- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
ez már valóban nem tartozik ide, privátnak nincs értelme, mert a többiek nem látják,
legyen itt befejezésképpen ez: [link]
Ez a jogszabály a magyarázata annak, hogy zenék és filmek magánhasználatra való letöltése nem minősül illegálisnak, mivel az technikai értelemben másolásnak minősül.
OFF vége részemről. -
joey04
titán
válasz
czipaocsi #121 üzenetére
Feltételezve persze, hogy magát a lemezt legális, belföldi forrásból szerzed
hát itt a lényeg
szerintem nem sokan vesznek belföldi forrásból dvd-t manapság.Egyébként pedig a törvényi szabályozás hiánya még nem jogosít fel senkit arra, hogy egy valaki által termelt, előállított "javat" ingyenesen megszerezzen.
ez oké, én nem is vitatom. -
joey04
titán
Az meg megint más tészta, hogy mennyi extra sarcot húz le rólunk az Artisjus
nem mintha védeni akarnám őket, dehogy! Viszont szerintem nem sok ember fizeti ki azt a sarcot... azt (is) megkerüli nagyon sok ember, ugye nem nehéz... ( a legjobban fogyó tételről, a dvdről beszélek persze) -
joey04
titán
filmet és zenét magadnak letölthetsz. szoftvert nem.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #79 üzenetére
eleve hülyeség amit mond, hiszen oké, azzal megsértetted a törvényt, hogy letöltötted (mondjuk nem nálunk, de mindegy) de kárt csak akkor okozol, ha ezért nem vetted meg.
az nem kérdés, hogy ettől függetlenül bűnt követtél el pusztán a letöltéssel is. mint ahogy pusztán a JB-kel is, hiába nem azért tetted, hogy kárt okozz.(szerintem hagyd hogy válaszoljon valami hülyeséget, aztán hagyd a fenébe, attól megnyugszik, ha övé az utolsó szó, még akkor is ha hülyeség, ezt már észrevettem)
#80: hohó, mi következik most!
ezt még nem olvastad akkor!na kiszálltam, innentől csak röhögök.
-
joey04
titán
a szokásbeli különbségekre nem reagálok, nincs értelme, főleg veled nincs értelme, majd lejátszátok.
A torrent-tel már meg is valósítottad a megosztást
és honnan tudod, hogy arra gondolt?Vagy ha nem telik neked egy jobb kocsira, akkor ugyanezen filozófia alapján elkötsz egyet a parkolóból?
Bár valóban lopás mind a 2, ez hülye példa. a játékot/szoftvert sem a boltból emeled le a polcról.#70: de lehetővé teszi, ne takarózz.
a warez sem okoz közvetlenül senkinek kárt, ezek alapján. azért mert letölti, nem okozott kárt, mivel amúgy nem venné meg. tehát így sem úgy sem ad ki pénzt érte. Ettől még nem lesz jogos, de ha az egyiknél takarózunk, akkor a másiknál is lehet#71: csak fel nem foghatod.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #48 üzenetére
egyébként sem értem, minek lossless zene egy telefonra, amit ugye útközben hallgat az ember, pl buszon metrón, semmilyen különbséget nem fog hallani ilyen körülmények között, főleg nem a gyári fülessel. és igen a legtöbben nem cserélik le. Csak ezt eddig nem akartam írni, mert ugye tiszteletben tartottam, hogy neki más az életvitele, máshogy használja a készüléket. De fölösleges, mert ő is tesz mindenki másra
-
joey04
titán
a filmekkel van macera. a konvertálás folyamata a macera. ha egyszerű akkor is, ha gyors akkor is. továbbra is:
Én értem, elfogadom, felfogom az érveidet, hogy miért úgy és arra használod a telefont ahogy. De vannak homlokegyenest más felhasználók is. Nekik baromi fontos lenne a divx támogatás.
és pont. nem érdekel mit hogyan hallgatsz/nézel otthon, bárhol. nem érdekel milyen programmal, milyen megfontolásból.
-
joey04
titán
Érdekes, egy olyan felhasználóval sem talákoztam, aki 8 gigányi lossless zenét tárolt volna egy telefonon, olyannal igen, akinek mondtam, hogy konvertálni kell, azzal reagált, hogy ne már. szóval teljesen más tapasztalataink vannak, viszont a lényeg megint nem ez. Lényegtelen, hogy te vagy én mire hogyan használjuk.
Azt meg nem tudom miért várná el bárki, hogy egy cég hivatalosan támogassa a warez-t
igen, inkább nem raknak divx támogatást, és jól elgáncsolják ezzel a warezt mi? a te szemléleted szerint is hülyeség amit beszélsz, mert a 8perc úgyis semmi ugye, meg hát amúgy is mindenki gy csinálja.Szóval, ne fogalmazd már meg általánosságban, hogy kinek mi az értelmes felhasználás. Sokaknak megérné a nagyobb fájlméret (főleg ha máshogy használja, nekem pl van fent 220 szám, ez 1.13GB) , 0 macera kombó, mint amit te csinálsz.
Én értem, elfogadom, felfogom az érveidet, hogy miért úgy és arra használod a telefont ahogy. De vannak homlokegyenest más felhasználók is. Nekik baromi fontos lenne a divx támogatás.
-
joey04
titán
az első pont kényelem miatt fontos, hogy ne kelljen konvertálni (nem érdekel, hogy milyen gépen mennyi idő, plusz munka és kész) (bár teszem hozzá nekem sem hiányzik, de attól még másnak lehet fontos, ezt te nagyon nehezen tanulod meg)
a második pont hülyeség, senki nem írta, hogy szar, csak teljesen fölösleges. a 2 teljesen más.plus44: már mehetnékem van, előretolnám az órát egy kicsit.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
no szerintem ez már teljesen fölösleges egy mobilba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest