- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Sub-ZeRo #103 üzenetére
A lajt-al az a gond, hogy hiába van 100 megás csatolási lehetőséged, csak akkor tudod elküldeni, ha a másik fél is lajt.hu címmel rendelkezik.
Ezt nem tudtam, én soha nem küldök levélmellékletbe ekkorát, mert számtalan ponton elbukhat a dolog, pl azon amit írtál. Mellesleg ez nem is a lajt hibája, hiszen a fogadó félnek kell képesnek lennie arra, hogy a csatolmányt fogadja, márpedig ha az nagyobb a megengedettnél, akkor visszadobja.
Gmail -be meg küldeni sem lehet ekkorát.
(nem mintha számítana)
A másik szolgáltatót továbbra is ajánlom, ha netán a lajt nem nyerné el a tetszésedet. Az egy német vállalkozásként indult. A szolgáltatásuk érdekes, kényelmes, és GYORS. Komolyan mondom, annak ellenére hogy az is csillivilli live/gmail stílusban készült, ezutóbbiaknál sokkalta gyorsabb. (Lajt meg ugye a puritán felülete miatt egyébként is az, ráadásul az itt van a szomszédban)
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #101 üzenetére
Mert a Google szerzői joggal védett tartalmát tartalmazza.
Nem úgy értettem... A címét látva nem értem miért rossz az a google -nek ha ezt látják az emberek?
Nem kell feltétlenül IMAP, be lehet állítani h. POP3-al se törölje a leveleket letöltéskor.
Ez igaz, de az illető akinek írtam azt mondta, hogy több gépen is akarja használni, ezen kívül még webes felületről is. Ilyen esetben kényelmesebb lehet az imap. Egyébként az esetek többségében én is inkább pop -al levelezek, mert így azonnal lesz egy másolatom is a gépemen, nem kell semmi külön bűvészkedés mint imap -nál, hogy ugyanezt az eredményt elérjem. Így ráadásul az elküldött leveleket nem is muszáj ugyanabban a postafiókban tartani, attól teljesen függetlenül is kezelhetem.
-
attila9988
őstag
válasz
WonderCSabo #96 üzenetére
Ez most miért van letiltva?
-
attila9988
őstag
válasz
JetiRulez #55 üzenetére
Kezdem unni, hogy gyakran majdhogy fél perceket kell várni, ha egyet lépni akarok.
http://mail.lajt.hu/ - én ezt szeretem,
http://www.gmx.com/ - szintén nem rossz, és villám gyors... de tényleg.
-
attila9988
őstag
válasz
TazLeacher #50 üzenetére
Mondjuk azért mert folyamatosan más gépekről nézegetem az e-mailem, és van olyan gép, amit rajtam kívül más is használ.
A két dolog nem zárja ki egymást. Pláne akkor, ha imap -ot használsz. Így ha véletlenül olyan gép elé kerülsz ahol nincs beállított kliensed, akkor lehet bohóckodni a webes felülettel, egyébként meg lesz egy jól karbantartott gyors, és kényelmes programod a levelekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest