- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
Én is befizettem már majdnem 1 hónapja az ad freet egy évre, 3083Ft volt. Mondjuk ha konyítasz picit a rendszerhez akkor fölösleges a kitchen, mert amúgy is le lehet szedni a telefonról ha fölösleges valami, mint roadsync, dropbear stb.
Akksi: jelentem a battery status widget és a digiclock widget leszedése óta gyakorlatilag nem fogyaszt áramot a telefonom készenlétben
Azért az gáz, hogy kikapcsolt képernyőnél tök fölöslegesen zabálják ezek a widgetek az akksit. Sok értelme van pl. az akksi widgetnek, ha közben miatta 2x olyan gyorsan merül az akku
-
bounty123
őstag
válasz
norbesz74 #4442 üzenetére
Hát ha meg is érkezik akkor szólj majd, az jó lenne.
Amúgy a widhgetek tényleg brutál akksizabálók tudnak lenni.
Könnyen észre lehet venni pl. a settings/general info/battery history-ban. Ha pl. akksiról levétel óta alig használtad és itt a running egy magas %. Nekem ez 15% körül volt, próbaképp leszedtem pár widgetet és most lement 5%-ra, a fogyasztás meg szinte 0-ra... -
bounty123
őstag
válasz
norbesz74 #4330 üzenetére
Jobb, ha tudod, hogy amit írtál az butaság, az angol tudásod/figyelmed hiányából fakad.
"This is only boot animation! NOT! Android 2.x on Samsung Spica! "Ennyi erővel én meg felteszek egy mp4-et amin a nexus live háttere megy, aztán lehet irigykedni a Pulse-omra amikor lejátszom rajta.
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #4304 üzenetére
Nade mondom, a windows-os pda-m hardvere fele olyan erős, mint a Pulse és azon jól megy. Meg a többi navi is egész jól fut a Pulse-on. Szóval inkább némi optimalizálás kéne szerintem, remélem lesz is.
-
bounty123
őstag
Kipróbáltam az iGO-t a Pulse-on, hát mit mondjak, elég lassan, döcögősen fut. A 300Mhz-es gaggyer winmo5-ös pda-mon sokkal jobb, szóval remélem csiszolnak még rajta és akkor megveszem. Az NDrive és Sygic használhatóbbnak tűnik perpill.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #4167 üzenetére
Gondolhatod, 1 dollárért
Tuti műbőr, de teljesen oké kinézetre, nagyon bőrszerű. A mérete tökéletes és nagyon könnyű kiszedni/betenni a telót.De nem is hazudnak a kis ferdeszeműek:
"Made with Man-made leather (PU). Looks like real leather and save the life of animal." olyan mint az igazi, és megmented egy állat életét -
bounty123
őstag
Tegnap találtam egy jó kis progit, "Apps Organizer" a neve.
Lényegében a foldereket váltja ki. Annyiban jobb, hogy exportálható/importálható, így romcsere után se kell újra folderekbe rakosgatni a cuccokat. Valamint beállítható az ikon a kategória shortcutokon, nem fog minden kategória ugyanúgy (rondán) kinézni és megcsillagozhatók appok, amik előre kerülnek a listában.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #4094 üzenetére
Én egyet tudok így kapásból, a missed call ami nálam alap cucc és sajna a készítője már csak 1.6+-t támogat. Igaz elvagyok ezzel a 0.8.8 verzióval, nem nagyon találtam benne hibát. Azért csak jó lenne az az 1.6.
Vagy pl. a google maps navigation, azt mondjuk nem használnám akkor se ha lehetne. Igazából egyfajta biztonságot jelentene a frissítés, mert az appok száma csak nőni fog, ami nem támogatja a régebbi verziókat. A legtöbb jelenleg cupcake+, de ki tudja mikor kezdik elfelejteni ezt a verziót.
Meg reménykedem, hogy az 1.6-al már menne a geotagging a fotóknál, de ez csak egy álom -
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #4062 üzenetére
De miért írna be amcsi címet? Itt valami félreértés van. Én is évek óta fizetek paypal-lal, a rendes magyar címemmel. Sokszor nem is hajlandók máshova kiszállítani, mint amit megadsz regisztrációnál.
-
bounty123
őstag
Lehet hogy félreértés van a wipe értelmezésében. Én ezalatt a recovery menüből a wipe data, dalvik-cache stb.-t értem meg onnan a factory resetet. Ezt tuti elég az új rom telepítése előtt közvetlenül megtenni majd feltenni az új romot szintén recoveryből. Ha egy tiszta telóra teszed az új romot, akkor azt utána már nem kell wipeolni, miért is kéne. Ha előtte nem wipeolsz akkor viszont kell persze, de ez nem az ideális sorrend. Anno Paul írta még a modaco-n, hogy miért utána wipeolt a srác, azért nem megy a google maps-a.
Egyébként ennek az 'igazi' linuxhoz nem sok köze, ott ilyen wipe-ot nem kell csinálni.
-
bounty123
őstag
válasz
bounty123 #4045 üzenetére
Komolyan véve egyébként a 3 és a 4 nem kellhet ezekből. Backup, wipe, új rom, restore a sorrend. Az lehet, hogy okozhat gondot, ha a titanium visszatesz az új rom-mal nem kompatibilis beállításokat. Én csak a fontos programokra nyomtam data restore-t. Jónéhány app pedig maga is tudja menteni/visszatölteni a beállításait, pl. acontacts.
Totya: a titanium nekem nem tette vissza az sms-eket, contactokat, erre használj külön bacup progit, sms & call backup néven fut asszem. contactokra pedig ott a google sync.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #4043 üzenetére
Az utsó lépés az új rom telepítése legyen és utána már ne wipe-olj, mert az MCR-ek a data részre is pakolnak dolgokat, pl. titanium backup és google maps, ezek elvesznek ha utólag wipeolsz.
Biztos ami biztos, én így szoktam:
1. wipe!
2. új rom
3. wipe
4. új romna ez így tutibiztos
-
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #3937 üzenetére
Igen a /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/ondemand/up_threshold -ot 50-re, amivel gyorsabban feltekeri a procit, ha igény van rá, így kisebb a lag. Én eddig semmi negatívumot nem tapasztaltam, de 1 napja megy csak így.
A srác azért írt angolul, mert belinkelte angol fórumokra, én is a modaco-ról találtam oda asszem. Így világhírű lehet
-
bounty123
őstag
Kettővel lejjebb a hsz alján írom. Egy külön script indítja a compcache-t, ha abban minden sort kikommentezel (# a sor elejére), akkor kikapcsoltad (reboot után). Nem olyan nagy buhera, lehet van szebb megoldás is - de ez működik azt tanúsíthatom.
Meghát igazából ez van odabuherálva az eredetihez képest, te ezzel csak visszabuherálod -
bounty123
őstag
válasz
Totyasrác #3927 üzenetére
Üdv, grat a frankó új telefonodhoz
1. Az 1.7-es modaco rom-okban van Roadsync. A kétféle 1.7 vonalból a gyáriban bennvan minden, a vanilla változatban nincs néhány t-mobile által módosított progi, pl. az alap android home van benne, alap zenelejátszó és a contact app, ami miatt ebben működik is rendesen a kontakt szinkron google-vel
2. Az alap szoftverrel alapból nem működik olyan progi, ami root jogokat kíván - pl. a titanium az biztosan ilyen, szerintem az sms és call log backup menne. Az 1.7-es modaco romok mindegyikével megy, azok már rootoltak. A wavesecure nem mentéshez való, az lopás elleni/utáni védelem. A titanium nekem eléggé bevált amúgy programbeállítások elmentésére.
3. Igen.
4. Igen.5. Nagy cumi lesz
Force close-al nem indul majd el semmilyen program. Mármint ez csak a custom rom-ok esetére vonatkozik, és kizárólag ha csináltál az SD-re ext partíciót amivel aktiválódik az apps2sd és átmásznak a progik az sd-re.
llaszlo: akkor nem tudom, nálam mi okozta, de az tuti, hogy most jó.
Simán 'kézzel' állítom, a /system/sd/userinit.sh -ba tettem parancsokat, amik beállítják Egy magyar srác tök jó blogbejegyzése alapján.
pl. echo 122880 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freqCompcache kikapcs: /system/init.d/ramzswap.sh fájlt adb pull, kikommenteltem mindent, /system remount rw-ben, adb push, majd reboot.
-
bounty123
őstag
Iszonyatosan merült az akksim az 1.7-es vanilla MCR-el, az 1.0-hoz képest. Kipróbáltam kikapcsolt compcache-el, és újra a régi a fogyasztás, 8 óra után 96%, 60 helyett.
Mondjuk ezen kívül még az üresjárati CPU frekit is 120MHz-re állítottam 240-ről, de szerintem a compcache a ludas, mert az a régiben nem volt. -
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #3873 üzenetére
Nem volt teló újraindítás azóta?
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #3870 üzenetére
recoveryben ext repair volt?
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #3818 üzenetére
Nagyon úgy hangzik, hogy a 3g kapcsolat ikonjáról beszélsz, csak az a fura, hogy azt eddig még nem láttad. Ha nincs net előfizud, akkor jobb ha letiltod az adatkapcsolatokat a settingsben, mert (kellemetlen) meglepetés érhet a köv. T számla láttán.
Munnergep: nekem is mintha több akksit enne most a gép 1.7-tel, nyomozok, hogy mi lehet. Pedig kb. ugyanazokat tettem fel mint előtte.
-
bounty123
őstag
Nem teljesen értem, a csengetési hangerőnek semmi köze a hallgató hangerejéhez, ezek külön állíthatók. Az egyik a ring volume, a másik in-call volume. Van egyébként külön app is rá, ami nem hagyja, hogy akár véletlenül is lehalkítsd a ring volume-t. [link] Én egy ideig próbálgattam, de nincs rá szükségem.
A kijelző nekem is 2. csöngésre ébred azt hiszem fel, de ez nekem nem jelentett eddig problémát, ha fontos úgyis csöngetnek a világ végéig
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #3726 üzenetére
Mindent wipe-olj. Ha tutira akarsz menni, akkor wipe után feltolod újra a rom-ot is, mivel a helyes sorrend nem az update+wipe, hanem ennek a fordítottja., máskülönben nem lesz ott a titanium meg a google maps adatait is letörli az adat partícióról.
Pter: meg tudnád mondani mivel mentetted le az sms+call logot? Legközelebb hasznos lenne nekem is.
-
bounty123
őstag
Meg tudom erősíteni, hogy a december update után a gyári recovery boot fogad, úgyhogy ha szervizbe kell vinni, sehogy se jönnének rá, hogy custom rom volt a telefonon.
-
bounty123
őstag
Én is ezt fogom kipróbálni, csak 1.0-s romra. Tuti nem kell visszaváltani.
Nem semmi a 'rom konyha' lehetőség a modaco-n, beklikkelgetheted, miket akarsz vagy nem akarsz a saját egyedi romodba. Ehhez már tagságit kell fizetni, de lehet 2 mozijegy árát megéri, én kipróbálom. -
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
earlyrat #3664 üzenetére
Én már az android előtt is a keepass-t használtam, ez egy ingyenes, nyílt forrású multiplatform jelszó adatbázis progi, van androidra is kliense, a keepassdroid.. Van linuxos és windows-os kliens is hozzá.
Eclips: én írtam, hogy a touchpal egy szar, az android keyboard meg elég egyszerű darab. Én a touch inputot javaslom, vagy a better keyboardot is írták mások.
-
bounty123
őstag
válasz
mr.geeZ #3657 üzenetére
1. A touchpal-t nem tudom tudja-e az auto nagybetűt, de az android keyboard ami rajta van alapból az igen (auto capitalization), és a HTC touch input is tudja amit rá lehet tenni. A touchpal nekem a legszarabb billentyűzetnek tűnt anno amikor néztem, lassú volt nagyon.
WPA enterprise trükközés nélkül csak későbbi android verzióban lesz, úgy tudom.
ICS import: rákeresel androliben, kidob többet is. Pl.
[link]
[link] -
bounty123
őstag
válasz
Grande Ale #3393 üzenetére
Úgy tudom hivatalosan 16GB-ig kezeli, nem tudom mit szólna egy 32-eshez.
-
bounty123
őstag
Hát nemtom, nekem mióta megvan fólia nélkül megy (2+ hónap) és nincs rajta semmi karc. De azért köszi, tudom sokan szeretik befóliázni a kütyüjüket.
Anno stylus-os időkben sokat segített a fólia, de ehhez sztem felesleges - kivéve ha tok nélkül cipeled a táskában/zsebben.Tok: tudok ajánlani egy 1 dolláros tokot, anno a P1i-hez vettem ilyet és tökéletes a Pulse-hoz is, még mindig azt használom. A postaköltség sajna több mint maga a cucc ára
-
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #3352 üzenetére
Egyszerű művelet, 1db szövegfile szerkesztése de nem túl felhasználóbarát a módszer
Az bonyolítja, hogy egy alapból csak olvashatóként becsatolt partíción van.
1. a telefonon a system partit read-write módban kell újracsatolni. Pl. adb shell-ben a gépedről, vagy terminal progiból rootként a telóról (better terminalban su+enter után) kiadva:
mount -o remount,rw /system2. A /system/build.prop fájlban kell átírni az FR-t EN-re 2 helyen.
Pl. úgy, hogy a PC-ről "adb pull /system/build.prop /helyimappád/build.prop" paranccsal lehúzod saját gépre, átszabod ezt a 3 sort ilyenre:
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=EN
#Ha ezt a sort átírod, a netcounter is működni fog végre:
ro.product.device=U8220 (8230 szerepel itt alapból)3. "adb push /helyimappád/build.prop /system/build.prop" -el visszatolod a telóra.
4. reboot (recoverybe, ext repair aztán reboot)Nem vállalok felelősséget semmiért, fejből írtam ezeket
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #3350 üzenetére
Esélyes, hogy azt a francia problémát megoldja, ha átírod a build.prop-ban a locale-ket FR-rol EN-re.
Kis, kb 1cm x 2cm-es (szemüvegtisztító ruha) szövetdarabokat tettem a hátlap alá oldalra oda, ahonnan a nyöszörgés jött, lényeg hogy vékony legyen, visszamenjen a hátlap
Azóta meg se nyikkan.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #3348 üzenetére
Hja még szerencse, hogy a ráhúzott felület ellen van megoldás (8230-as rom-ok).
A hátlap nyöszörgés nálam teljesen megszűnt 2 kis szövetdarab hátlap mögé tevésével, így már kifejezetten minőségi hatása van -
bounty123
őstag
válasz
zs0lt33 #3269 üzenetére
A modaco-s 1.0-s 8230-on alapuló rom-ot, 3 képernyős home-al. Még az eredeti rom-nál szoktam hozzá, hogy minél kevesebb dolog fusson alapból a háttérben, hogy ne lövődjön ki a home. (Na az itt már soha nem lövődik ki, sokat dob a felhasználói élményen.) Ez biztos számít az akksinál, meg hogy wifi, gps, bluetooth, 3g alapból kilőve.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #3254 üzenetére
Az ünnepek után nekem volt egy időszak, ami kb. felfogható ilyen tesztnek. Minimális használattal - kis telefon, egy kis wifizés - 3.5 nap után volt 20%-on a teló. Egy rossz szavam nincs az akksira.
Ja és a fotókat ténylg rendesen javítják a remegés érzékelő fotóprogramok, a snap photo-t és a camera fx-et próbáltam, mindkettő tudja ezt és sokkal élesebbek velük a fotók.
-
bounty123
őstag
válasz
Akron99 #3248 üzenetére
Van egy app, a volume control , ami figyel a háttérben és nem hagyja, hogy akaratlanul valami elállítsa a csengetési hangerőt. Egy ideig használtam, de mióta nem, azóta se történt egyszer se, hogy hívást mulasztottam volna. (mármint hangerő probléma miatt
-
bounty123
őstag
válasz
zs0lt33 #3244 üzenetére
Nekem ezek közül csak a kamerával lenne gondom, ha komoly dolgokra akarnám használni, de nekem egy mobilba ez is megteszi. Mozgásszenzor tökéletes, GPS szintén, akksi meg bírja ezerrel.
Viszont megfogadtam, hogy ha az első negyedévben nem hoznak ki 1.5-nél újabb szoftot, jöhet a google nexus.
-
bounty123
őstag
Azt a rom vonalat én nem próbáltam, az 1.0-s 8230 mcr-t használom már nagyon rég, mivel semmi gondom nincs vele.
Az apps2sd miatt nagyon figyelek, hogy ne szedjem ki az sd-t, sőt usb-n se csatolom be a pc-re, mert ilyenkor mindig szabálytalanul távolítódik el az ext parti és reboot+repair kell neki.
-
bounty123
őstag
A wipe törli a data partíciót, és mivel a google maps is át lett oda helyezve a custom rom-ban, az is törlődik. Ha install előtt wipe-olsz, nem utána, akkor elvileg ezzel nincs gond.
-
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
Colos7505 #3021 üzenetére
Öööö hát fura, én beírom a market search-be, hogy raging thunder, és kidobja a lite verziót. Igaz nálam fenn van a market enabler, esetleg más kipróbálhatná akinek alap szoftver van a gépén.
Eclips: Lényeg, hogy semmi pánik
Az alap T szoftvert tuti vissza tudod tenni, kövesd pl. a most már a magyar T oldalán is fenn levő utasításokat. (jelen esetben mondjuk az upgrade menü helyett a hang+,piros,bekapcs gombos indítással tudod csak elindítani miután ráraktad az sd-re)
-
bounty123
őstag
Ha szó nélkül visszadobja a root promptot elvileg az jó. Ez a unix filozófia, csak akkor pofázik, ha nem sikerül valami.
De meg is nézheted, a sima mount parancs megmondja, hogy mi milyen opciókkal van felcsatolva. Az utolsó oszlopban a /dev/block/mtdblock1 sornál (rw)-nek kell állnia, nem (ro) -nak. Ha ez oké, akkor más miatt nem megy. Hogyan próbálod visszatenni?atti: erről lenne szó? Csak mert kb az utolsó 50 értékelő 1 vagy 2 csillagot ad neki...
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #2990 üzenetére
Adbhez asszem annyi kell win alatt, hogy az Adb és AdbWinApi.dll-t bemásolni C:\WINDOWS\System32-be. Az sdk-ból vagy a Pulse-hoz adott cd-ről.
Pter: ha csak annyi hiányzott már, hogy elmentsd a fájlt, akkor ahogy írtam, ha szerkesztés előtt a telón a better terminalba beírod a mount-os parancsot, utána szerkesztheted a fájlt. A terminalban a parancs előtt su+ enter kell, hogy root jogokat kapj.
-
bounty123
őstag
Linux alól úgy csináltam (root-ként), hogy: adb pull system/build.prop build.prop
Ezzel a pc-re kerül a fájl, itt átszerkesztheted.
A system partit mindenképp remountolni kell read-write módban ahhoz, hogy felülírhasd a fájlt, alapállapotban nem írható rootnak se.
Úgyhogy a telón better terminalban, vagy adb shell-ben:
mount -o remount,rw /system
Utána adb push build.prop system/build.prop
Majd reboot. -
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #2974 üzenetére
Ok semmi gáz, egyébként az mindenképp pozitívum valóban, hogy a hazai T is támogatja immár a frissítéseket, legalább léptek valamit.
Sok sikert a vizsgákhozEgyébként a samsungnak nem kéne kiadnia a spica kernel forrását, ahogy a huawei is tette kérésre? Akkor lenne rögtön magyarítás. Mondjuk esélyes, hogy a saját magyarosításukat amúgy se kéne kiadniuk, de az android viszonylag nyitott szellemiségéhez úgy illene..
-
bounty123
őstag
Aki esetleg MCR8230 alapú rom-ot (v1.0-1.2) használ, annak ugye nem ment az elég hasznos netcounter progi. Ennek a modaco-n megtalálták az okát, egy megoldás, ha a system/build.prop fájlban a ro.product.device sorban átírjuk 8230-ról 8220-ra, és reboot után megy, teszteltem.
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #2964 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem örülök, csak tényként közöltem, hogy a verziószáma megegyezik a külföldi oldalakon már hetek óta kinn levő változattal. Ez baj? Amúgy szerintem tényleg ciki, hogy egy darab sor nincs magyarítva a szoftverben, mégis több héttel később rakják ki.
Örülni igazán majd egy 1.5 feletti android szoftvernek fogok.
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
alansmithee #2918 üzenetére
Nade figyelj már, ez két totál különböző dolog. Pont a lényeget kevered ezzel. Azzal, hogy te a gyári rom-ot, ami ráadásul egy ingyenes, szabad oprendszeren alapszik, a saját szájad íze szerint alakítgatod, fejlesztgeted, az ég világon senkinek semmiféle kárt nem okozol, legfeljebb magadnak, ha elcseszed a telefont.
A warezolással az az emberek gondja, hogy azzal meglopod a fejlesztőket. A custom rom-mal nem lopsz meg senkit.
-
bounty123
őstag
válasz
alansmithee #2916 üzenetére
Ezt a custom rom-os hasonlatot nem értem.
-
bounty123
őstag
válasz
alansmithee #2908 üzenetére
Itt lehet olvasni róla bővebben, tesztelték android alatt. Eszerint még azért vn mit csiszolni rajta, de ígéretes. Tudtommal még nem kapható, gondolom van valami megállapodásuk a pannonnal vagy nemtom, hogy vigyék a spicát az igo miatt a népek
-
bounty123
őstag
Most próbálom az yxflash videolejátszót, frankón játssza a divx-es filmeket. Trial módban 2 percet enged.
-
bounty123
őstag
Na, pedig pont te anélkül is tisztán tudnád tartani
nemethzoli: #1036 Azt hiszem itt oldódott meg llaszlo-nak. Akkor szűntek meg a problémái, amikor nem volt csak email-lel rendelkező kontaktja. Bár ez elég irreálisan hangzik... Mondjuk anno én is úgy szinkronizáltam amíg az alap rom-om volt, hogy gmail contacts-ból my contacts kiexportál, töröl mindent, visszaimport aztán szinkron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest