- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Sok torrent oldal zárt, bárki nem lehet tagja, ez azt vonja maga után, hogy a torrent közösségén belüli megosztás magáncélú felhasználás lesz, magáncélra pedig bármilyen adathordozóra, bármilyen mennyiségben lehet másolgatni a zenéket, filmeket.
Az OFF gombot meg tanuld már meg használni..
-
Lirion
addikt
Én is vettem régen cd-t, de mivel ma kis hazánkban teljesen legális letölteni a filmeket, zenéket, nyugodtan lehet rá akár büszke is, hogy nem dobálok ki pénzt az ingyenes tartalmakért. Egyéni probléma, ha neked felfordul attól a gyomrod, hogy vki nem fizet az ingyenes dolgokért.
-
erdoke
titán
-
törölt tag
nem tudom mi van az amcsiknál, de nálunk nem nyúlhatsz a telefon szoftveréhez olyan mértékben, ami a gyártó szerint szabálytalan. ennyi.
nem kell extra kártyát vegyek, mert elég bőven a 8 gigám a telefonban, még akkor is, ha nem konvertálok. azt a hardveres gyorsítót meg mégerre sem tudnám használni, mert ugye a telefonom továbbra is szinte bármi lejátszik, teljesen jó minőségben, így még erre is felesleges lenne ilyet venni.
de konvertálgass csak nyugodtan. azalatt a 8 perc alatt, amíg neked egy filmmel bíbelődik az erőgéped, én hármat felmásoltam, és már úton is vagyok -
törölt tag
cég nem hozhat valóban törvényeket, de szabályt simán. az ilyeneket hívják szerződésnek. márpedig a jailbreak-elés ilyen szempontból szabálytalan. ahogy mondjuk a főzött romok is szabálytalanok wimo esetén, de most jelenleg nem ez volt a téma. attól, hogy vissza tudod csinálni, nem lesz szabályosabb.
amúgy az reális látásmód, hogy kiadjak 15-20k-t egy olyan usb-s cuccért, amivel gyorsabban konvertál a gép, ahelyett, hogy veszek egy nagyobb kártyát (amit másra is tudok használni, ha kell).
-
erdoke
titán
"Legutoljára akkor készítettem be a mobilra filmeket, mikor az ország másik végébe utaztam nyaralni. Oda 4 óra, vissza 4 óra és esős napokra is gondolva 10 filmet másoltam akkor fel.
Konvertálás nélkül esélytelen lett volna."Szifonnal biztosan esélytelen, más meg belecuppant egy másik 8 gigás kártyát (amin a 10 db 700 MB-os film konvertálatlanul is elfér), osztjóvan. Vagy vesz egy nagyobbat a 8 GB-os helyére, mondjuk 32-est a beépített 8 mellé.
-
törölt tag
attól, hogy visszacsinálható a jailbreak, még nem lesz kevésbé szabálysértő
ha letöltök valamit, aztán letörlöm, akkor már nem is lenne jogsértő? de a te gondolatmeneted követve: ha már jailbreakelted, akkor szabályt sértettél, a többi márcsak filozófiai vita...
miből gondolod, hogy ha valaki nem tölti le, akkor az feltétlen megvenné az adott dolgot? lehet, hogy csak kevesebben néznének filmeket az emberek (valahogy a senki nem venne semmit és a mindenki megvenne mindnt közt középen).
-
törölt tag
ez amúgy aranyos. attól, hogy nem töltessz le illegálisan játékokat, meg szoftvert a telódra, attól még a Jailbreak illegális, mert a gyártó így határozott és kész. valami nem azért legláis vagy illegális, mert valakinek kárt okoz, hanem mert törvény írja elő (vagy tiltja) a dolgot.
amúgy azzal sem okozok senkinek konkrétan kárt, ha letöltök egy filmet saját magamnak. feltételezzük, hogy ha nem töltöm le, akkor nem is venném meg, így kb semmilyen bevételkiesés nincs. -
joey04
titán
a szokásbeli különbségekre nem reagálok, nincs értelme, főleg veled nincs értelme, majd lejátszátok.
A torrent-tel már meg is valósítottad a megosztást
és honnan tudod, hogy arra gondolt?Vagy ha nem telik neked egy jobb kocsira, akkor ugyanezen filozófia alapján elkötsz egyet a parkolóból?
Bár valóban lopás mind a 2, ez hülye példa. a játékot/szoftvert sem a boltból emeled le a polcról.#70: de lehetővé teszi, ne takarózz.
a warez sem okoz közvetlenül senkinek kárt, ezek alapján. azért mert letölti, nem okozott kárt, mivel amúgy nem venné meg. tehát így sem úgy sem ad ki pénzt érte. Ettől még nem lesz jogos, de ha az egyiknél takarózunk, akkor a másiknál is lehet#71: csak fel nem foghatod.
-
Lirion
addikt
"Segítek, másnál sincs több szabad"
Dehogynincs, még kevesebb tárhelynél is. Én 4 gigás memóriakártyára is konvertálatlan filmeket raktam, mert a telefonommal le tudtam azokat is játszani. Akar a halál konvertálgatni, hogy ráadásul azok még pluszban foglalják a helyet a gépen, csak hogy még azokat is törölgethessem, hogy aztán pár hét múlva ha újra megnézni támad kedvem a filmet, ismét konvertáljam... Ülj le, egyes."de 10-ből 7 felhasználó garantáltan nem fog felmásolni egy 7-800 MB-os filmet, amikor konvertálás után ekkora területre 3-at másolhat fel."
Persze, mert 10-ből 7 felhasználó azért rak fel filmeket, hogy ott porosodjon a telefonon.. Nem. 10-ből 9 felhasználó azért rak fel filmet, hogy utazás során megnézze. Mo-n egy 2 órás utazás már elég hosszúnak számít, ez alatt egy filmet tudsz megnézni, akkor mi a rákfenéért konvertáljon át még a te nasa gépeit überelő csúcsfelszereléseddel is 24 percig tartó munkával 3 filmet?"Ezt messzemenően prezentálja az iPhone és a WinMo mobilok eladási statisztikája"
Miért csak a winmot hasonlítod itt most? A symbian talán nem ad szabadságot? Vagy az nem nyílt op rendszer?"A világ nagy részén nem annyira preferálják a warezt, mint itthon."
Aha, gondolom a világ nagy részében, ahol ugye szegénység van még hozzánk képest is, mindenki inkább megvesz mindent legálisan. Vicces kijelentéseid vannak."Akkor is ezt tenné, ha olyan országban élne, ahol 3-4 film letöltéséért 1 millió dolláros büntetést is kaphat?"
Azokat a büntetéseket a megosztásért kapták az emberek, nem baj?"Nem tudom, nem értem, miért veszi mindenki teljesen természetesnek a warez-t,"
Talán azért, mert nálunk nem warez a filmek, zenék letöltése? Gondolom, ez meg sem fordult még a fejedben.. -
törölt tag
neked is hibás a logikád, mert vesztenék minőséget, ha lejjebb konvertálnék egy divx filmet, és úgy tenném fel a telómra, ugyanis nagyobb felbontású a kijelzője, mint a legtöbb divx-es videó. hű, de megmondtam
amúgy abban sincs igazad, hogy a világ nagy részén nálunk kevesebb warez van. ez talán igaz az USÁ-ra, meg pár nyugati országra, mert náluk mondjuk működik rendesen az itunes, de a világ népességének döntő többsége nem ott lakik, ki kell ábrándítsalak.
-
bmwk1200s
őstag
Talán azért veszik egyesek egyértelműnek, mert nem nettó fél meg egy millát keresnek havonta, hanem 70-90ezer forintból kellene kijönni havonta. Bár abban az országban élhetnék, mint állampolgár (persze a fizetések miatt) ahol 1millára büntethetnének!
Jaa...én is évek óta tervezem az iphone-t és még mindig nem tudom megvenni!És nem kell támogatnia, maximum annyiból, hogy engedne az app storból letölteni olyan alkalmazást, amivel le lehet játszani a divx formátumot.
-
törölt tag
mekkora pazarlás már bakker! mennyivel több zenét tudnál feltenni a szifonra, ha 128k-s mp3-ba konvertálnád mind! gyorsan megvan, hidd el
amúgy tényleg nem tartom reálisnak, hogy a divx helyfoglalása miatt kiakadsz, de a lossless zene rendben van egy olyan eszközön, amit tipikusan zajos környezetben hallgatnak a legtöbben (tudom, te hangszigetelt kocsiban arról teszed fel a zenét, a másik pár millió szifon használó meg nem).no mindegy. csak annyi kéne, hogy kicsit elvonatkoztass magadtól. csak 5 percre...
erdoke: nem kell a fullHD-hez akkora erőgép. olvastam a múltkor, hogy az 1GHz-es Samsung C110 proci viszi az 1080p tartalmakat már.
-
joey04
titán
a filmekkel van macera. a konvertálás folyamata a macera. ha egyszerű akkor is, ha gyors akkor is. továbbra is:
Én értem, elfogadom, felfogom az érveidet, hogy miért úgy és arra használod a telefont ahogy. De vannak homlokegyenest más felhasználók is. Nekik baromi fontos lenne a divx támogatás.
és pont. nem érdekel mit hogyan hallgatsz/nézel otthon, bárhol. nem érdekel milyen programmal, milyen megfontolásból.
-
joey04
titán
Érdekes, egy olyan felhasználóval sem talákoztam, aki 8 gigányi lossless zenét tárolt volna egy telefonon, olyannal igen, akinek mondtam, hogy konvertálni kell, azzal reagált, hogy ne már. szóval teljesen más tapasztalataink vannak, viszont a lényeg megint nem ez. Lényegtelen, hogy te vagy én mire hogyan használjuk.
Azt meg nem tudom miért várná el bárki, hogy egy cég hivatalosan támogassa a warez-t
igen, inkább nem raknak divx támogatást, és jól elgáncsolják ezzel a warezt mi? a te szemléleted szerint is hülyeség amit beszélsz, mert a 8perc úgyis semmi ugye, meg hát amúgy is mindenki gy csinálja.Szóval, ne fogalmazd már meg általánosságban, hogy kinek mi az értelmes felhasználás. Sokaknak megérné a nagyobb fájlméret (főleg ha máshogy használja, nekem pl van fent 220 szám, ez 1.13GB) , 0 macera kombó, mint amit te csinálsz.
Én értem, elfogadom, felfogom az érveidet, hogy miért úgy és arra használod a telefont ahogy. De vannak homlokegyenest más felhasználók is. Nekik baromi fontos lenne a divx támogatás.
-
törölt tag
az "alapból" szó melyik részének értelmezésével van gond?
bár persze nyilván semmi gáz, csak fel kell törni a telót is tud bármit.
amúgy meg ne gyere már lécci megint, hogy a fél millióba kerülő asztali gépeden 8 perc. nekem meg egy óra a laptopomon, szóval nem alternatíva. gondolom az emberek többségének inkább az én gépemhez hasonlója van, nem a tiédhez.
-
törölt tag
-
joey04
titán
az első pont kényelem miatt fontos, hogy ne kelljen konvertálni (nem érdekel, hogy milyen gépen mennyi idő, plusz munka és kész) (bár teszem hozzá nekem sem hiányzik, de attól még másnak lehet fontos, ezt te nagyon nehezen tanulod meg)
a második pont hülyeség, senki nem írta, hogy szar, csak teljesen fölösleges. a 2 teljesen más.plus44: már mehetnékem van, előretolnám az órát egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest