- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Jim Tonic #73 üzenetére
Hát igen, de ha a rendszer tényleg olyan drasztikusan ellenőrzi a felrakott programokat, ahogy azt pletykálják és tényleg törli, ami neki nem tetszik, akkor elég druván meg van kötve a felhasználó keze. Ha ezen változtatnak a jövőben, akkor egy fasza rendszerré nőheti ki magát a cucc, de így nekem nem bejövős.
-
Lirion
addikt
Most olvastam külföldi tesztben, nincs a gépen gyárilag video lejátszó sem és nem lehet a pc-vel szinkronizálni, csak a neten keresztül csak google cuccokkal. Ez eléggé szomorú, ugyanaz az üzletpolitika, mint az apple esetében, egyik kutya, másik eb...
-
Lirion
addikt
Egyet értek, pedig nem szoktam.
Ahogy elnézem, ez a telefon ilyen formában nem sokkal tud többet, mint egy szűz iphone és megvannak ugyanazok a hiányosságai. Azon kívül szerintem elég szánalmasra sikeredett, hogy nincs virtuális billentyűzet, egy érintős telefonba az musthave, GPS-ről nem esett szó a tesztben, de olybá tűnik, hogy navigáció erre a gépre sem megoldott, bt szar, kamera szar, jack nincs, programokból is szegényes az eresztés, nagy féltégla, de legalább csúnya...
Ami tetszik, az a jól megoldott szoftfrissítés és a bővíthető memória. De összességében szerintem nem jobb, mint az iphone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged