Új hozzászólás Aktív témák
-
Aske
aktív tag
Sziasztok, na nekem is megjött az x98 plus.
Első tabletem, egyelőre nem érzem a lényegét.
Win10-re feltettem Chrome-ot, de eléggé szaggat görgetésnél meg youtube videónál is. Edge az megy simán, de az meg nincs belakva, szinkronizálva.
Win10 tablet módja nem tűnik valami ütősnek előre.
A képe viszont gyönyörű. Fényképeket, videókat lesni elsőosztályú.
Be kell szerezzek bluetooth egeret meg bill-t, hogy rendesen tudjam használni. Ez ugye dual bootos, de a tárhely eléggé szűkös. Majdnem meg is szívtam ezzel. Pendrive-ot rádugtam, hogy a friss win10-et lehúzza. Csak ugye a pendrive elfoglalta az usb-t. A telepítés meg üveghangon prögette, aztán közben lemerült az akksi. :S
Feltöltöttem (8 óra), újraindítottam, aztán visszaállította az eredeti Windowst. Többet nem próbálkozom vele, mert veszélyes volt.
Összességében sem Androidon, sem Windowson nem olyan smooth a felület, mint akár a Xiaomi redmi note 2-n. Térképezés, alkalmazásváltás, görgetés, mind kicsit darabosnak tűnik.
Első körben nem fost@m magam össze tőle. De majd lesz valahogy.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
én nem pont ez a típust, hanem a Teclast X98 Plus-t rendeltem meg múlt héten kínából. Elég lassan megy a dolog, még fel sem adták. A cél az otthoni laptop leváltása. Bill-et meg egeret kell még hozzá venni. Kíváncsi vagyok, mert nem volt még tabletem, de amit itt olvasok, aszerint jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest