Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila9988 #105 üzenetére
Nekem elég a gmail, hotmail, meg a live e-mail cím. Nincs többre szükségem. De köszi a másik szolgáltatót!
-
attila9988
őstag
válasz
Sub-ZeRo #103 üzenetére
A lajt-al az a gond, hogy hiába van 100 megás csatolási lehetőséged, csak akkor tudod elküldeni, ha a másik fél is lajt.hu címmel rendelkezik.
Ezt nem tudtam, én soha nem küldök levélmellékletbe ekkorát, mert számtalan ponton elbukhat a dolog, pl azon amit írtál. Mellesleg ez nem is a lajt hibája, hiszen a fogadó félnek kell képesnek lennie arra, hogy a csatolmányt fogadja, márpedig ha az nagyobb a megengedettnél, akkor visszadobja.
Gmail -be meg küldeni sem lehet ekkorát.
(nem mintha számítana)
A másik szolgáltatót továbbra is ajánlom, ha netán a lajt nem nyerné el a tetszésedet. Az egy német vállalkozásként indult. A szolgáltatásuk érdekes, kényelmes, és GYORS. Komolyan mondom, annak ellenére hogy az is csillivilli live/gmail stílusban készült, ezutóbbiaknál sokkalta gyorsabb. (Lajt meg ugye a puritán felülete miatt egyébként is az, ráadásul az itt van a szomszédban)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
attila9988 #102 üzenetére
Nem úgy értettem... A címét látva nem értem miért rossz az a google -nek ha ezt látják az emberek?
Pl. mert borult a koncepció és nem ilyen lesz, vagy vmiért csúsznak és elégedetlenség lenne.
-
válasz
attila9988 #99 üzenetére
A lajt-al az a gond, hogy hiába van 100 megás csatolási lehetőséged, csak akkor tudod elküldeni, ha a másik fél is lajt.hu címmel rendelkezik.
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #101 üzenetére
Mert a Google szerzői joggal védett tartalmát tartalmazza.
Nem úgy értettem... A címét látva nem értem miért rossz az a google -nek ha ezt látják az emberek?
Nem kell feltétlenül IMAP, be lehet állítani h. POP3-al se törölje a leveleket letöltéskor.
Ez igaz, de az illető akinek írtam azt mondta, hogy több gépen is akarja használni, ezen kívül még webes felületről is. Ilyen esetben kényelmesebb lehet az imap. Egyébként az esetek többségében én is inkább pop -al levelezek, mert így azonnal lesz egy másolatom is a gépemen, nem kell semmi külön bűvészkedés mint imap -nál, hogy ugyanezt az eredményt elérjem. Így ráadásul az elküldött leveleket nem is muszáj ugyanabban a postafiókban tartani, attól teljesen függetlenül is kezelhetem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
attila9988 #100 üzenetére
Mert a Google szerzői joggal védett tartalmát tartalmazza.
(#98) attila9988: Nem kell feltétlenül IMAP, be lehet állítani h. POP3-al se törölje a leveleket letöltéskor.
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #96 üzenetére
Ez most miért van letiltva?
-
attila9988
őstag
válasz
JetiRulez #55 üzenetére
Kezdem unni, hogy gyakran majdhogy fél perceket kell várni, ha egyet lépni akarok.
http://mail.lajt.hu/ - én ezt szeretem,
http://www.gmx.com/ - szintén nem rossz, és villám gyors... de tényleg.
-
attila9988
őstag
válasz
TazLeacher #50 üzenetére
Mondjuk azért mert folyamatosan más gépekről nézegetem az e-mailem, és van olyan gép, amit rajtam kívül más is használ.
A két dolog nem zárja ki egymást. Pláne akkor, ha imap -ot használsz. Így ha véletlenül olyan gép elé kerülsz ahol nincs beállított kliensed, akkor lehet bohóckodni a webes felülettel, egyébként meg lesz egy jól karbantartott gyors, és kényelmes programod a levelekhez.
-
Midway
senior tag
válasz
WonderCSabo #96 üzenetére
Köszi.
Nekem nem tetszik.
-
Midway
senior tag
Na ezt sem lehet már megnézni. Letiltották a videót.
-
KAMELOT
titán
válasz
WonderCSabo #90 üzenetére
Roger! On my way!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
-
netpeti98
addikt
Jól néz ki az új felület.
Üdv netpeti98
-
aram01
nagyúr
válasz
a múnak a szája
-
KAMELOT
titán
Jó volt a régi gmail. Ha változik akkor sajnos muszály hozzászokni.
-
Peethy
őstag
Tetszik. Bár én szeretem a minimalizmust
-
BlackPriest
őstag
válasz
WonderCSabo #86 üzenetére
jah, értem, túl nagy volt a kép, nem 1px-re húztam össze és az egyik oszlopot kicsinyítette, hogy kiférjen. akkor hurrá, bár sosem méretezem át, de jó, hogy tudni fogja
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BlackPriest #85 üzenetére
Nálam nem. Nem kisebbek lesznek az elemek, hogy továbbra is minden látszon, hanem levágja a dolgokat kisebbre méretezéskor. Sztem Nálad is.
-
BlackPriest
őstag
"Ezek szerint a levelező felülete dinamikusan alkalmazkodik a tartalmazó ablak átméretezéséhez"
ebben mi az új? nálam most is így működik
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #83 üzenetére
Ja eh. :\ Nem próbáltam, nekem másik nézek kényelmesebb, így nem próbáltam.
-
ló úr
őstag
Egyszerübbê válik a használata?Szerintem aki eddig nem.tudta használni normálisan,az ássa el magát inkább
-
aram01
nagyúr
ne akarja már kinőni magát, így pont jó volt
-
HollyBoni
veterán
Szép lesz,zsír!
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Gmail != Google+, csak a tisztánlátás kedvéért... Az, hogy kell hozzá, az egy dolog. Szal magát a Gmail-t nem is tudod Google+-ra használni..
Az, hogy 1 lapon van minden, az egy dolog, az már régen is így volt.. A Google+ kinézetét húzzák rá mindenre.. A gtalk is megvan már régóta. Én sem használom, de elfér az ott. De ha meg nem használod, felcsukod és kész.. Ez az új témában is így van...
Az, hogy a beszélgetések nézete átváltható, szerintem az még hasznos lehet később. Több levélből álló levelezés könnyebben áttekinthető, átolvasható így, szerintem...
-
misx
senior tag
Én a gmailt csak szimplán levelezésre használom (nincs csevegés, se g+), szóval nekem így is jó ahogy van. Ez is olyan lesz mint az FB chat ablak, hogy inkább maradt volna a régi (igaz még elérhető, de nem rögzíthető).
-
ruzsabazsa
aktív tag
Kíváncsi vagyok,a jelenlegi szerintem kevésbé van okosan megoldva.
-
bugizozi
őstag
És ezt azt újdonságot más színnel is lehet használni? A sűrűvel nem lenne semmi baj, csak ez a nagy fehérség vakítja ki a szemem...ezért használom a Cold Shower témát, az sokkal kellemesebb
-
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo #61 üzenetére
na, átváltottam erre, hogy szokjam...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #61 üzenetére
Én azt már használom elég régóta.
Ezt a dizájnt már ráhúzták a Docs-ra is, ott is tetszik.. Attól még kicsit eltér a Gmail de ahogy elnéztem, valami olyasmi lesz, tehát arra gondolok, hogy ott jobb oldalt a fogaskerék, ahol állítgat, az docs-ban már ott van.
Sőt, ott meg is van ez a 3 állítható lehetőség, tehát kellemes, kényelmes, kompakt.
-
mttssz
senior tag
válasz
attila9988 #47 üzenetére
Ha saját gépről lépek be, azt használom, viszont máséról nem. És sajnos az esetek többségében máséról lépek be
.
-
Rickazoid
addikt
válasz
julius666 #59 üzenetére
Szerintem nem az nem látja benne, aki nem akarja, hanem az látja bele, aki akarja. Egy alap Drupal telepítésbe is bele lehet látni a Facebook dizájnt, ha nagyon akarja az ember. Egyébként ugyanarra az alapötletre épül mindegyik. Két oldalon két sáv, ahol értesítések és menüelemek vannak, felül egy menüsor, középen meg a fő események. Ez egy annyira logikus felület, hogy nem tulajdonítható a Facebooknak, bárhol megtalálhatod az interneten, még a PH! lapcsalád oldalai is hasonlóan néznek ki, ugyanarra épül a koncepció. Akkor ez az egész is Facebook másolat? Főleg az ITCafé-ből nyitott fórum, ami ráadásul kék is?
A jól látható eltéréseket (ami az egész oldal megjelenése, leszámítva a szerkezetét) fura mód kevesen veszik észre.
-
ErosenZold
senior tag
Végre végre, szeressük a minimalista dolgokat
-
rep3at
őstag
Tetszik ez a felület, mindenképpen megnézem majd mielőtt teljesen átállnék @me-re.
-
dosailord
tag
válasz
HardSanyeee #54 üzenetére
Bocsi, akkor nem szóltam.
-
julius666
addikt
válasz
Rickazoid #51 üzenetére
Rám aztán tényleg nem lehet mondani hogy google-hater vagyok, de a G+ design szempontjából feltűnően sokat nyúlt az FB-től, ezt tényleg csak az nem látja aki nem akarja.
A többi szolgáltatást nyilván hozzá pofásítják hogy beleilleszkedjen az új designba.Nem mintha ettől bármivel is jobb/rosszabb lenne, de a nyilvánvalót ne akarjuk már letagadni.
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #57 üzenetére
Nem olyan komplikált a válasz: az érintőképernyők miatt.
-
WonderCSabo
félisten
Jó ez, jó ez, már a docs is kb. ilyen lett, de mi a szarért kell mindent ilyen baromi nagyra rakni, hogy alig férjen el infó a képernyőn? Szerencsére ahogy a docson is, itt is van kompakt mód...
-
Apollyon
Korrektor
Szerencsére ez engem nem érint mert levelezőklienst használok.
-
JetiRulez
őstag
Nem rossz, de Én régimódi vagyok. A klasszikus HTML felületet használom. Egyébként meg előtte nem ártana egy normális szervert pakolni alá. Kezdem unni, hogy gyakran majdhogy fél perceket kell várni, ha egyet lépni akarok.
-
dosailord
tag
Gratulálok ... itt is megjelenik ez az elnagyolt hülyeség. Ha figyeltétek, minden sor kb. másfélszer (vagy kétszer) magasabb, feleslegesen. A Calendar már rég ilyen, az előző sokkal jobb volt.
Nem értem, hogy ami jó, azt miért kell elrontani.
-
Skynet258
veterán
Ez egyértelműen Google+ dizájnvonal, nincs itt semmilyen Facebook...
Már ott is azt látjuk, ahol nem kéne..?
-
Rickazoid
addikt
"kissé a Facebookra emlékeztető megjelenés."
Ezt ugye viccnek szántátok? Ennyi erővel bármely Drupalt használó oldal is hasonlít a Facebookra. Vagy inkább fordítva.
Inkább a Google Plus-ra hasonlít. Várom már az egybeolvadást, remélem integrálják majd (főleg a címtár miatt), még ha külön is elérhető marad.Egyébként nem sok az újítás, az igazi csak az átméretezés benne. De nekem a sajátom mostani állapota is tetszik. Erre a jövőben sem mondja majd senki, hogy facebookos és remélem maradhat ez a téma az átszabás után. Igaz túl sokat úgysem használom a Thunderbird és a telefonom miatt.
-
TazLeacher
nagyúr
Mondjuk azért mert folyamatosan más gépekről nézegetem az e-mailem, és van olyan gép, amit rajtam kívül más is használ. Próbálkoztam azzal, hogy az otthoni gépre beállítottam klienst, de annyira rááll az ember keze a webes felületre, hogy elfelejtettem, hogy az otthoni gépén van kliens.
-
llaszlo
veterán
válasz
attila9988 #47 üzenetére
Én eddig is azt használtam és tökéletes, sőt sokkal jobban használható, mint a webes felület. Na meg több email cím van benne egységesen.
Nem tudom ezzel egyeseknek mi a gondja, hogy miért ne használja. -
cer
tag
Neeeeee......
-
dave666
aktív tag
Nekem is nagyon lassúnak tűnik a gmail új frissítése után.
Új dizájn nem tetszik.
Fagy néha a chat, olyan embert aki kilépett, még úgy érzéki mintha ott lenne.
Amikor valami ujjat alkotnak, nem mindig pozitív, jó.
Akinek hasonló a problémája, az érdekelne. -
matyiGo
aktív tag
mióta nagyapámnak gmail-je van az ilyen híreknél mindig nyelek egy nagyot
de ahogy látom egetrengető változás azért nincs, a lényeg hogy az öreg tudja majd követni a dolgot -
aram01
nagyúr
válasz
fondorlatos #42 üzenetére
na ez az amit pontosan hogy nem szeretnék
-
törölt tag
válasz
fondorlatos #42 üzenetére
10 éve nem használok levelező klienst, kell még pop3 meg smtp beállítás??? az volt vele a szívás, hogy némely szolgáltatók lehetetlen neveket adtak a servereknek, még véletlenül se lehessen kitalálni
-
aram01
nagyúr
kell ez nekünk?
-
MongolZ
addikt
Úgy látszik minden informatikusnak gerincferdülése van... nézzétek csak a vállainak magasság-különbségét!
-
mttssz
senior tag
Hát, nekem a régi jobban tetszik, mint ez, azt használom évek óta, azt szoktam meg. Nem örülök neki, de hát ez van
.
-
törölt tag
na majd meglátjuk. én már a freemailos beta-nal is vakartam a fejem. nem szeretem, mikor egy hirtelen váltásnál teljesen más felületet kapsz, esetlegesen a régi megszűnésével.
ezek olyan dolgok az életemben, amit használni akarok, nem pedig gyönyörködni benne -
gtasystem
őstag
a naptár már megújult..
sablon lesz benne?
a sablonok miatt használok thunderbird-öt, de áttérnék web-re ha megoldható lenne..bugizozi:
-
leviske
veterán
A cikk bevezető mondata egy kérdést fogalmazott meg bennem.: Láttál-e már facebookot?
Ez kb olyan, mint mikor minden érintőkijelzős mobilra rábiggyesztették, hogy iPhone klón.
-
julius666
addikt
Ízlések és pofonok. Én a jelenlegi felületemmel teljesen elégedett vagyok, az alapot tartom kicsit gagyinak.
-
Nem érint, live mailről nyomom.
Amúgy meg annyira nem tetszik, eddig nekem a régi is elég volt.
-
maxisama
tag
Sosem értettem ezeket az okádék témákat, meg ocsmány, gagyi háttereket. A böngészőkben sem és a gmailben sem. A mostani compact gmail tökéletes
-
julius666
addikt
A témázás rész nem jön be, a témák a régebbi felülettel sokkal szebbek voltak
A többi újítás viszont baromi jó. -
Már ideje volt....
-
Devid_81
félisten
Végül is elég egyszerű volt a gmail, éppen ráférne egy csinosítás, de attól tartok nem jobb lesz csak talán "szebb"
-
A mailbox is alkalmazkodik hozzá?
-
Integra
titán
nemtom, hogy leesett e már valakinek, hogy ez azért lett ilyen, mert javában a tabletes tapizós korszakra készülnek...
-
enginev3.0
félisten
Nekem bejön, amikor több üzenetváltás történt egy emailen belül eddig mindig gondban voltam, talán ez után jobb lesz
-
Itt volt már az ideje...
-
bugizozi
őstag
Lehet félreértem, hogy mit akarsz, de a Priority Inbox funció nem megoldás a problémádra?
Nekem jön egy adott helyről email, amit nem akartam látni a többi között, ezeket felcimkézi és beteszi egy csoportba, az összes többi jön egykupacba (Everything else) és az adott helyről jövőt "elrejtem" (lenyíló + és - menü) így azt külön látom, kívázi mintha mappába lenne... -
.mf
veterán
Nálam az "Archiválás" szó kicsit mást takarna, de hát ez van...
Nem emlékszem, hogy x éve, amikor a szűrőket létrehoztam, ott lett volna ez a "Beérkező mappa átugrása" szöveg, csak simán Archive emails rémlik.Mindenesetre köszi, most már végre tisztább a levelesládám
#20 Sanyee: ahha, kösz. Na akkor most visszaállítom őket
-
HardSanyeee
őstag
Igen, én is erre gondoltam, de nem sikerült normálisan megfogalmaznom.
Ha bemész a beállításokhoz és azon belül a címkékhez, akkor alul látni fogod a létrehozott címkéket, amelyeknek 2 opciója van: "show in label list" és "show in message list".
Előbbivel azt tudod állítani, hogy bal oldalt a menüpontok között megjelenjen-e az adott címke vagy a továbbiak közé tegye, az utóbbi amire neked szükséged van, ezzel azt tudod beállítani, hogy a bejövő levelek között megjelenjenek-e az adott címkével ellátott levelek. Értelemszerűen ezt "hide"-ra kell állítanod az adott címkéknél.
-
huskydog17
addikt
#7,8: Nos, nem tudom mi az oka, de Opera 11.52-vel és Firefox 7 alatt is láthatóan akad az oldal amikor görgetek rajta. Nálatok be van kapcsolva a finom görgetés? Bár az igaz, hogy FF7 alatt kevésbé szaggat, de ott is egyértelműen kivehető, hogy nagyon "erőlködik".
-
^Clown
addikt
Szerintem jó lesz, nekem tetszik
-
.mf
veterán
válasz
HardSanyeee #12 üzenetére
Hogyan? Nem a címkéket, hanem adott címkével rendelkező leveleknél akarom, hogy automatikusan, ne is jelenjenek meg az inboxban, hanem csak akkor, ha a címkére kattintok. Eddig még erre nem láttam automatikus megoldást.
#13 llacikám, olvasni tudsz? Szerinted az auto-olvasottnak jelölést és címkézést hogy állítottam be? De ez még mindig az inboxban hagyja őket, nekem ez a bajom.
-
HardSanyeee
őstag
Csak én érzem úgy, hogy az egységes design bevezetése a Gmail-be azt is jelenti, hogy lassan megjelenik a levelezés lehetősége a Google+ -ban?
szerk:
@.mf: Be lehet állítani a címkéket úgy, hogy ne jelenjenek meg az inbox-ban -
.mf
veterán
Vagy egy másik hatttalmas újítás: folderek
Nem értem, hogy miért nem rakták még mindig bele ezt az alapfunkciót... a címkék semmit sem érnek, az automatikus üzenetek, még ha be is állítom, hogy egyből olvasott legyen, attól még ott gyűlnek az inboxomban, seperc alatt a következő oldalakra nyomva a fontosabb leveleket.
-
imibogyo
veterán
Ezt a dizájnt már a Docs, a Groups, Blogger stb is megkapta. Tehát nem új dizájn. Pláne nem fészbúk-os.
Egyszerűen csak a gmail-hez most ért el az egységes arculatba helyezés ideje.
-
Zirowe
nagyúr
Egy hatalmas újítás kéne, ami évek óta várat magára: méret szerinti rendezés!!!
-
micimacko
aktív tag
válasz
huskydog17 #6 üzenetére
Nálam sem szaggat. Illetve egy nagyon régi P4-esen is vígan elfut.
Viszont nekem sem annyira bejövős ez az új színvilág...remélem teljesen testre szabható lesz minden.
-
llaszlo
veterán
Nálam nem szaggat működik rendesen. Viszont az új design szerintem egy fos.
A régiben sokkal szebbek a színek meg a színes gombokat is sokkal jobban meg lehetett különböztetni, mint ezt a hülye egyenszürkét.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy pl a docs főképernyőn még be lehet állítani a klasszikus kinézetet, viszont a megnyitott doksinál már nem vagy nem találtam meg. És ott elég fos lett a kezelő felület. Minden gomb olyan, hülye szürke.Szerk: Meg van, a Súgó menüben megtaláltam.
-
huskydog17
addikt
Én abban reménykedem, hogy végre kijavítják a jelenlegi brutális szaggatást az oldalon, mert baromira idegesítő, hogy görgetésnél úgy szaggat, hogy majd elhányom magam!
-
Fecow
aktív tag
Ezen a videón beszélnek az egész megújult Google designról. Elmondják, hogy valójában nem pluszosodik a deisgn, hanem a plusz volt az egyik első aki megkapta ezt, itt mutatak először előzetest az új Gmail designról is. Ami még leszűrhető, hogy tervezik/tervezték eltüntetni a fekete navigációd bart is az oldalak tetejéről.
-
Youri
veterán
inkább pluszosodik
Várható volt, de nem tetszik
-
Mr.Csizmás
titán
kék szín minimális alkalmazása = fejsbukosodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Megújult a PROHARDVER!
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged