- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Amíg te bizonyíték után kutattál az én vélt súlyos csúsztatási próbálkozásomról, addig én a szavak valós értelmezésével voltam elfoglalva. A szavaknak nincsen hétköznapi értelme, csak szótári meghatározása. Ez viszont egy alapvető axiómája a verbális kommunikációnak.
Ahogyan te fogalmaztál, amögé nagyon egyszerű elbújni, majd onnan egy, a másik hitelének aláásására irányzott támadást végrehajtani, amit most te meg is tettél. Csak hát itt arra már ketten is rájöttek, hogy nem ez a megfelelő módja ennek, ebből következőleg ezt a beszélgetést egyenlőre velük érdemes folytatnom, és nem veled.
Ha nem tévedek legalább kétszer is leírtam, hogy nem állnak rendelkezésemre stabil adatok az általam megfogalmazottak bizonyításához. Te mégis csak annyit tudtál eddig mantrázni, hogy "bizonyíts, bizonyíts!". Ez számomra nyilván nem reális, hogyan is lehetne az? Hogyan bizonyíthatnék valamit, amit azok sem tudtak bizonyítani, akiknek a saját kutatásai, számításai, munkája képezi ezeknek az elgondolásoknak az alapját? Hiába próbálsz kizárólag a tudós fejével gondolkodni egy olyan világban, amit nem értesz meg teljesen.
Akkor közelítsünk egy teljesen más irányból az egészhez:
Most tekintsünk el attól hogy a tudomány ki szerint mit és hogyan csinál. Egyszerű logika kell csak ide. Tegyük fel, hogy amit állítok, arról te azt gondolod, hogy valótlanság. Kell hogy legyen valami, amire ezt alapozod. Kell valami, amiért nem érzed reálisnak, amit állítok. Na, ezt viszont le kell hogy tudd írni úgy, hogy a másik számára is érthető legyen.
Az az igazság, hogy lehet ezt csűrni-csavarni. De mivel itt leginkább alapvető kommunikációs problémákról van szó, szinte biztos vagyok benne, hogy teljesen meddő veled vitázni.
Nem mindenkivel, veled. Mint látod sikerült már itt közösnek nevezhető nevezőt is találni néhány kommentelővel. Miért? Mert ők megértették amit írtam. Wordzzzz."Senki se fogja ezt helyetted elvégezni - ez a te dolgod. - Na akkor most én is megkérlek, hogy csak azután tudd már hogy mi a dolgom, miután a saját dolgoddal tisztában vagy.
Szóval, most mindenki arra vár, hogy - bizonyíts." - Végülis a kevert kvantumállapotban, egyszerre vagy mindenki, és senki.@Kékes525
A válasznak az a része nem is neked lett címezve, tudom hogy nem te hülyéztél.Később jövök mert van még mire reagálni, utazás közben most ennyi sikerült hirtelen.
-
Fitzgerald
veterán
"a távolság csak illúzió? No, mutassad. Ugorgyá! Utána beszélünk."
Nem, barátom. Ez sajnos nem áll meg két lábon. Neked mennyivel nagyobb erőfeszítés valamit megcáfolni, mint nekem (szerinted) valótlanságot állítani? De te sem cáfoltál semmit, csak beálltál a sorba. Én már leírtam hogy nem rendelkezem stabil adatokkal, nem igaz?
Akkor miről is van szó? Az hogy ebből ti itt milyen sztorit kerekítetek már teljesen mellékes, amíg nem látok itt tőled (tőletek) valami olyat, amire azt lehet mondani hogy "Hm, ez igen. Ezt nem gondoltam volna.""nagyon is tisztában voltak a mikro- és a makrovilág törvényei között feszülő ellentétekkel"
Ez így igaz, de mindezt magyarázni ők maguk sem tudták. Ergo mindaz ami ebből következik a tudomány szerint csak scifi vagy fantasy lehet.
Biztos vagyok benne hogy még maga Asimov is meglengetné a kalapját ha ezt olvasná lol."Az említett fizikusokra ne is próbálj hivatkozni - Kikérték volna maguknak, ha a gondolataikat néhány atomátmérőnél nagyobb távolságon próbáltad volna használni"
Erről meg az jut eszembe, amikor Einstein azt mondta, hogy "Isten nem vet kockát", Bohr meg úgy reagált erre, hogy "Ne akard megmondani Istennek, hogy mit csináljon".
Ne is haragudj, neked mennyivel több jogalapod van bármit is ezeknek a fizikusoknak a szájába adni mint nekem, így hogy magad sem tudod megmagyarázni a mikro-és a makrovilág közötti ellentéteket (ők maguk sem tudták)?Visszább az agarakkal? Viccelsz? Te sem úszod meg ennyivel, hidd el.
Én lényegében leírtam hogy nekem nincsenek ilyen számításaim. Ezzel nagyon megkönnyítettem a dolgotokat, mert feltételezem hogy nektek viszont a rendelkezésetekre áll az a tudás amelynek birtokában ekkora arccal hülyéztek le meg röhögtök ki másokat.
Na, akkor lássunk ebből valamit!
Céltáblát ne rajzoljak a hátamra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest