Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
Szia!
Sikerült megoldást találni az SD olvasó hibára? Én is megnéztem és nekem sem látja a win10 a 32 gigás kártyárAzért nem akkora probléma, mert szinte mindent Android alatt intézek, de azért zavaró és van pár dolog amihez kell a win, szóval jó lenne ha nem vacakolna.
Üdv, -
pandion
tag
Ez tényleg elég szerencsétlen eset, még egy fórumon sem találkoztam ilyen hibával. Ha már a boot képernyőn is látszik, biztos hardware hiba, ne várj sokáig a visszaküldéssel, ha csak nem tudsz együtt élni a hibával.
A kártyával kapcsolatban, meg tennéd nekem, hogy Windows alatt megváltoztatod a nevét? Vagyis arra lennék kíváncsi, hogy sikerül-e. Ha igen, akkor minden ok, ha nem akkor lesznek hibák a használat során.
Köszi -
foka
aktív tag
Tegnap megjött A Teclast X98 plus, simán viszi a 64 Gb-os Kingston kártyát.
Sajnos vámos volt
De!!! Ahogy bekapcsoltam, először Androidot indítottam, nyelv át magyarra, wifi bekapcsol, fiók beállít, programok telepítése. És itt jött a baj. A képernyőn megjelent két hosszirányú csík, az egyik villogott, most már ott tartok hogy összesen 5 csík van a képernyőn, eltérő színekben, láthatóak Windows alatt is, még a dual boot választóképernyőjén is. Némelyik csík időnként vibrál/ elhalványodik vagy megszűnik, de csak egy pillanatra.
Van valakinek ötlete, mi okozhatja? Először az androidban lévő hibának gondoltam, de amikor boot közben is láttam...
Most már teljesen kétségbe vagyok esve, az előző törött volt, vásárlástól 3 hónap telt el mire visszakaptam a pénzem, erre ez meg hibás -
pandion
tag
Az a lehangoló, hogy még nem javítottak ki egy ilyen szarvas hibát! Ezt nem értem, ez így tök gáz, minden fórumon hőzöngenek az emberek, a gyártó meg nem igazán foglalkozik vele.
Majd azért kíváncsi leszek az eredményre, ha viszi a 64-es SDHC-t akkor lehet, hogy én is megpróbálkozom egyel. -
pandion
tag
Ez egy jó kérdés
A személyes tapasztalatom: próbáltam 16 gb-s sony-t, 16gb-os samu-t, 32 gb Verbatin-t. Ebből az első kettőt vitte a Verbatint nem. Végül vettem egy 32-es Samsung evo-t azt gtond nélkül viszi teljes sebességgel. Eredetileg 64-eset akartam, de a külföldi fórumokon arra jutottak, hogy SDHC kártyyákat jobban szereti, SDXC-t kevésbé. De van aki letesztelt vagy 20 kártyát (boltban) és azt mondja, hogy még azonos típusból is volt amit kezelt és volt amit nem. Statisztika szerint a 32-es Samu tűnik a legbiztosabb választásnak, de persze lehet, hogy szerencséd van és a 128 gb-osat is simán kezeli.
Amúgy a Teclast hivatalos fórumán is nyitottak egy topikot ahova be lehet írni a pasztalatokat, mert még nem sikerült rájönniük a hibára ami azért elég gáz. Találtam barkács megoldásokat a neten, amivel ilyen olyan driverre le lehet cserélni az eredetit, de ezek sem 100%-osak illetve ha megy is állítólag töredék sebességgel.
Remélhetőleg idővel helyrepofozzák a drivert és lesz hivatalos javítás. Addig marad a próba szerencse kártyaválasztás... Ha van rá lehetőséged vásárlás előtt próbáld majd ki a kártyát. Én fel tudom ajánlani a samu 32 gb-osat egy próba erejéig. -
pandion
tag
Hali,
Én kb 2 hete nyúzom az X98 Plus-t. Nagyon tetszik, a 4 Gb ram sokat dob a használhatóságon. A processzor teljesítmény nekem bőven elég, és nincs melegedési probléma mint a Pro-nál. Negatívum, hogy az akku idő alul marad az elvárásaimnak, de nem vészes. Az egyetlen komoly probléma a kártyaolvasó driver hiba win 10 alatt. Sajnos nem minden kártyát hajlandó látni (míg Android alatt simán kezeli ugyan azt a kártyát).
Összességében nagyon elégedett vagyok a Plus-al, semmi komolyabb fagyást vagy bugot nem produkált egyik op rendszer alatt sem. Elég jól ki is használom mind a két oprendszert. Win alatt még 1 negatívumot észleltem, elég kevés szabad hely marad a 32 Gb tárhelyből, de gondolom ez nem típus sajátosság, minden tableten sokat foglal a win. -
foka
aktív tag
Siker, pénz csillogás!
Az AE Case Management Team a részemre döntött, ehhez kellet a postától az angol nyelvű igazolás (7 nap hosszabítási kérelem után), a csomag sérülten Magyarországra érkezésétől.
Ma délután landolt a számlámon a pénz, már keresem is az utódot, a revizionált Plus változat lesz, Z8300-as procival, alacsonyabb fogyasztással és 4 Gb rammal. Árban az eltelt idő miatt ugyanannyi lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest