- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenovomen
aktív tag
válasz
Starchm #6715 üzenetére
Mindkettő van. Orosz forumokat kezdtem el olvasni. Az SPI-n az U-boot rendszer fut, ami soros porton keresztül érhető el. Ha sikerül vissza varázsolni az SPI-re az U-bootot akkor azon keresztül fel tudom flashelni OpenWRT-t a NAND memóriába.
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=837667
-
tlgarp
csendes tag
válasz
Starchm #6305 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
winscp-vel felmásoltam, majd indítottam a
mtd_write write /tmp/breed-mt7621-xiaomi-r3g.bin Bootloader parancsot
ezt kaptam:
/tmp # mtd_write write /tmp/breed-mt7621-xiaomi-r3g.bin Bootloader
Unlocking 'Bootloader' ...
Writing from '/tmp/breed-mt7621-xiaomi-r3g.bin' to MTD 'Bootloader' ... [ok]Siker?
-
-
Shummo
senior tag
válasz
Starchm #5971 üzenetére
Intruder2k5 köszönöm.
este kiróbálom.
Lehetek még olyan pofátlan, hogy megkérdezzem, hogy 1-2 mondatban mi értelme van ennek az entwarenek? Netes leírások alapján nem értem nekem miért lehet jó. Egyáltalán szükségem van e rá. Vagy egyáltalán mikor lehet rá szükségem ?
-
flegga92
senior tag
válasz
Starchm #5928 üzenetére
Köszönöm, sikerült mind a két verzió.
A wifis megoldást teljesen rossz helyen kerestem eddig.
Először USB-n szerettem volna rákötni, de nem akart összejönni, most az is sikerült, így marad a kábeles megoldás. Nem kellett semmit trükközni vele, egyedül LTE-re állítottam át, bár ebben az esetben lehet ez teljesen felesleges. -
woodworm
veterán
válasz
Starchm #4424 üzenetére
Nem tudom mennyivel erősebb, erősebb-e egyáltalán. Lehet csak placebo. Mindenesetre elkészült, szinte majdnem minden belekerült, singleSKU fájlok, minimális proci tuning, skinek.
Innen letölthető a mai dátumú könyvtárból.(#4423) rostiron
A fórumot nézve, volt valami szavazás és a többség az egyetlen tárolót választotta a minél jobb támogatás és stabil működés reményében. A test ág változtatásait áthozták a stabilba, így valószínűleg a padavan-ng marad hosszabb távon. Hacsak nem valami átmeneti zavar. Az eredeti forrás követéséhez tartani kell egy virtuális gépet a script korábbi változatával. -
Stonerice
őstag
-
Watercolour
aktív tag
válasz
Starchm #3786 üzenetére
Tényleg elég bénán van verziózva, de ha jól értem, az a verzió, amiben -100_ szerepel, az ennek a repónak a master branchéből + egy zsáknyi patchből van fordítva, a -099_ verziók pedig vagy az eredeti upstream repóból vagy ebből a forkból.
Gyors körülnézés után talán az összes közül a legfrissebb a 3.4.3.9L-100_1973760.
-
Starchm
őstag
válasz
Starchm #3473 üzenetére
Jó akkor egy összesitő komment.
Valamiért a freedns.afraid.org nem frissitett nálam ip-t hiába kézi updateltem, a noip egyből frissitett.
Végülis hfs-el sikerült elérném a mappát amit akartam mobilnetről, úgyh minden rendben van.
Köszönöm a segitséget/ tippeket. detroitrw ,woodworm ,Watercolour
-
Watercolour
aktív tag
válasz
Starchm #3468 üzenetére
Az FTP protokoll önmagában egy elavult, nem biztonságos dolog, aminek komoly működésbeli hiányosságai vannak. Ha hasonló funkcionalitás kell, valószínűleg az SCP a legjobb alternatíva számodra.
Az, hogy Windowson ezt mennyire egyszerű beállítani és üzemeltetni, fogalmam sincs, de szerintem találsz rá szoftvert.Esetleg régen használtam a HFS nevű programot, nem tudom, mennyire felelhet ez meg neked, bár ez sem túl biztonságos, de legalább egyszerűbb beállítani, mint egy FTP szervert, és működni fog NAT mögött is egy sima port forwarddal.
-
suste
veterán
válasz
Starchm #3375 üzenetére
hát nem hiszem, hogy lenne olyan, aki mindegyikről tudna minden funkcióról írni
egy dolgot biztosan megtanultam itt a PH-n, hogy mindenkinek kicsit/nagyon más a fontos, más funkciókat használ.....
de hát pont ez a jó ezekben a routerekben, hogy állati sokmindenre befogható
és persze ez egyben kis melót is jelent, hogy megtaláld a neked valót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest