Új hozzászólás Aktív témák
-
Állítólag Chrome alól gond lehet néha a színtémákkal, lehet emiatt "villog". Próbálj meg a Customization - Buttons/LED oldalon alul, nyomni egy reset gombot a Reset Themes to Default mellett.
-
A Breed magától egész biztos nem fogja visszatenni a gyári fw-t. Azt tudom elképzelni - mert ha jól rémlik ez a router tud dual boot-ot is -, hogy nálad a Padavan nem felülírta a gyári rendszert, hanem mellé lett flashelve másik partícióra, és a Breed telepítese esetleg átállította az aktív partíciót. De majd az okosabbak, tapasztaltabbak megmondják a tutit. Egyébként javaslom a Padavan topikot, azt talán valamivel többen figyelik.
-
-
Szia!
Sajnos nem tudok ilyet, de abban sem vagyok biztos, hogy Padavan alatt a QoS-hez van-e bármiféle grafikus felület, vagy konfigfileokban kell állítani. Meg a másik dolog, hogy aktív QoS esetén jó eséllyel nem fog menni a HW NAT, tehát függően a neted sebességétől és router hardverétől akár 2-300Mbps-re is limitálódhat a sebesség.
-
Lacpac
őstag
Szuper, nem...
E3372h -320 lett a kütyü, sajna routerként működik.
Milyen firmware mehet rá fel? Kell figyelni a 320-utótagra?Ezeket lehet róla tudni:
Hardververzió: CL4E3372HM
Szoftververzió: 10.0.3.1(H192SP3C983)
Web UI verzió: WEBUI 10.0.3.1(W13SP5C7201)
Konfigurációs fájl verzió: E3372h-320-CUST 10.0.3.1(C965) -
Alarikman
senior tag
Ha itt vissza keresel, akkor a ZTE neve jön fel. De szerintem a Huawei is általában működik. De soha nem lehet tudni biztosra.
Némelyik Huawei stick firmware-jét kellett mókolni. Habár az digihez nem ment. Telekom-hoz nagyobb esély van.
Hardveraprón is van fenn 1-2, most néztem. Van aki egy hét próba garival hirdeti. 4-9000-ert mennek. Azzal akkor sem buksz nagyot, ha nem megy.
Ja és a 4g Huawei routerek 25 körül vannak hardveraprón. -
trance89
őstag
Inkább szerezz be egy normális LTE modemet/routert, ezek a stickek gyenge semmik. Inkább városi környezetbe valók ahol teljes lefedettség van, emellett a töredékét érik el annak a sebességnek amit egy LTE router tud, nagyon gyenge a vételük. Stick olyannak való akinek fontos a hordozhatóság
-
woodworm
veterán
Azért nem érted el, mert nem kapcsoltad ki az automatikus dhcp ip kérést és így nem a beállított lan ip-t kapta, hanam a fő routertől kapott egyet a beállított tartományból.
Feleslegesnek tartom az újraflashelést, nem ez lesz a gond.Ha az ap felől akarsz statikus ip-t állítani, akkor közvetlenül az r3g-re csatlakozva, a lan fülön át kell írni a címét a fő router dhcp poolján kívüli címre és utána ap módba kapcsolni. Ekkor a csatlakoztatott gépen az internet kapcsolatot statikusra állítva, a beállított fix címre csatlakozva a lan fülön Disabled-re billented a Get IP Automatically? opciót. Innentől a fő routerre csatlakoztatva eléred az adott címen.
Ha a fő routerben akarod a fix címet beállítani, akkor egyszerűen nem kapcsolod ki a Get IP Automatically? opciót, hanem megkeresed a fő router dhcp kliens listájában az r3g-t és rögzíted a címet. Nem ismerem az Ubiquiti felületét, ebben nem tudok segíteni.
Nálam így megy már hónapok óta és nem kiabál a htttp csatlakozás miatt, se wifin, se kábelen.
-
Headless
őstag
az miért tart vissza amúgy hogy "nem privát"
ff-ben továbbiak és kivétel hozzáadása. (chrome edge ,részletek és tovább)
amennyiben tudod hogy nem lehet közted semmi, pl lan ipt próbálsz megnyitni és bízol a lan tartományodban akkor nincs oka az aggodalomra.
ezt csak azért adják a böngészők mert nem elfogadott ca-val lett kiadva a titkosítási kulcs...
a routereken föleg az ilyen 3rd party routereken ha https van alkalmazva nem lesz a hitelesítés alírva egy elfogadott ca-val.
ha az fw-t rosszul töltötted volna le már az eszköz fel be se kapcsolna teljesen felesleges újra rakni emiatt.
amúgy az is lehet ha a sima http is engedélyezve van akkor simán http-vel meg fogod tudni nyitni. https-el mindig lesz egy biztonsági értesítés.
ui:
fix ip beállításkor az edge router címét állítsd be gatewaynek valamint adj meg egy dns címet pl 8.8.8.8 és 8.8.4.4 ezután a routernek is lesz nete és szerintem akkor az ntp szerver be fogja állítani az időt de én mindenképp átkapcsolnám AP módra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest