- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
OFF: Valóban engem is érdekelne, hogy az Artisjust hova az égbe tünteti el azt a temérdek pénzt amit beszed. Vajon melyik zenész kapott utoljára részt belőle?
(van egy másik ilyen! a jogsihoz szükséges egészségügyi vizsgához tartozó könyv, melyet mindenkinek meg kell venni, ált. benne van a tanfolyam díjában...meg lehet nézni mennyibe kerül és ki mennyire használja és hova vándorol a pénz! segítek...nem a vöröskereszt kapja!!!)
ON: engem az érdekel, hogyha az Iphone ennyire erős teljesítményben, miért tiltott a multitasking, mikor elérhető, persze ehhez is JB kell!
+ ajánlott cikk: divx movies
-
bmwk1200s
őstag
Talán azért veszik egyesek egyértelműnek, mert nem nettó fél meg egy millát keresnek havonta, hanem 70-90ezer forintból kellene kijönni havonta. Bár abban az országban élhetnék, mint állampolgár (persze a fizetések miatt) ahol 1millára büntethetnének!
Jaa...én is évek óta tervezem az iphone-t és még mindig nem tudom megvenni!És nem kell támogatnia, maximum annyiból, hogy engedne az app storból letölteni olyan alkalmazást, amivel le lehet játszani a divx formátumot.
-
bmwk1200s
őstag
Nos a konvertálásról....
Páromnak nem régiben vettem egy mp5 lejátszót. Igen...mp5...lehet kacarászni!
Viszont! Három coll-nál is nagyobb a kijelzője, nem sokkal kisebb mint az Iphone-é és láss csodát, csak letölti a divx-et átmásolja a kütyüre, akár 3-4-et és magával viszi. Mivel gyakran és sokat buszozik ez neki áldás. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy majd elkezd konvertálgatni, főleg nem egy olyan gépen, ami max netezésre jó. És szerintem nem csak ő van így egyedül.(ideiglenes megoldás az mp5, csak addig amíg nem lesz elég pénz egy komolyabb multimédiás samsung-lg valamire, nekem meg marad az Iphone, igaz én is szívom a fogam, hogy nincs divx)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest