- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Lehet félreértem, hogy mit akarsz, de a Priority Inbox funció nem megoldás a problémádra?
Nekem jön egy adott helyről email, amit nem akartam látni a többi között, ezeket felcimkézi és beteszi egy csoportba, az összes többi jön egykupacba (Everything else) és az adott helyről jövőt "elrejtem" (lenyíló + és - menü) így azt külön látom, kívázi mintha mappába lenne... -
HardSanyeee
őstag
Igen, én is erre gondoltam, de nem sikerült normálisan megfogalmaznom.
Ha bemész a beállításokhoz és azon belül a címkékhez, akkor alul látni fogod a létrehozott címkéket, amelyeknek 2 opciója van: "show in label list" és "show in message list".
Előbbivel azt tudod állítani, hogy bal oldalt a menüpontok között megjelenjen-e az adott címke vagy a továbbiak közé tegye, az utóbbi amire neked szükséged van, ezzel azt tudod beállítani, hogy a bejövő levelek között megjelenjenek-e az adott címkével ellátott levelek. Értelemszerűen ezt "hide"-ra kell állítanod az adott címkéknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged