Új hozzászólás Aktív témák
-
jzoltan
csendes tag
-
foka
aktív tag
Szia!
Már letöltöttem az eredeti rom-ot (Android és Win10) a visszaállításhoz, csak már rá kellene szánnom magam, hogy nekiálljak. Egyébként most már az android nem találja a kamerát
De a legfurább, hogy az eredeti win10, amelyikkel jött az hibátlan volt, csak rögtön jött a 1511 frissítés, én meg engedtem neki. -
pandion
tag
Szia!
Sikerült megoldást találni az SD olvasó hibára? Én is megnéztem és nekem sem látja a win10 a 32 gigás kártyárAzért nem akkora probléma, mert szinte mindent Android alatt intézek, de azért zavaró és van pár dolog amihez kell a win, szóval jó lenne ha nem vacakolna.
Üdv, -
Aske
aktív tag
Sziasztok, na nekem is megjött az x98 plus.
Első tabletem, egyelőre nem érzem a lényegét.
Win10-re feltettem Chrome-ot, de eléggé szaggat görgetésnél meg youtube videónál is. Edge az megy simán, de az meg nincs belakva, szinkronizálva.
Win10 tablet módja nem tűnik valami ütősnek előre.
A képe viszont gyönyörű. Fényképeket, videókat lesni elsőosztályú.
Be kell szerezzek bluetooth egeret meg bill-t, hogy rendesen tudjam használni. Ez ugye dual bootos, de a tárhely eléggé szűkös. Majdnem meg is szívtam ezzel. Pendrive-ot rádugtam, hogy a friss win10-et lehúzza. Csak ugye a pendrive elfoglalta az usb-t. A telepítés meg üveghangon prögette, aztán közben lemerült az akksi. :S
Feltöltöttem (8 óra), újraindítottam, aztán visszaállította az eredeti Windowst. Többet nem próbálkozom vele, mert veszélyes volt.
Összességében sem Androidon, sem Windowson nem olyan smooth a felület, mint akár a Xiaomi redmi note 2-n. Térképezés, alkalmazásváltás, görgetés, mind kicsit darabosnak tűnik.
Első körben nem fost@m magam össze tőle. De majd lesz valahogy.
-
foka
aktív tag
Srácok!
Van-e valakinek tapasztalata a Win 10 frissítésével, mióta felment a Teclast-ra a 1511 update, azóta a windows alatt nem látható az sd kártya (android no problem). Ha kiveszem és otg-n keresztül kártyaolvasóval olvastatom semmi hiba, csak a belsővel vacakol (sárga felkiáltójeles az eszközkezelőben). Próbáltam már a Teclast X98 Plus Win10 driver packot is de nem használt, már csak az maradt, hogy újrarakom a win 10-et a Teclast támogatási oldaláról.
Viszont ami jó hír, hogy elmúlt az utolsó csík is a képernyőről, a gyerkőcök nálam voltak a hétvégén, erősen nyaggatták a tabletet és a nagyobbik egyszer csak szólt, hogy eltűnt az utolsó csík is (hál istennek azóta sem jelentkezett, úgy tűnik végleges).
-
habolcs
csendes tag
Sziasztok.
Tablet vásárlásra adtam a fejem, viszont vannak aggályaim. Alapvetően meguntam a telefonom töltögetni naponta és a kis képernyőjét simogatni. 60 ezer ft körüli tabletet keresek, elfogadható üzemidővel, igazából nem nagyok az igényeim.. De nem szeretnék egy fapadosat sem megvenni, ami elkezd lassulni. Csak win, teclastra gondoltam, de nem tudom h működik a rendelés, mennyibe jon ki.. Es vammal vam nélkül h jon ki. -
foka
aktív tag
Amikor megjöttek a kártyák, első dolgom volt tesztelni fakeflashtest-tel. Utána ugye újra kell formázni, akkor már nem is kapott nevet a kari, egyik sem. Az egyik ment a telóba, a másik a tabletbe, a telóból a 32-es meg ment az SJ4000 WiFi-be.
A névváltoztatásra a tablet win10-ére gondoltál? A karit tényleg csak háttértárnak használom, ha kell valami kiveszem, kártyaolvasóval felrakom, vissza a tabletbe és kész. Kisebbeknél otg-s pendrive másolás. -
pandion
tag
Ez tényleg elég szerencsétlen eset, még egy fórumon sem találkoztam ilyen hibával. Ha már a boot képernyőn is látszik, biztos hardware hiba, ne várj sokáig a visszaküldéssel, ha csak nem tudsz együtt élni a hibával.
A kártyával kapcsolatban, meg tennéd nekem, hogy Windows alatt megváltoztatod a nevét? Vagyis arra lennék kíváncsi, hogy sikerül-e. Ha igen, akkor minden ok, ha nem akkor lesznek hibák a használat során.
Köszi -
foka
aktív tag
Aliexpress.
Közben annyi a változás, hogy négy csík elmúlt, egy maradt. Az eladó elsőre felajánlotta, hogy küldjem vissza javításra. Ahogy ismerősökkel beszélgettem, az egyik srác, aki mindenféle zene/video automatát is épít/javít rögtön rávágta hogy szalagkábel rögzítési hiba.
Egyébként csak én vagyok ilyen szerencsétlen, eddig mindenki hibátlan cuccot kapott ahogy olvasok mindenfele. -
foka
aktív tag
Tegnap megjött A Teclast X98 plus, simán viszi a 64 Gb-os Kingston kártyát.
Sajnos vámos volt
De!!! Ahogy bekapcsoltam, először Androidot indítottam, nyelv át magyarra, wifi bekapcsol, fiók beállít, programok telepítése. És itt jött a baj. A képernyőn megjelent két hosszirányú csík, az egyik villogott, most már ott tartok hogy összesen 5 csík van a képernyőn, eltérő színekben, láthatóak Windows alatt is, még a dual boot választóképernyőjén is. Némelyik csík időnként vibrál/ elhalványodik vagy megszűnik, de csak egy pillanatra.
Van valakinek ötlete, mi okozhatja? Először az androidban lévő hibának gondoltam, de amikor boot közben is láttam...
Most már teljesen kétségbe vagyok esve, az előző törött volt, vásárlástól 3 hónap telt el mire visszakaptam a pénzem, erre ez meg hibás -
pandion
tag
Az a lehangoló, hogy még nem javítottak ki egy ilyen szarvas hibát! Ezt nem értem, ez így tök gáz, minden fórumon hőzöngenek az emberek, a gyártó meg nem igazán foglalkozik vele.
Majd azért kíváncsi leszek az eredményre, ha viszi a 64-es SDHC-t akkor lehet, hogy én is megpróbálkozom egyel. -
pandion
tag
Ez egy jó kérdés
A személyes tapasztalatom: próbáltam 16 gb-s sony-t, 16gb-os samu-t, 32 gb Verbatin-t. Ebből az első kettőt vitte a Verbatint nem. Végül vettem egy 32-es Samsung evo-t azt gtond nélkül viszi teljes sebességgel. Eredetileg 64-eset akartam, de a külföldi fórumokon arra jutottak, hogy SDHC kártyyákat jobban szereti, SDXC-t kevésbé. De van aki letesztelt vagy 20 kártyát (boltban) és azt mondja, hogy még azonos típusból is volt amit kezelt és volt amit nem. Statisztika szerint a 32-es Samu tűnik a legbiztosabb választásnak, de persze lehet, hogy szerencséd van és a 128 gb-osat is simán kezeli.
Amúgy a Teclast hivatalos fórumán is nyitottak egy topikot ahova be lehet írni a pasztalatokat, mert még nem sikerült rájönniük a hibára ami azért elég gáz. Találtam barkács megoldásokat a neten, amivel ilyen olyan driverre le lehet cserélni az eredetit, de ezek sem 100%-osak illetve ha megy is állítólag töredék sebességgel.
Remélhetőleg idővel helyrepofozzák a drivert és lesz hivatalos javítás. Addig marad a próba szerencse kártyaválasztás... Ha van rá lehetőséged vásárlás előtt próbáld majd ki a kártyát. Én fel tudom ajánlani a samu 32 gb-osat egy próba erejéig. -
pandion
tag
Hali,
Én kb 2 hete nyúzom az X98 Plus-t. Nagyon tetszik, a 4 Gb ram sokat dob a használhatóságon. A processzor teljesítmény nekem bőven elég, és nincs melegedési probléma mint a Pro-nál. Negatívum, hogy az akku idő alul marad az elvárásaimnak, de nem vészes. Az egyetlen komoly probléma a kártyaolvasó driver hiba win 10 alatt. Sajnos nem minden kártyát hajlandó látni (míg Android alatt simán kezeli ugyan azt a kártyát).
Összességében nagyon elégedett vagyok a Plus-al, semmi komolyabb fagyást vagy bugot nem produkált egyik op rendszer alatt sem. Elég jól ki is használom mind a két oprendszert. Win alatt még 1 negatívumot észleltem, elég kevés szabad hely marad a 32 Gb tárhelyből, de gondolom ez nem típus sajátosság, minden tableten sokat foglal a win. -
foka
aktív tag
Siker, pénz csillogás!
Az AE Case Management Team a részemre döntött, ehhez kellet a postától az angol nyelvű igazolás (7 nap hosszabítási kérelem után), a csomag sérülten Magyarországra érkezésétől.
Ma délután landolt a számlámon a pénz, már keresem is az utódot, a revizionált Plus változat lesz, Z8300-as procival, alacsonyabb fogyasztással és 4 Gb rammal. Árban az eltelt idő miatt ugyanannyi lesz.
-
foka
aktív tag
-
pandion
tag
Sziasztok! Véletlenül rátaláltam erre. Úgy néz ki, hogy hamarosan jön az Air 3G utóda, az X98 Plus 3G-s változata. Sajnos valószínűleg GPS nélkül
de persze még semmi sem biztos. 29-én lesz a bejelentés.
-
foka
aktív tag
Ma járt le a hadáridő, sajna a postától még mindig nem kaptam meg a kiadott igazolásuk angol verzióját (csomagolás ragasztásakor nem vettek fel jegyzőkönyvet
).
Hétfőtől kezdve bármikor meglehet az eredmény, de sajna így nem sok esélyem van, hogy a részemre döntsenek.
Mindenki okulására: ha sérült csomag érkezik, azonnal rohhanni a postára és jegyzőkönyvet felvetetni, és kérni az angol nyelvű más, külfüldi posták által elfogadott nyomtatványt róla. -
Degeczi
nagyúr
Hogyne lenne átváltható!
Egyszerűen a feszültséggel kell leosztani, hiszen a teljesítmény (amit itt mWh-ban adtak meg) a feszültség és az áram szorzata (P=U*I - elgondolkodtató a fizikaoktatás színvonala, ha ez kérdéses),
vagyis 32300 mWh / 3.7V (gondolom ennyi az akku feszültsége) = 8700 mAh -
-
Barnuss
tag
na ez már valami
-
krystman
őstag
A 1511 es windows frissítést sikerült feltenni errw a cuccra? Nekem sehogy sem sikerül, próbáltam pendriveról is, de ott azt írja, hogy ez a készülék, nem kompatibilis. Akkor, hogy lehet rajta windows 10? Gyárilag?
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #64 üzenetére
Több droidos topik is van. Külön az alkalmazásoknak, a játékoknak, szakmai topik, dual SIM topik, stb.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
#79335424 #61 üzenetére
Na remek.
Ha van ADB akkor valószínűleg minden más flashtool is megy.
Az iTunes szokott még szenvedni még azt kell kiderítenem és lehet benevezek egy ilyenre én is.Na meg jó tudni, hogy van droidos topik.
Oh majdnem elfelejtettem, 3G-n mekkora sebességre képesek a kínai kütyük?
-
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #58 üzenetére
Lájk. Ezt az infót már vartam
De ha a photoshop elfutot rajta, akkor mindent tud.
Ami még érdekelne, az a külső DVD kezelese, egy két régi lemezt cdex vagy handbrake segítségével rippelni , illetve az mkv toolnix, Picasa.
Illetve, hogy a HDMI mit tud win/droid alatt: 24p, 23,976p, full HD? -
törölt tag
válasz
s3nsitivity #59 üzenetére
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #57 üzenetére
Az biztos, hogy az MTK flash tool fut rajta. Ez az elsők között volt, amit kis segítséggel kideríttettem.
Úgyhogy MTK -s telót biztosan lehet vele mókolni.
-
s3nsitivity
addikt
Köszi a tesztet!
Arról van valakinek tapasztalata, hogy fejlesztői készülékeknek mennyire lehet optimális egy ilyen készülék?
Konkrétan Python compilera gondolok.
Plusz a windows ,hogy kezeli ha OTG-vel rádugok egy telefont? Pl ha rádugok egy iPhone-t akkor az iTunes felismeri rendesen?
Na meg ezekre a kínai csodákra mennyire jellemző, hogy kapnak frissítést?
-
hatpersze
tag
Üdv
Nem találtam márka nélkül, dual boot tabletekkel foglalkozó topikot, itt látom összegyűlt pár ember, tehát próbálkozom információ gyűjtéssel (:
Az érdekelne leginkább, a két operációs rendszer energiahasználatában érezhető különbség van? Tehát az Android jobban bírja aksi időben mint a win?
Nagyon érdekelne a dolog, mert szeretem a droidot, szívesen látnám a tabomon, de számomra eléggé kínai a leírás (igazából angol, de ha magyarul lenne sem számítana) hogyan "mókoljuk" rá (xda leírás), ezért nehezen szánom rá magam. Egy Samsung Ativ 7-es tabletem van, esetleg valaki ilyenen próbálta már a robotot?
-
ceripapa
aktív tag
-
-
törölt tag
Hogyne lenne. Teclast X1 4G pro. B20 -at nem tudja. Biztos kifizetnéd?
-
foka
aktív tag
válasz
twollah1976 #37 üzenetére
Sajnos az eladó képviselőjével nem tudtam érdemben egyeztetni, dispute-ot indítottam, ami ma este telik le. Az eredményt majd megírom ide.
Egyébként csak egy sima buborékos fóliás borítékba rakták, de szerintünk vagy egy raklappal, vagy targonca villával nyomhatták meg, egy sima leesés ilyet nem produkál. -
pècsimunkás
addikt
Nekem Cube i6 Air volt , de az egy rakás xar volt . 2-3 hètig használtam boldogan , de utánna volt vele gond bőven . Ès , ahogy nyomon követtem , volt vele gondja másnak is .
Most HP- m van azzal elègedett vagyok . Hozzá kell tenni , a Cube 9,7 collja ès a kijelző felbontása jobban tetszett . Minden másban a HP ... -
Magamból kiindulva, én is olyat fogok venni következőleg, amin van teljes értékű USB, 3G/4G modem, 4GB memória, és valami nagy méretű microSD-vel tudom tárolni a közepesen szükséges cuccaim a tabon. a többit meg külső vinyón.
Nálam majd egy ilyen képességű cucc tudja kiváltani a laptopot, és szerintem nyárig tuti lesz ilyen / vagy már van is
@b0bcat: Ez nem teljesen biztos, az is lehet, hogy ugyanarról a gyártósorról dolgoznak, Kínában ugyebár annyi OEM van ,hogy minden sarkon csinálhatnál saját brandet..
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #6 üzenetére
A Tesco-féle Op3n Dott tablet (amiből nálunk négy is van a családban, és mindenki elégedetten használja) is Teclast gyártmány amúgy.
Ez a cég az ájped-"koppintó" gyártó.
-
krystman
őstag
Azért nem váltsa ki szerintem a laptopot egy ilyen! Nincs külön USB, csak 1db mini, nem beszélve arról, hogy ha van rátéve bill egér, nem lehet közbe tölteni sem! Én ezt hiányolom az enyémből is.
-
Bambuszpro
tag
Szimpi a tab. Elég minőséginek tűnik az összeszerelés és az akkun is meglepődtem. Köszönöm a tesztet.
-
sagit
veterán
Nagyon jo kis cucc. A pro verzioja regota foglalkoztat.
Vicc hogy 60k ert kapok ilyen kijelzot, laptopban 200k alatt meg a tn fhd nak is orulni kell
-
nimfas
addikt
válasz
Erre én is kíváncsi vagyok... Ha nincs külön szállítás biztosítás, abban az esetben mi újság? Paypal, feladó fizet, vagy bukta?
-
válasz
erre van a védelem , ebay, paypal, ali-n is van védelem.
Videót csinált róla, feltöltötte, és jó esetben a pénzt visszakapta teljesen.
-
gergejly
aktív tag
Hihetetlen, hogy fut rajta az MW3.
-
Laox
aktív tag
Gearbest-en sokkal olcsóbb, mint a Pandán. 159 dollárért már bőr tok és bluetooth billentyűzet is jár hozzá.
-
foka
aktív tag
Én is ezt a dual boot-os (Win10 és Lollipop) , sim kártyás verziót rendeltem decemberben (már megjelenése óta szemeztem az X98-cal) de sajnos így érkezett meg: [link].
-
atikó
őstag
Koszi a tesztet, fentakadt a vámon?
-
helltp
aktív tag
Én is teljes mértékben így gondolom.
Bocs a kötözködésért, csak személyes tapasztalatok miatt szúrja a szemem, nem akarom hogy más is abba a hibába essen hogy nem várja ki az érdemi tapasztalatokat mielőtt Chuwit (vagy bármi kétes gyártótól származó tabletet) vesz.
Utánanéztem most ennek a tabletnek egy kicsit, és meg kell mondjam nagyon jól néz ki a videókon / képeken. És ha tényleg ilyen minőségű az összeszerelés is, nem lötyög, hajlik stb., élvezet lehet kézbe venni.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
én nem pont ez a típust, hanem a Teclast X98 Plus-t rendeltem meg múlt héten kínából. Elég lassan megy a dolog, még fel sem adták. A cél az otthoni laptop leváltása. Bill-et meg egeret kell még hozzá venni. Kíváncsi vagyok, mert nem volt még tabletem, de amit itt olvasok, aszerint jó lesz.
-
Auratech
őstag
Ennek a tabletnek a +-os változata 8300-as atommal, 4 Gb rammal 10/5.1 oprendszerrel 200$-ért engem is komolyan elgondolkoztat. iPad Air2 tulajdonosként is..
Fasttech
Most olvastam fentebb, hogy a 8500-as a jobb választás a dual ch. ram miatt! -
-
-
vimes
senior tag
Az a 9 GB minusz abból keletkezik, hogy az adattárolóknál mindenki szereti a formázatlan kapacitást megadni, a formázott kapacitás helyett, ami 10-15%-kal kevesebb. Ennyi.
-
batai15
félisten
Érdekes cucc, tetszik
-
helltp
aktív tag
Nekem Chuwi V88 volt egy fél évet, legmegbízhatatlanabb és leghektikusabban működő "tablet" ami nálam járt valaha, nulla bugfix, nulla támogatás, és majd széthullott a kezemben olyan szarul volt összerakva... Kösz de chuwit mégegyszer nem, még ha ingyen adják sem.
(#11) Somatom: Efölött elsiklottam, elég király. Egyenlőre még drága nekem egy kicsit, de lesz ez ennél még olcsóbb is szerintem.
-
zsigus
őstag
Üdv.
Úgy látom, hogy a Wi-Fi-vel gondjuk van a kínaiaknak.
Nekem egy Cube iWork 8 Ultimate van (Cherry + 2 GB RAM). Ott ahol a telefonomon (S3 LTE) kb. 3-400 kB/s a letöltési sebesség, a Cube csak egy pár másodpercre tud csatlakozni a hálózathoz, és dobja is a jelet.
Egyébként nem igazán lehet rá más panasz, tényleg egész jól fut mindkét rendszer, még a Win is. Bár most csak android van rajta. Mert gyárilag Win10-es volt csak, felraktam rá a dual boot bios-t, majd az androidot, és kiderült, hogy a Win telepítéshez rá kell dugni egy billentyűzetet is a pendrive-al egy időben, hubot viszont csak most rendeltem hozzá aliról, szóval 2-3 hét sztem mire megjön.
A felesleges Win szolgáltatások letiltásával nagyjából 1 GB szabad memória áll rendelkezésre,
az eMMC egy picit gyorsabb mint ebben a tabban. Atutuban 58985 pontot gurított elsőre, többször még nem futtattam.Ami problémás: Wi-Fi, kevés akkuidő (ha tudom, hogy csak 3300 mAh-s akku van benne, nem ezt veszem, de valamiért ezt nem néztem), és a "túl műanyag" kinézet.
-
b0bcat
addikt
Azért nem megy benne a GPS, mert nincs benne.
Az adatlapján is írja, hogy "GPS: No".
-
krystman
őstag
Nekem ugyan ilyen van, csak Cube i6 ban. Nagyon elégedett vagyok vele, jól működik, soha nem fagyott. Annyi, hogy ezen nincs Hdmi.
Aki nem bízik ezekben, az itthon tud venni Acerbe, tök ugyan ilyen külsővel, és felszereltséggel.
-
nimfas
addikt
Mert még nem volt MiPad-od... Gyereknek vettem egy Hi8-at... hát a kettő köszönő viszonyban nincs egymással. Se kijelző, de hardver se összeszerelés, anyagminőség terén.
MiPad most 200 USD körül van, Hi8 100 USD körül volt. Arra jó, hogy mesét nézzen rajta és puzzle játékkal játszon. Mikor én vettem olyan 185 körül volt a dollár... most inkább 290 környéke, durva
-
Megvan még a készülék?
Egy league of legends-et el tudsz rajta indítani? -
-
helltp
aktív tag
Hát én a chuwit mint megbízható minőséget produkáló gyártó, biztos hogy nem említeném...
Viszont ez a teclast nagyon megtetszett, masszív ez az üzemidő. Ha jelenik meg ilyesmi minöségben cherrys 3-4gb rammal, lehet én is behúzok egyet. Esetleg ha ráérsz, és van lehetőséged megnéznéd hogy az intellij (vagy az eclipse) elfut-e rajta?
-
Zirowe
nagyúr
34,3 gigát kapott csak a Windows, ellenben Androidra tizenötször letölthetem a Modern Combat-ot, akkor is marad a 21 gigából. Az rejtély, hogy hol van a maradék 9 giga a 64-ből.
Milyen 9 gigát keresel?
A 64-es tárhely valóban 59.5 körül van, abból látsz 55.3-at, a többi 4.2-ön gondolom az android meg a windows dolgai miatt van.
Windows 8 van rajta?
Mert 10-essel további helyet tudsz felszabadítani, mivel kevesebb kell neki. -
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a tesztet ! A Teclast tabokról jókat olvastam , talán a legjobb " ismeretlen " kínai gyártó .
-
icemad
nagyúr
Vezérlőpultból mennyire problémás egy magyar nyelv telepítése a windowshoz? Olyan egyszerű, mint laptopon, vagy nagyon bele kell túrni a dual boot miatt?
-
-
törölt tag
Köszi a tesztet! Én is ilyesmit keresgélek, de vmi modernebb darabot. Valószínűleg egy Teclast X16 pro lesz. A 32bites Windows -ban az Intel a ludas. B...ta megcsinálni a 64bites UEFI -t. Cherry Trailen már van 64 bites Win.
Duliee:
Arra figyelj majd oda, hogy csak a két nagyobbik támogatja dual channelen a RAM -ot. A 8300 -as nem (ezért nem lesz Chuvim)!rep3at:
Az ASUS volt az első, csak amikor kiderült a Google és a MS véleménye a dologról, akkor behúzta a projecten a kéziféket. Szerencsére a kínaiak lesz...ják a "nagyok" rosszallását. -
rep3at
őstag
Egyetemre nekem is valami hasonló kéne (alapvetően az Androidot szeretem és használom telefonon, viszont némely program megköveteli a Windowst), csak az a baj hogy én nem igazán bízok ezekben a keleti csodákban, kár hogy nevesebb gyártó nem nagyon csinál ilyet
-
Koszi a tesztet.
En megvarom a Cherrys cuccokat, meg 4GB memoria korul lesz az a hatarvonal amivel nekem alkalmas lesz melora is.
Photoshop tesztet kulon ertekelem, mert ezen teruleten van ra szuksegem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest