Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nálam az "Archiválás" szó kicsit mást takarna, de hát ez van...
Nem emlékszem, hogy x éve, amikor a szűrőket létrehoztam, ott lett volna ez a "Beérkező mappa átugrása" szöveg, csak simán Archive emails rémlik.Mindenesetre köszi, most már végre tisztább a levelesládám
#20 Sanyee: ahha, kösz. Na akkor most visszaállítom őket
-
.mf
veterán
válasz
HardSanyeee #12 üzenetére
Hogyan? Nem a címkéket, hanem adott címkével rendelkező leveleknél akarom, hogy automatikusan, ne is jelenjenek meg az inboxban, hanem csak akkor, ha a címkére kattintok. Eddig még erre nem láttam automatikus megoldást.
#13 llacikám, olvasni tudsz? Szerinted az auto-olvasottnak jelölést és címkézést hogy állítottam be? De ez még mindig az inboxban hagyja őket, nekem ez a bajom.
-
.mf
veterán
Vagy egy másik hatttalmas újítás: folderek
Nem értem, hogy miért nem rakták még mindig bele ezt az alapfunkciót... a címkék semmit sem érnek, az automatikus üzenetek, még ha be is állítom, hogy egyből olvasott legyen, attól még ott gyűlnek az inboxomban, seperc alatt a következő oldalakra nyomva a fontosabb leveleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged