhogy körülményesebb legyen. Ugyanez képkeresésnél, a keresőeszközök plusz menügomb után jönnek csak elő, miközben régen mind ott volt közvetlenül a fejlécben.
Ugyanez mobilos verzióban el se érhető. Legalábbis nem mind. Szóval mobilon át kell váltanom normál nézetbe hogy normálisan tudjak képet keresni szűkítéssel. Mert a mobiloson egyszerűen nincsenek meg ezek a lehetőségek.
Szóval na, az eddigi változások nekem nagyon nem tetszettek és van amit a mai napig nem tudok megszokni. -
jFox
addikt
Kicsit OneDrive feelingje van, de lehet hogy csak a szinezés miatt.
Viszont a levelek szortírozását sajnálni fogom. Nekem tetszett, hogy a sok promós/SN levelet kiszűrte és nem kellett közöttük bogarászni a hasznos leveleket. -
Krugszvele
senior tag
Ez egy iszonyú tendencia, aminek nem tudok rájönni az okára. A latitude megszüntetését nem tudtam azóta se felfogni. Aztán a google rss reader? Azzal sem tudom mi volt a baj.
Aztán a gmail alkalmazás használhatatlanná lett téve ios-on, weben viszont a google képkereső lett évről-évre gyatrább, annyira, hogy már áttértem bingre. Sőt! Bing mapsra is át kellett térni, a google maps annyira lassan töltődik be, ráadásul az új verzióval nekem mindig USA jelenik meg, nem a tartózkodási helyem (pc-n). Mobilon viszont a google maps verhetetlen.
Ha a google chrome böngészőt meg fogják újítani, attól nagyon félek, hogy használhatatlan lesz, aztán használhatunk megint firefoxot, mint az állatok -
Steve1207
veterán
Nekem pont tetszenek a változások (persze tudok én is ellenérveket mondani, de többségében pozitív lenne, ha a funkcionalitást nézzük).
Régen jó volt a fokozatos átmenet, de annyit változtak a szolgáltatások, hogy tényleg ideje gyökeresen megújulniuk. Ez a mobilos kinézet meg különösen tetszik a letisztultságával. Már mennék bétásnak tesztelni -
törölt tag
Nem néz ki rosszul, sokkal modernebb, de kicsit helypazarlónak tűnik. Mondjuk annak örülnék, hogy ha végre megoldanák a chat normális elhelyezését, mert ahogy most van, ha már két emebr rámír, akkor semmit nem látok a levelekből egy laptop képernyőjén.
-
Dany007
veterán
Meglátjuk... Nem mondok előre semmit.
Az elmúlt években bármit is újított a google azt szinte mindig rosszabb lett, mint amilyen volt. Youtube, gmail...
Az állandó erőszakos g+ tukmálása miatt meg pár hete már elgondolkoztam a váltáson is. Aztán olvastam a hírt, hogy erről leszoknak, elvileg.A gmailben pl a párbeszédes megjelenítéstől tudtam agyhugykövet kapni. De komolyan... olyan átláthatatlan volt a levelezés hogy az elmondhatatlan. Külön megnyitogatni a régieket hogy egyáltalán tudjam mi van... áh katasztrófa. Mire végre rájöttem, hogy erre van opció a beállításokban.
Youtube meg egyre szarabb... Átláthatatlan katyvasz lett az egész. Gusztustalan, ráadásul az a sok flash még egy modernebb, komolyabb gépet is képes beakasztani. -
Outlander
addikt
Így, elsőre ha ezen képeknek hihetek... nekem tetszeni a fog...
-
Penndragon
tag
Nekem teszik, megtudnám szokni.
-
banhammer
veterán
Ha vissza lehet állítani a régi kinézetet akkor nem fog zavarni a dolog.
Amúgy meg az "új" kinézet se olyan vészes
-
Bloksma
aktív tag
Szokatlan lesz az biztos, de nem hiszem, hogy rossz lesz a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged