- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Már előttem is leírták, nincs értelme. Sokat fogyaszt, a hardver nem kerül kiaknázásra, tényleg nem is értem, hogy ezt most minek...
Már ne is haragudj, de attól nem lesz jó, hogy Antutuban többet dob, és nem hiszem, hogy van olyan elvetemült aki megveszi ezt amiatt, ha van egy kis józan esze.
-
korpicschess
veterán
Nekem fontos, szerintem óriási a különbség. Például egy 800x480-as 7"-os tablet már a használhatatlanságot súrolja nálam. Tény, hogy a mobiljaim egy ideje már 300 ppi felbontás felettiek.
Én legtöbbet olvasok (tanulok), netezek iPaden, ahhoz pedig eléggé szükséges szerintem, részben ezért is választottam ezt.Tudom, vegyek ebook readert... Csomó pénz + a pdf-et nem is kezeli normálisan.
-
korpicschess
veterán
A kijelző sem ártana, hogyha minimum fullHD lenne, még az is bőven alacsonyabb felbontás.
aelod:
Hogyha rám célozgatsz, akkor javaslom vegyél vissza egy kicsit. Azthiszem elég sok mindent használtam már, és attól, hogy egy termék jó, még nem leszek fan-boy. El kell ismerni ha valami jó. Sok mindent lehet rám mondani, de azt, hogy márka alapján választanék.... azt nem.Ez az i5 + android konstrukció... Úgy szar, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged