- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
-
fordfairlane
veterán
Én sem szeretem a csempéket. Sok más probléma mellett esztétikailag sem bejövős számomra sem.
A WP-re visszatérve, nincs ez két éve kint. A WP8 az, amire úgy tekinthetünk, hogy kész, a többi inkább előfutár volt. Én legalábbis így tekintek a WP verziók fejlődésére.
Ami a WP8 alapú eszközök piaci részesedését illeti, egyrészt a WP8 esetében nem olvastam ekkora tiltakozást, mint a Win8-Winrt esetében. A WP egy tisztának mondható felület, nincs kétféle desktop, kétféle UI, nem egy hibrid tákolmány, és persze nincs meglevő felhasználóbázis sem, akit a régiről kell áthozni az újra. Egész egyszerűen fél évtizedes lemaradásban van a platform, amit szerintem nem fog tudni behozni sem, hacsak nem mutat fel valami egyértelmű komparatív előnyt, amivel a két másik mobilplatform nem rendelkezik.
A Win8 - WinRT-t meg én is evolúciós zsákutcának tartom. Desktopon aztán pláne agylövés. És persze, meg lehet szokni. A szibériai munkatáborokat is sokan megszokták.
-
fordfairlane
veterán
Szerintem mondhatjuk azt, hogy telefonon bevált. A Windows Phone nem azért nem terjed tempósabban, mert rossz, vagy mert ízléstelen a felülete, hanem inkább azért, mert nem sok pluszt tud nyújtani egy iOS-hoz vagy Androidhoz képest. Tableten meg nincs Windows Phone, oda a Window RT-t szánják.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest