- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Szia!
Már letöltöttem az eredeti rom-ot (Android és Win10) a visszaállításhoz, csak már rá kellene szánnom magam, hogy nekiálljak. Egyébként most már az android nem találja a kamerát
De a legfurább, hogy az eredeti win10, amelyikkel jött az hibátlan volt, csak rögtön jött a 1511 frissítés, én meg engedtem neki. -
foka
aktív tag
Srácok!
Van-e valakinek tapasztalata a Win 10 frissítésével, mióta felment a Teclast-ra a 1511 update, azóta a windows alatt nem látható az sd kártya (android no problem). Ha kiveszem és otg-n keresztül kártyaolvasóval olvastatom semmi hiba, csak a belsővel vacakol (sárga felkiáltójeles az eszközkezelőben). Próbáltam már a Teclast X98 Plus Win10 driver packot is de nem használt, már csak az maradt, hogy újrarakom a win 10-et a Teclast támogatási oldaláról.
Viszont ami jó hír, hogy elmúlt az utolsó csík is a képernyőről, a gyerkőcök nálam voltak a hétvégén, erősen nyaggatták a tabletet és a nagyobbik egyszer csak szólt, hogy eltűnt az utolsó csík is (hál istennek azóta sem jelentkezett, úgy tűnik végleges).
-
foka
aktív tag
Amikor megjöttek a kártyák, első dolgom volt tesztelni fakeflashtest-tel. Utána ugye újra kell formázni, akkor már nem is kapott nevet a kari, egyik sem. Az egyik ment a telóba, a másik a tabletbe, a telóból a 32-es meg ment az SJ4000 WiFi-be.
A névváltoztatásra a tablet win10-ére gondoltál? A karit tényleg csak háttértárnak használom, ha kell valami kiveszem, kártyaolvasóval felrakom, vissza a tabletbe és kész. Kisebbeknél otg-s pendrive másolás. -
foka
aktív tag
Aliexpress.
Közben annyi a változás, hogy négy csík elmúlt, egy maradt. Az eladó elsőre felajánlotta, hogy küldjem vissza javításra. Ahogy ismerősökkel beszélgettem, az egyik srác, aki mindenféle zene/video automatát is épít/javít rögtön rávágta hogy szalagkábel rögzítési hiba.
Egyébként csak én vagyok ilyen szerencsétlen, eddig mindenki hibátlan cuccot kapott ahogy olvasok mindenfele. -
foka
aktív tag
Tegnap megjött A Teclast X98 plus, simán viszi a 64 Gb-os Kingston kártyát.
Sajnos vámos volt
De!!! Ahogy bekapcsoltam, először Androidot indítottam, nyelv át magyarra, wifi bekapcsol, fiók beállít, programok telepítése. És itt jött a baj. A képernyőn megjelent két hosszirányú csík, az egyik villogott, most már ott tartok hogy összesen 5 csík van a képernyőn, eltérő színekben, láthatóak Windows alatt is, még a dual boot választóképernyőjén is. Némelyik csík időnként vibrál/ elhalványodik vagy megszűnik, de csak egy pillanatra.
Van valakinek ötlete, mi okozhatja? Először az androidban lévő hibának gondoltam, de amikor boot közben is láttam...
Most már teljesen kétségbe vagyok esve, az előző törött volt, vásárlástól 3 hónap telt el mire visszakaptam a pénzem, erre ez meg hibás -
foka
aktív tag
Siker, pénz csillogás!
Az AE Case Management Team a részemre döntött, ehhez kellet a postától az angol nyelvű igazolás (7 nap hosszabítási kérelem után), a csomag sérülten Magyarországra érkezésétől.
Ma délután landolt a számlámon a pénz, már keresem is az utódot, a revizionált Plus változat lesz, Z8300-as procival, alacsonyabb fogyasztással és 4 Gb rammal. Árban az eltelt idő miatt ugyanannyi lesz.
-
foka
aktív tag
-
foka
aktív tag
Ma járt le a hadáridő, sajna a postától még mindig nem kaptam meg a kiadott igazolásuk angol verzióját (csomagolás ragasztásakor nem vettek fel jegyzőkönyvet
).
Hétfőtől kezdve bármikor meglehet az eredmény, de sajna így nem sok esélyem van, hogy a részemre döntsenek.
Mindenki okulására: ha sérült csomag érkezik, azonnal rohhanni a postára és jegyzőkönyvet felvetetni, és kérni az angol nyelvű más, külfüldi posták által elfogadott nyomtatványt róla. -
-
foka
aktív tag
válasz
twollah1976 #37 üzenetére
Sajnos az eladó képviselőjével nem tudtam érdemben egyeztetni, dispute-ot indítottam, ami ma este telik le. Az eredményt majd megírom ide.
Egyébként csak egy sima buborékos fóliás borítékba rakták, de szerintünk vagy egy raklappal, vagy targonca villával nyomhatták meg, egy sima leesés ilyet nem produkál. -
foka
aktív tag
Én is ezt a dual boot-os (Win10 és Lollipop) , sim kártyás verziót rendeltem decemberben (már megjelenése óta szemeztem az X98-cal) de sajnos így érkezett meg: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest