- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
attila9988 #47 üzenetére
Én eddig is azt használtam és tökéletes, sőt sokkal jobban használható, mint a webes felület. Na meg több email cím van benne egységesen.
Nem tudom ezzel egyeseknek mi a gondja, hogy miért ne használja. -
llaszlo
veterán
Nálam nem szaggat működik rendesen. Viszont az új design szerintem egy fos.
A régiben sokkal szebbek a színek meg a színes gombokat is sokkal jobban meg lehetett különböztetni, mint ezt a hülye egyenszürkét.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy pl a docs főképernyőn még be lehet állítani a klasszikus kinézetet, viszont a megnyitott doksinál már nem vagy nem találtam meg. És ott elég fos lett a kezelő felület. Minden gomb olyan, hülye szürke.Szerk: Meg van, a Súgó menüben megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest