- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
Hát most megnéztem mire gondolsz, de nem látom az illesztési pontatlanságokat ill. Ha fordítva teszed fel az oldallapot akkor van/lehet külön ív (vagy egyszerűen nem látom mire gondolsz
). Elsősorban az anyaghasználatra szokták rásütni a prémium jelzőt, abban meg ott van ahol a többiek. M1-em volt is ill. A4 és S1 meg vannak a környezetemben semmivel sem rosszabb (vagy jobb) náluk. Szerelés ill. Kábelmenedzsment szempontjából elég nightmare az összes. No nem akarlak győzködni, ha neked nem prémium akkor neked nem prémium.
-
paljani
aktív tag
Nekem az előző változat van, eszméletlen gyönyörű élőben. Jött egyszer egy arc az eladó VGA-mért, aztán a házat akarta elvinni inkább de nem adtam oda. Ehhez képest az Antec egy förmedvény élőben (volt az is - gyűjtöm az sff kuckókat), bár jobban kihasználható teret ad. Ez inkább szoba/asztaldísz, bár ez a V2 nagyon nem tetszik képekről. Nem egy kategória a kettő - árban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest