- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
re-d-evil
tag
Egyébként az 1.5 van fent, és azt hiszem amíg nem jön a 2.1, én nem frissítem a decemberivel. Remélem hamarosan érkezik.
+ a 6413-ra
A decemberi is 1.5, csak frissebb verzió. Persze nem kötelező feltenni, (ezen a fórumon amúgy is az MCR-eket támogatják), de ez egy olyan dolog szerintem, mint amikor mondjuk a WinXP-den SP1 van és nemhogy az SP3-at nem tolod fel rá, de még az SP2-t sem, mondván, hogy lesz egyszer (majd) egy Vistád, vagy egy Win7-ed. Addig meg szenvedsz a sz..ral. Miért ne használhatnál addig is jobbat?
Nem rábeszélni akarlak, de a decemberi frissítés teljesen hivatalos, sok javítás van benne, alapból (kezelés, kinézet) nem változik semmi, viszont jobb lesz és gyorsabb. Ja, és az upgrade-nél nem vész el semmilyen beállítás, vagy adat sem.
Gondold meg... -
eduba
aktív tag
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nincs valamilyen NET előfizetésed, akkor az alapból bekapcsolt net hozzáférés ára igencsak borsos (13,-Ft körüli összeg 10 Kb-onként).
Ezek alapján az 1MB már inkább ezres nagyságrend, nem száz-kétszáz forint.
Ha ezt el szeretnéd kerülni az ügyfélszolgálaton ki lehet kapcsoltatni ezt a szolgáltatást. -
llaszlo
veterán
Ezt mégis mire alapozod?
Nem fognak elszaporodni, pont a rendszer sokfélesége miatt. Eleve minden HW-re más rendszer telepíthető. Valamiben eltér mindegyik a másiktól. Ugyanúgy, mint a linux esetében is ezért olyan nehéz rá vírust, spyware-t, férget stb írni. iPhone-ra sem szaporodtak el a vírusok, pedig arra sokkal több ok lenne. Főleg, hogy ha a felhasználók számát nézzük.
Potenciális veszélyforrást jelenthet a rootolás ahogy az iPhonenál a jailbreak, de nem túl nagyot.. Én nagyon örülnék, hogy ha lenne root jelszó. -
sippet
senior tag
szoktam én is nézegetni ezeket, és valahogy mindig az a kérdés jut eszembe, hogy vannak-e egyáltalán vírusok jelenleg andoridra? az ok, hogy mindenféle hülyeségekkel fel lehet törni a telefonokat, egy-egy biztonsági rést kihasználva, de ezen az ilyen alkalmazások nem segítenek.
-
syl5
őstag
A Class 2/4/6 gyakorlatilag egy-egy szabvány, ami annyit jelent, hogy ezeknek a kártyáknak teljesítenie kell a minimum 2/4/6 Mbyte/s sebességet. Ez nem jelenti azt, hogy csakis kizárólag ennyit tud, előfordulhat (és egyébként elő is fordul), hogy többet tud. Tehát ez csak egy alsó határ, amin alul nem teljesíthetnek a kártyák, felette viszont minden további nélkül igen, tehát simán produkálhat ilyen sebességeket is egy class 2-es kártya.
Ha van lehetőséged rá, akkor azért próbáld ki, mielőtt megveszed, de sztem abszolút hihető!
Nálam egy sima 2 gb-os microsd, tehát nem sdhc ugyanarra a sebességre képes a Pulse-al, mint a 8 gb-os class 6 micro sdhc! (~9 Mbyte/s írás mindkettővel, persze lehet, hogy a Pulse korlátai miatt csak ennyi a class 6 írási sebessége, és a notebook-om chipset-e se nagyon szereti az USB-s adatátvitelt, de sztem a "sima" 2 gb-os microsd így is meggyőző...) -
Joeker67
aktív tag
Én egy 8 gigás class2-es kingstont használok, szerintem teljesen jól használható.
Nyilván a másolás kicsit tovább tarthat, mint az újabb kártyáknál, de a telefonban
való használatnál (filmek, zenehalgatás, doksik megnyitása) nem vettem észre
szemmel látható különbséget a barátom class4-es kártyájához képest. -
llaszlo
veterán
Soha nem írsz class 2-es kártyát 7.8MB/seccel. Akkor az minimum class 6-os nagyobb meg még nem nagyon van. 7.8Mbit/sec-ben helytálló a sebesség.
De vannak a neten tesztek.
[link]Felhívnám a figyelmet erre a részre:
"Class 4 cards are supposed to be capable of write speeds of 4 MB/s, while class 2 devices are only required to write at 2 MB/s." -
Watt25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest