- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Sok torrent oldal zárt, bárki nem lehet tagja, ez azt vonja maga után, hogy a torrent közösségén belüli megosztás magáncélú felhasználás lesz, magáncélra pedig bármilyen adathordozóra, bármilyen mennyiségben lehet másolgatni a zenéket, filmeket.
Az OFF gombot meg tanuld már meg használni..
-
Lirion
addikt
Én is vettem régen cd-t, de mivel ma kis hazánkban teljesen legális letölteni a filmeket, zenéket, nyugodtan lehet rá akár büszke is, hogy nem dobálok ki pénzt az ingyenes tartalmakért. Egyéni probléma, ha neked felfordul attól a gyomrod, hogy vki nem fizet az ingyenes dolgokért.
-
Lirion
addikt
válasz
czipaocsi #104 üzenetére
Pontosan, filmeket, zenéket büntetlenül tölthetsz le korlátlan mennyiségben és korlátlan mennyiségben sokszorosíthatod is magadnak. Már csak ezért is nagy faszság a vodafone-s zeneletöltős hülyeség, ahol 2 hétig hallgathatod a zenét és még DRM védelmet is kapnak.. Na mind1, vannak még hülyék, akik ilyesmiért itthon fizetnek.
Próbálj meg személyeskedés nélkül érvelni, vitázni. Köszönöm. Pompi
[ Módosította: Pompi ]
-
Lirion
addikt
"Segítek, másnál sincs több szabad"
Dehogynincs, még kevesebb tárhelynél is. Én 4 gigás memóriakártyára is konvertálatlan filmeket raktam, mert a telefonommal le tudtam azokat is játszani. Akar a halál konvertálgatni, hogy ráadásul azok még pluszban foglalják a helyet a gépen, csak hogy még azokat is törölgethessem, hogy aztán pár hét múlva ha újra megnézni támad kedvem a filmet, ismét konvertáljam... Ülj le, egyes."de 10-ből 7 felhasználó garantáltan nem fog felmásolni egy 7-800 MB-os filmet, amikor konvertálás után ekkora területre 3-at másolhat fel."
Persze, mert 10-ből 7 felhasználó azért rak fel filmeket, hogy ott porosodjon a telefonon.. Nem. 10-ből 9 felhasználó azért rak fel filmet, hogy utazás során megnézze. Mo-n egy 2 órás utazás már elég hosszúnak számít, ez alatt egy filmet tudsz megnézni, akkor mi a rákfenéért konvertáljon át még a te nasa gépeit überelő csúcsfelszereléseddel is 24 percig tartó munkával 3 filmet?"Ezt messzemenően prezentálja az iPhone és a WinMo mobilok eladási statisztikája"
Miért csak a winmot hasonlítod itt most? A symbian talán nem ad szabadságot? Vagy az nem nyílt op rendszer?"A világ nagy részén nem annyira preferálják a warezt, mint itthon."
Aha, gondolom a világ nagy részében, ahol ugye szegénység van még hozzánk képest is, mindenki inkább megvesz mindent legálisan. Vicces kijelentéseid vannak."Akkor is ezt tenné, ha olyan országban élne, ahol 3-4 film letöltéséért 1 millió dolláros büntetést is kaphat?"
Azokat a büntetéseket a megosztásért kapták az emberek, nem baj?"Nem tudom, nem értem, miért veszi mindenki teljesen természetesnek a warez-t,"
Talán azért, mert nálunk nem warez a filmek, zenék letöltése? Gondolom, ez meg sem fordult még a fejedben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest