- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ha megfigyeled a szóhasználatom, akkor az utóbbi pár hsz-ben már nem jogellenest írtam, hanem szabályellenest. a kettő ugye nem ugyanaz, a különbséget részletesen kifejtetted. mondjuk egy főzött wimo rom azért más, mert ott az egész rendszert teszed rá, kb egy warezolt windowshoz hasonlítható, mert van jogdíja a rendszernek.
de a mindig felhozott illegális letöltés (tudom, nem te hoztad fel) sem feltétlenül illegális, Mo-on péládul nem ütközik jogszabályba. a szerzői jogrendszer sem egyetems igazság, hogy úgy dobálózzunk vele, vannak olyan országok, ahol szinte nem is létezik, vagy nem ilyen formában. -
törölt tag
nem tudom mi van az amcsiknál, de nálunk nem nyúlhatsz a telefon szoftveréhez olyan mértékben, ami a gyártó szerint szabálytalan. ennyi.
nem kell extra kártyát vegyek, mert elég bőven a 8 gigám a telefonban, még akkor is, ha nem konvertálok. azt a hardveres gyorsítót meg mégerre sem tudnám használni, mert ugye a telefonom továbbra is szinte bármi lejátszik, teljesen jó minőségben, így még erre is felesleges lenne ilyet venni.
de konvertálgass csak nyugodtan. azalatt a 8 perc alatt, amíg neked egy filmmel bíbelődik az erőgéped, én hármat felmásoltam, és már úton is vagyok -
törölt tag
cég nem hozhat valóban törvényeket, de szabályt simán. az ilyeneket hívják szerződésnek. márpedig a jailbreak-elés ilyen szempontból szabálytalan. ahogy mondjuk a főzött romok is szabálytalanok wimo esetén, de most jelenleg nem ez volt a téma. attól, hogy vissza tudod csinálni, nem lesz szabályosabb.
amúgy az reális látásmód, hogy kiadjak 15-20k-t egy olyan usb-s cuccért, amivel gyorsabban konvertál a gép, ahelyett, hogy veszek egy nagyobb kártyát (amit másra is tudok használni, ha kell).
-
törölt tag
attól, hogy visszacsinálható a jailbreak, még nem lesz kevésbé szabálysértő
ha letöltök valamit, aztán letörlöm, akkor már nem is lenne jogsértő? de a te gondolatmeneted követve: ha már jailbreakelted, akkor szabályt sértettél, a többi márcsak filozófiai vita...
miből gondolod, hogy ha valaki nem tölti le, akkor az feltétlen megvenné az adott dolgot? lehet, hogy csak kevesebben néznének filmeket az emberek (valahogy a senki nem venne semmit és a mindenki megvenne mindnt közt középen).
-
törölt tag
ez amúgy aranyos. attól, hogy nem töltessz le illegálisan játékokat, meg szoftvert a telódra, attól még a Jailbreak illegális, mert a gyártó így határozott és kész. valami nem azért legláis vagy illegális, mert valakinek kárt okoz, hanem mert törvény írja elő (vagy tiltja) a dolgot.
amúgy azzal sem okozok senkinek konkrétan kárt, ha letöltök egy filmet saját magamnak. feltételezzük, hogy ha nem töltöm le, akkor nem is venném meg, így kb semmilyen bevételkiesés nincs. -
törölt tag
igen, ezzel tisztában vagyok én is, hoyg céleszköz, meg optimalizáció kérdése. mondjuk nem tudok sok konkrétumot mondani most a C110-ról, csak felvetették a Meizu fejlesztői fórumon, hogy mi lesz a következő telójukban, és arra volt ez, hogy a C100-at próbálták már, az viszi a 720p és 1080i videókat, a C110 meg az 1080p-t is. nem néztem nagyon utána, csak annyit írtak, hogy ezt a kettőt gondolták, csak az erősebbikből még nem adott nekik a Samsung.
-
törölt tag
neked is hibás a logikád, mert vesztenék minőséget, ha lejjebb konvertálnék egy divx filmet, és úgy tenném fel a telómra, ugyanis nagyobb felbontású a kijelzője, mint a legtöbb divx-es videó. hű, de megmondtam
amúgy abban sincs igazad, hogy a világ nagy részén nálunk kevesebb warez van. ez talán igaz az USÁ-ra, meg pár nyugati országra, mert náluk mondjuk működik rendesen az itunes, de a világ népességének döntő többsége nem ott lakik, ki kell ábrándítsalak.
-
törölt tag
mekkora pazarlás már bakker! mennyivel több zenét tudnál feltenni a szifonra, ha 128k-s mp3-ba konvertálnád mind! gyorsan megvan, hidd el
amúgy tényleg nem tartom reálisnak, hogy a divx helyfoglalása miatt kiakadsz, de a lossless zene rendben van egy olyan eszközön, amit tipikusan zajos környezetben hallgatnak a legtöbben (tudom, te hangszigetelt kocsiban arról teszed fel a zenét, a másik pár millió szifon használó meg nem).no mindegy. csak annyi kéne, hogy kicsit elvonatkoztass magadtól. csak 5 percre...
erdoke: nem kell a fullHD-hez akkora erőgép. olvastam a múltkor, hogy az 1GHz-es Samsung C110 proci viszi az 1080p tartalmakat már.
-
törölt tag
az "alapból" szó melyik részének értelmezésével van gond?
bár persze nyilván semmi gáz, csak fel kell törni a telót is tud bármit.
amúgy meg ne gyere már lécci megint, hogy a fél millióba kerülő asztali gépeden 8 perc. nekem meg egy óra a laptopomon, szóval nem alternatíva. gondolom az emberek többségének inkább az én gépemhez hasonlója van, nem a tiédhez.
-
törölt tag
-
törölt tag
mondjuk egy HD minőségű film még jó tömörítéssel is legalább 3-4 giga. ebből nem sok férne fel telefonra, még akkor sem, ha 16G vagy akár 32G a tárhely (mert ugye van még zene is mellette, stb...).
amúgy tényleg csak ennyi értelme lenne, hogy tévére ki lehet vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest