- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Üdv.
Úgy látom, hogy a Wi-Fi-vel gondjuk van a kínaiaknak.
Nekem egy Cube iWork 8 Ultimate van (Cherry + 2 GB RAM). Ott ahol a telefonomon (S3 LTE) kb. 3-400 kB/s a letöltési sebesség, a Cube csak egy pár másodpercre tud csatlakozni a hálózathoz, és dobja is a jelet.
Egyébként nem igazán lehet rá más panasz, tényleg egész jól fut mindkét rendszer, még a Win is. Bár most csak android van rajta. Mert gyárilag Win10-es volt csak, felraktam rá a dual boot bios-t, majd az androidot, és kiderült, hogy a Win telepítéshez rá kell dugni egy billentyűzetet is a pendrive-al egy időben, hubot viszont csak most rendeltem hozzá aliról, szóval 2-3 hét sztem mire megjön.
A felesleges Win szolgáltatások letiltásával nagyjából 1 GB szabad memória áll rendelkezésre,
az eMMC egy picit gyorsabb mint ebben a tabban. Atutuban 58985 pontot gurított elsőre, többször még nem futtattam.Ami problémás: Wi-Fi, kevés akkuidő (ha tudom, hogy csak 3300 mAh-s akku van benne, nem ezt veszem, de valamiért ezt nem néztem), és a "túl műanyag" kinézet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged