- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélem bölcsen használják fel azt a kis pénzt!
De az miért lehet, hogy szinte mindegyik Trinity-s laptopba raknak egy dVGA-t? Néha még 7470-el szereltet is lehet látni, pedig az aztán igazán felesleges A8/A10 mellé, csak hőt csinál és emeli az árat. Komolyan nem fér a fejembe.
-
Tudom, ezért ajánlottam A6-3400-al szereltet egyik ismerősnek. Újabban kezd panaszkodni, hogy lassú a rendszer (hozzátéve, hogy legalább 8-10 fülön futnak ezek a böngészős játékok, Chrome-ot használ, 6 GB rammal) Ki is szokta kapcsolni a Skype-ot, úgy gyorsabbnak érzi a rendszert. Nem tudom, lehet user error, régen láttam már a gépét.
-
válasz
AxBattler #64 üzenetére
Igen, elvileg az üzemidő miatt kerül Brazos a 15.6"-os notikba. Legalábbis elvileg Mo-n erre van igény... Nem tudom, ismeretségi körben jó kis használható notikat keresnek, jellemzően asztali kiváltására. Nem izgatja őket, ha be kell dugni a konnektorba. De morcosak lesznek, ha megakad hirtelen a gép netezés közben, vagy nem bírja rendesen a skype, youtube, facebook triót megspékelve vmi Farmville félével egyszerre.
-
válasz
echterion #62 üzenetére
Lehet így volt Llano-nál is, bár úgy rémlik, ennyire nem volt rossz a helyzet. Itt valami nagy svindli van szerintem. Asztali Trinity is azért lett eltolva, hogy legyen elég gyártókapacitás a mobil szegmensre. Mivel hard launch volt most desktop vonalon, bőven kell, hogy jusson APU a notikba.
-
A tesztet köszönöm!
A kínálat tényleg vicc. Nem hogy normális noti szinte semmi Trinity-vel, de olyanból is alig akad, amibe egyáltalán A8-A10-et tesznek, azokban is ott virít a dVGA, felhajtva az árát.
(legalább is nálunk, máshol nem tudom mi a helyzet) Llano-nál is ilyen gáz volt fél évvel a megjelenés után a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Futás, futópályák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged