- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Nekem is tetszik, szép minimalista, ugyanakkor többszínű, nem unalmas design.
A többi hsz-re reagálva: az új webes Maps-et én sem szeretem, tényleg lassabb, körülményesebb a használata, a régi sokkal logikusabb volt.
Nekem az Androidos GMail app-pal az a bajom, hogy levélírásnál a címzettet elkezdem gépelni, de nem mindenki van benne a listában, amiket bedob ajánlatnak. Van akit rendszeresen feldob, van akit egyszer sem. Weben ez tökéletesen működik, akinek már írtam, vagy akitől jött levelem, azt kiadja a listában, ha elkezdem beírni vagy a nevét, vagy az emailjét. Nem tudom, hogy ez mobilon miért nem működik, de elég körülményes ezt áthidalnom. Remélem javítani fogják, bár amióta használom, azóta nem történt változás ezügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest