- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogyne lenne. Teclast X1 4G pro. B20 -at nem tudja. Biztos kifizetnéd?
-
helltp
aktív tag
Én is teljes mértékben így gondolom.
Bocs a kötözködésért, csak személyes tapasztalatok miatt szúrja a szemem, nem akarom hogy más is abba a hibába essen hogy nem várja ki az érdemi tapasztalatokat mielőtt Chuwit (vagy bármi kétes gyártótól származó tabletet) vesz.
Utánanéztem most ennek a tabletnek egy kicsit, és meg kell mondjam nagyon jól néz ki a videókon / képeken. És ha tényleg ilyen minőségű az összeszerelés is, nem lötyög, hajlik stb., élvezet lehet kézbe venni.
-
helltp
aktív tag
Nekem Chuwi V88 volt egy fél évet, legmegbízhatatlanabb és leghektikusabban működő "tablet" ami nálam járt valaha, nulla bugfix, nulla támogatás, és majd széthullott a kezemben olyan szarul volt összerakva... Kösz de chuwit mégegyszer nem, még ha ingyen adják sem.
(#11) Somatom: Efölött elsiklottam, elég király. Egyenlőre még drága nekem egy kicsit, de lesz ez ennél még olcsóbb is szerintem.
-
nimfas
addikt
Mert még nem volt MiPad-od... Gyereknek vettem egy Hi8-at... hát a kettő köszönő viszonyban nincs egymással. Se kijelző, de hardver se összeszerelés, anyagminőség terén.
MiPad most 200 USD körül van, Hi8 100 USD körül volt. Arra jó, hogy mesét nézzen rajta és puzzle játékkal játszon. Mikor én vettem olyan 185 körül volt a dollár... most inkább 290 környéke, durva
-
helltp
aktív tag
Hát én a chuwit mint megbízható minőséget produkáló gyártó, biztos hogy nem említeném...
Viszont ez a teclast nagyon megtetszett, masszív ez az üzemidő. Ha jelenik meg ilyesmi minöségben cherrys 3-4gb rammal, lehet én is behúzok egyet. Esetleg ha ráérsz, és van lehetőséged megnéznéd hogy az intellij (vagy az eclipse) elfut-e rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest