- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Egyébként ha már voltál kedves kielemezni, milyen agyi defektjeim vannak, szeretném megjegyezni, hogy egy GUI használhatósága kapcsán azzal érvelni, hogy csak 80 millió fogyott belőle negyed év alatt, puszta demagógia. Amit érdekes módon egyből kiszúrtál, amikor már nem a gyűlölt WinFo$ ellen volt érv
.
Ha figyelembe veszem, hogy egy operációs rendszer életében 3 hónap az lófütty, akkor pláne. Főleg egy olyan operációs rendszer esetében, amely ismét radikális változásokkal örvendeztette meg a felhasználókat, akik ezért most azokkal a korábbi rendszerekkel összehasonlítva támadják (sokszor téves információk alapján), amely rendszereket pár éve ugyanígy támadtak.
-
pushalias
addikt
Majd ha lesz egy többé-kevésbé ingyenes rendszer, ami ugyanazt tudja nyújtani, mint a Windows, az meg majd a pécé piacot fogja letarolni. Ha még lesz majd akkor olyan, és a kutya nem fog utána (Windows) sírni.
„Mint már említettem, fogalmad sincs, mik a tapasztalataim a rendszerrel, tehát halvány lila gőzöd sincs, mi alapján alakítottam ki a véleményemet.”
Sajnos csak abból tudok kiindulni, amit leírsz róla, mert veled ellentétben nem vagyok megáldva a gondolatolvasás tehetségével. Márpedig ha valótlanságokat írsz róla, mert „azt olvastad”, csak arra következtethetek nem ismered túlzottan jól.
Nem logikus?
(#165) fordfairlane „Ne fárassz ilyen ovis szintű bölcsességekkel” - mi lenne, ha ez kölcsönös lenne?
-
pushalias
addikt
Mert nyilván egyik Linux disztribúció terjesztői sem adnák oda a fél karjukat 3 hónap alatt eladott 80 millió licenszért.
Bakker, elképzelem, amint a szakportálok azon csámcsognak, mekkora bukás az Ubuntunak/Debian, amelyik neked tetszik), hogy negyed év alatt csak nyolcvanmillió licenszet vettek belőle.
Nem mellesleg ennek a piacnak rengeteg olyan szereplője van, aki a te szinteden áll a kérdésben, vagyis nem ismeri, nem is akarja ismerni, csak fikázza amiatt, amit elképzel róla az okos kis buksijában.
-
imibogyo
veterán
Van benne valami. Csak egy szó: Anulu.....
(#137) Dark Archon: értem. Vagyis nem értem. De a lényeg, hogy akkor újabbaknál is jelentkezik. Pontos okát nem tudom és most időm sincs fórumokat olvasgatni, mert elméletben tanulok (holnap államvizsga), csak valahogy mindig visszatévedek.
-
törölt tag
Nem vagyok sűrűn Linuxos topicban, de amikor arra jártam nem láttam, hogy ilyen jellegű balhé lett volna. De ha belinkeled, akár PM-ben, hogy tévedtem, és valójában egész nap megy a veszekedés ezen akkor meglepődök picit és elfogadom
(#135) NathanCullen: Látom, azért más topic-okba is jársz fikázni
-
törölt tag
Mert a cikk címéből is az következik, hogy elsősorban a Modern UI-s alkalmazásokról van szó, és másodsorban csak a hagyományos asztalról, és nem lett kiemelve, csak tényként leírva. A dolog pedig a Modern UI-s alkalmazásokra vonatkozik.
(#129) pushalias:
Amúgy a nagy Linux guruk, miért aktívkódnak, a Windows-os topic-okban? Előadják, hogy ők mennyire érdeklődnek a Windows iránt, majd mindig az sül ki, hogy ők nem flamelnek, a vége meg mindig mégis flame... Miért nem veszik tudomásul, hogy a Windows nem az ő világuk? Érdekes módon a Windows-os táborra nem jellemző, hogy mennének fikázni a linuxot. Amikor megjelent a Vista Windows 3D ablakváltójával elárasztották a topic-ot, hogy bezzeg a Linux az ezt már régen tudja, sőt kocka effektust is
-
Воланд
titán
ie10 alatt nincs.
"ha metrós a torrentkliensem és elküldöm háttérbe (elméleti feltételezés ez az eset), akkor resume esetén hogy akarja a Windows hirtelen letölteni azt a 23 gigát"
a letoltesek/feltoltesek folytatodnak a hatterben hatterugynokok segitsegevel.
"amikor azt elindítom pl. WMP-ben és nekiállok játszani (szintén elméleti feltételezés)"
a wmp klasszikus alkalmazas, azokra nem ervenyes a hatterben felfuggesztodik tortenet. ahhoz modern alkalmazasnak kell lennie, de ilyenkor ismet kepbe jonnek a hatterugynokok.
-
pushalias
addikt
Már várom, amint megint segítek valakinek (szemét vagyok! igen! vállalom!), mire lecseszel. Élvezni fogom.
Ismétlem, furcsa értékrended lehet, hogy ilyen kis érzékenyke vagy, holott te simán idejössz köpködni, ráadásul velem ellentétben (aki egyébként nem köpködni járok oda, hanem segíteni) fingod sincs arról, amit köpködsz.
„Mert akkor ezek szerint szinte soha nem történik felfüggesztés, vagy ha igen, akkor csúsztatsz.”
Arról szó sem lehet, hogy már megint te nem érted az egészet.
-
pushalias
addikt
„Bizonyára tudod, mennyi a tapasztalatom a rendszerrel, a háttérben felfüggesztett programok, meg nem az én fejemből pattantak ki, hanem a fenti cikkben is elolvashatod.”
Ez esetben szimplán arról van szó, hogy nem ismered a rendszert, csak olvastál valamit, amiről nem tudod, pontosan mit jelent, de azért megmondod a frankót. Az se rossz.
A metrós/modern ui-s alkalmazásokat és csak azokat valóban felfüggeszti általában a rendszer, de kizárólag akkor, ha a háttérbe kerülnek, és nincs joguk a háttérben futni.
Tehát, tényleg nincs valódi multitasing, kivéve
– az összes desktop alkalmazást;
– az osztott képernyőn futó metrós alkalmazásokat;
– a háttérben futó alkalmazásokat.Vagyis nem Moszkvában, hanem Jerevánban, és nem osztogattak, hanem fosztogattak.
El sem merem képzelni, mit kapnék, ha egy linuxos topikban ilyen szintű szakértést művelnék.
-
törölt tag
6 hónap alatt 100 millió Windows 8 licenc
Igen ebben benne vannak a még a boltok polcain lévő egyelőre el nem adott notebook-ok is, de akkor is szép szám. Az is tény és való, hogy azok a felhasználók akik elégedettek a termékkel úgy ahogy van, egyszerűen csak használják és nem írogatnak olyan topic-okba ahol az elégedetlen flame-re utazók tobzódnak, mert rendszerint vegzálják őket, ilyen hülyeségekkel, hogy biztos egyéni érdeke, hogy posztolgat pl Windows 8 rendszereket futtató notebook kereskedő
Egyébként pedig nagyon jól írja (#17) imibogyo:
"Ott is mindenki húzta a száját a Vista-ra, majd a Win7 nagyon elfogadott lett. Itt szerintem a Win9-el hasonló lesz majd a dolog, ott már nem lesz feltűnő. Egyébként én erőszakkal nem raktam fel 3rdParty start menüt, mondván lehet jó lesz ez és tudod mit, jó lett..... "
(#70) Sweet Lou 6: Pontosan.
(#71) alevan: Igen erről jól lenne leszokni, de ez is hungaricum
(#72) VIC20: Windows 7-el összemérve is érezhető a gyorsulás a 8 javára.
-
martonx
veterán
Az hagyján, de mutassa már meg nekem valaki, hogy ez a felület bevált telefonon / tableten?
Mert mintha nem látnám az értékesítési listák tetején állni a windows phone-okat, tableteket, azaz egyértelmű hogy a userek azokon a termékvonalokon is elutasítják ezt a dizáj nyelvnek csúfolt undormányt. -
törölt tag
Egy akármilyen felhasználói felület kifejlesztése sok sok $... na most ha külön fejlesztenek egy ilyet a három fő csoportra az valószínűleg többe kerül, mintha alkotnak egy olyat, amit mind a három megkap egyszerre. Plusz ott van az is, hogy a felhasználónak csak egyet kell megszoknia nem hármat, és mindjárt meglesz az a pozitív élménye is ha túl van a megszokáson, hogy nahát ugyanolyan gyorsan tud adott műveleteket lebonyolítani, funkciókat elérni Windows Phone-on, Windows RT-n és PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest