Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Már előttem is leírták, nincs értelme. Sokat fogyaszt, a hardver nem kerül kiaknázásra, tényleg nem is értem, hogy ezt most minek...
Már ne is haragudj, de attól nem lesz jó, hogy Antutuban többet dob, és nem hiszem, hogy van olyan elvetemült aki megveszi ezt amiatt, ha van egy kis józan esze.
-
Nekem mondjuk semmi gondom nincs a gyenge hardverral, ha van mellette normális szoftver, lásd wp, iphone, meg pár droidos telefon. Sőt, konkrétan nálam ez előny, valahogy nem jön be, ha a telefonba beleborul a kombájn. És ez a gép még erre is rátesz, android alá felesleges ekkora erő, nem sok minden fogja kihasználni, ami még nem lenne gond, de ilyen hardverral az üzemidőnek lőttek, melegedni fog, stb. Egyszerűen túl sok hátránya van, előnye meg csak elméletben létezik, max vérpistülésre jó, mert hogy brutál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest