Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Engem valahogy nem mozgat meg az új széria. De csak azért, mert még mindig tökéletesen megfelel a 11 Pro Max.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Luck Dragon #57 üzenetére
Áll az alku
-
válasz
kakuk.tamas #48 üzenetére
Balaton szelettel beszállok .
-
válasz
kakuk.tamas #52 üzenetére
Maybe later...
-
válasz
kakuk.tamas #48 üzenetére
Soha
Az plusz költség. Nem gondolod komolyan.
-
k-adi
nagyúr
Kíváncsian várom az új szériát. Már 5éves a telóm, ideje váltani.. de nem tudom mire.. P50-re akartam, de gms hiánya miatt offos, a honorV szintén nem hozta az elvárt értékeket, talán a magic3 ha kapható lesz...
szóval lassan a vége megint samu vs. iphone lesz..
talán egy jó note22-öt adnék samutól, de nem tudom lesz-e, ios-es mobilom meg még sosem volt
-
kakuk.tamas
addikt
Fogadok bárkivel egy új iPhone 13 Pro-ban (nem kell nekem nagy telefon
), hogy meglesz az a bekapcsolóba rakott TouchID.
-
Most olvastam, hogy a chip hiány miatt jövőre emelet a Tmsc árat, de az Apple már idén beépíti az új telefonba árába is, sőt a régebbi készülékek amit gyártanak azok se lesznek annyival olcsóbbak, mint modell váltáskor szoktak.
-
ddaydome
senior tag
Mondom az új fícsőrt a maxnál:
Már nem ódivatú noccs, hanem csak kameralyukDDDD +100e
-
zunga
tag
10 év droid után az idén biztosan IOS-re váltok. Igazából tetszik a 12, de már megvárom a bejelentést, ha lesz annyi újítás benne akkor 13 lesz, ha nem fog tetszeni, akkor marad a 12 legalább már elérhetőbb áron.
-
Bathorypeter
tag
válasz
kakuk.tamas #38 üzenetére
én nem romolgatok,volt is iphonem alkalomszerűen,mert mindig hiányzott az IOS rendszer,most jutottam el arra a pontra,hogy visszatérek az IOS-re,és biztos vagyok benne,hogy nem fogom megbánni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Bathorypeter #37 üzenetére
Tizenxév droidozás után váltottam. Egyáltalán nem bántam meg a dolgot. Tökre jól elvagyok iOS-en.
Pedig anno hackeltem, rom-oltam… de már nem izgat a dolog. Csak egy stabil telóra vágyom. -
Bathorypeter
tag
Én biztos veszek egyet,azért is adtam el a szuper csúcs androidos telómat,és árulom a MI10-em is.Elegem lett az androidból,visszatérek az IOS-re.Remélem nem bánom meg.A zártságot meg csak meg szokom valahogy
-
tDr1v3r
veterán
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Nem úgy volt. Sokan nem ismerik az iparág működését... az a lényeg hogy gyártottak annyit amennyit a piac el tud adni a maradék pár hónapban, ezért leállították a gyártást. A gyártók tudnak projekciókat készíteni az igényektől, abban a telefonban meg ennyi volt, később se akarják majd forgalmazni. Majd az i13 mininél is ez lesz idővel valszeg, és az utódjaival is... rétegtermék, ez meg ezzel jár. Lineupon nem tartják mert tudják hogy az új jobban fog majd fogyni.
-
johnny500
tag
Egyszerűbb neked is ha elfogadod ezt a helyzetet mert nem fog válltozni. Max rosszabb irányba. Ami eszközök internetre felcsatlakoznak adatokat is továbbitanak. Biztos vagyok benne hogy a felhőben lévő képeket is láthatják befentesek ha akarják és ha így is van neked nem lesz rosszabb mert nem fogsz tudni róla. Ha valamit úgy szeretnél fotózni, hogy más ne lássa akkor fényképezővel csináld és magadnak hívd elő
Meg ha pl. poreszt nézel neten semmi baj, nézi más is max letagadja sőt még az adatelemzők is nézik akik azt nézik, hogy te nézed
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Ez a "nem fogy jól a 12 Mini" egy szappanopera. Szóval a lényeg: valószínűleg többet adtak el belőle, mint az S21 szériából összesen(!) (oké utóbbiak drágábbak voltak, viszont baromi jó kedvezményeket kaptak), viszont Apple mércével nem fogyott jól. DE a 13 Mini léte sosem volt kérdőjeles a hírekben.
-
válasz
tibcsi0407 #21 üzenetére
Ha nem, de te mégis megveszed akkor olcsón átveszem a pro-t, bár inkább pro max kellene.
-
Szultino
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Valószínűleg igazad van, ami részben megnyugtató. Viszont nem lettem nyugodtabb.
Olyan ez, mint a win10 telemetria. Attól se vagyok nyugodt, de használom, mert kényelmes rendszer, és számomra nincs valós rentábilis alternatíva. Engedélyem nélkül küld személyes adatokat rólam, arról, hogy mikor és milyen IP címen és mit használok, átláthatatlan módon, egy számomra ismeretlen helyre.
-
Részemről I13 & iPad duót nagyon várom .
-
Maxxy10
addikt
Hát én nem tudnèk vissza menni 60hz az biztos. iPad Air hármast is erősen gondolkodom, hogy Próra cserélem pont emiatt.
-
-
Maxxy10
addikt
válasz
tibcsi0407 #21 üzenetére
Már csak a 120hz miatt is érdemes
-
7Heads Drago
veterán
Nem úgy volt hogy nem lesz mini mert nem fogy? Én valahol lemaradtam...
Ezt pont úgy néz ki mint tavaly. Hol itt az innováció?
Nekem tavasszal kell majd valszeg telot cserélni, reméljük addigra lesz értelmes alternatíva. -
tibcsi0407
félisten
KÍváncsi vagyok mit mutatnak, érdemes lesz-e cserélni a 12 Pro-t.
-
válasz
PavelVagyok #19 üzenetére
A véleményem továbbra is fenntartom, a már linkelt változatban. Nem változtatnék semmit rajta, mert ennél durvább már nem akarok lenni. Fogad el, ne küzdj ellene. Én is megértem a te álláspontod.
-
milkabrams
őstag
Pedig vicces lenne, mikor a család elmegy nyaralni, 2 hétre rá kopogtat a rendőr... után hiába tisztázza magát, ha a környék megtudja már mindegy.
-
válasz
PavelVagyok #16 üzenetére
Köszi Pável, h kiemelt figyelmet szentelsz a szakmabeli fejlödésemnek.
-
PavelVagyok
junior tag
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. Olvasd el újra a hozzászólásom.
Aztán vesd hozzá ezeket: egy, kettő.
segítek az értelmezésben, ezt írtam:
"a google nem ad töltőt a telefonjaihoz és sok itteni fórumozó szerint ez az apple hibája"a lényege az, hogy szerintem nem az apple hibája (és legfőképpen nem az enyém, vagy a családomé) ha a google úgy dönt, hogy nem ad töltőt a telefonjaihoz. egyesek mégis annyira elvakultak, hogy inkább az applet hibáztatják ezért is, nehogy be kelljen ismerni hogy az ő kedvence is pontosan ugyanolyan mint amit éjt nappallá téve habzó zájjal fikáz minden lehetséges fórumon.
ezek után ha meg tudod mutatni, hol írtam ebben a hozzászólásomban olyat amit TE állítasz (hazudsz) ("Neked a töltő elhagyása az innováció...") akkor azt megköszönöm, mert én nem találom sehol.
még tovább megyek a segítség adában, erre a felvetésre reagáltam:
"Sajnálatos, hogy még mindig nem értik az emberek a dolog működését…"úgy gondolom, hogy ha évtizede hallgatjuk, hogy az Apple csak kullog a piac után, és mindenki mástól másol, utána ne álljunk le köszi epülözni miután egy másik Appletől független önnálló döntésekkel rendelkező gyártó is úgy dönt hogy elhagyja a töltőt. ha eddig az apple csak kullogott utána mindenben, akkor csak nem lehet hogy kizárólag az appletől vették ezt az ötletet, nem? az meg felettéb felháborító, hogy én mint Apple termék vásárló/használó ezért le vagyok NYOMORÉKozva már aézrt is mert a Google elhagyja a Pixeleknél a töltőt.
ezek után bátran kijelenthető hogy a másik oldal sokszor elvakultabb annál is mint amennyire az apple felhasználóit hiszik. ezeket a hozzászólásokat látva pedig bátran kijelenthetem, hogy az emberek nem értik a piac működését. a le nyomorékozásom után pedig úgy hiszem hogy aki ezt a kommentet írta az nem rendelkezik akkora IQ-val mint amekkorára szükség lenne egy tiszteséges beszélgetéshez egy szakmai fórumon.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
PavelVagyok #13 üzenetére
Neked a töltő elhagyása az innováció, és még te hiszed magad intelligensnek?
Kérj meg valakit, hogy húzza ki a netet.
-
Erősen elgondolkozok rajta, hogy sok év android (és némi windows phone) után az almát is megízleljem. Eredetileg V60-ra akartam cserélni a V40-emet, de sajnos nincsen belőle dual simes változat
aztán amikor megjelent a zenfone 8, az is nagyon szimpatikus volt, csak a snapi 888-cal felmerülő problémák elvették a kedvem. Maradna meg az xperia x5 II ami szimpatikus android vonalon, de nem sokkal olcsóbb mint az iphone (cserébe van fizikai dual sim es jack csatlakozó - az utóbbi mondjuk már nem annyira releváns, mert van egy egész jó külső DAC-om, ami a szifonnal is kompatibilis).
Kíváncsi vagyok, mit fog hozni a 13-as széria -
PavelVagyok
junior tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
mégis mit vársz? a google nem ad töltőt a telefonjaihoz és sok itteni fórumozó szerint ez az apple hibája.
egyszer kullognak a piac után az elvakult droidok szerint, utána hirtelen kiderül hogy bábként rángatják az egész piacot..
sajnos kevésbé intelligens emberek is internethez jutnak manapság.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Az apple pedig az icloud mail-ben folytat már 2019 óta CSAM elemzést.
Sok embernek az a problémája elsősorban, hogy a google és microsoft párossal ellentétben miért a készüléken vizsgálódik. Szerintem ha nem élnek vissza ezzel akkor biztonságosabb a készüléken történő elemzés mintha egy felhőn keresztül megsétáltatnák az adataimat. A másik része pedig az (igaz ez még csak pletyka), hogy ez alapozhatja meg az icloud teljes titkosításának lehetőségét. Az apple még feltöltés előtt meg akar bizonyosodni arról, hogy a titkositott cloudba nem kerülhet fel ilyen tartalom. Ez a pletyka annyira nem is alaptalan, mert ennek a fejlesztése pár éve állt csak le az FBI nyomásának hatására.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
.
-
xZer0kidx
senior tag
kakuk.tamas kommentjét folytatva az elemzés egyrészt kikapcsolható az icloud fotók tiltásával másrészt (ha majd hibamentesen fog működni) a hash egyezésnek is lesz egy küszöbértéke, ami után jelöl csak veszélyesnek egy fényképet. Ezt tovább folytatva addig nem is kerül emberi felülvizsgálatra, amíg a rendszer 30db potenciálisan veszélyes képet nem érzékel a felhasználónál, így a felmerülő hamis egyezések.problémáját is minimálisra szűkítik.
-
kakuk.tamas
addikt
A Google most is használ hasonlót (keresőben, Fotókban és a Driveon), csak nem verik nagy dobra…
Ehhez a rendszer is nem kicsi erőforrás kell. Most képzeld el, hogy a galériában/iCloudban tárolt több ezer képet/videót (/ember) átellenőrizni mennyi ideig tartana még a jelenlegi technikával is.
Sokkal egyszerűbb, ha a már ismert hexekkel összehasonlítjuk a képek első 30-50 karakterét, és ha van egyezzés megnézzük a teljes hexet.
Technikai/fizikai képtelenség az összes ismeretlen képet/videót átnyálazni.
Teljesen rendben van ez a rendszer így. A Googleé se zavar senkit, nem?
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Mondjuk ahogy olvastam (nem itt a kolléga írását) inkább azzal van a baj, hogy a működéséből fakadóan ez egy egyáltalán nem transzparens megoldás, és a háttérben kicserélhető/kibővíthető bármilyen adatbázissal, ami melegágya lehet a cenzúrának vagy megfigyelésnek.
-
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Kis naív. Ha valakinek van puskája az használni is fogja.
-
kakuk.tamas
addikt
Sajnálatos, hogy még mindig nem értik az emberek a dolog működését…
A gyerekedről készült fotót SENKI se fogja nézegetni, se ember, se gép! És rajtad kívül senkit nem is érdekel a pucér fotója!
A CSAM-ban tárolt hexek alapján keresi/azonosítja a rendszer a pedofil tartalmakat. Az itt található hexek pedig bizonyítottan pedofil tartalmakról vannak, szóval kizárt dolog, hogy a lámyodról készült fotó bárkit is zavarjon.Jó lenne normálisan utána olvasni a dolgoknak végre, ahelyett, hogy baromságokat beszélnének az emberek…
-
Szultino
csendes tag
Őszintén szólva eddig nagyon filozofáltam, hogy S10e után iPhone13m lesz a következő, de mióta a pedoszürő botrány kitört az apple körül (nem magával a szűrővel vagyok elégedetlen, hanem a módszerrel), azóta erős kétségeim támadtak. Egyelőre semmit se tettek, hogy megnyugodjak, azonkívűl, hogy mielőtt feljelentenének a saját gyermekről készült legál fotók miatt, előtte azért egy humanoid tipusú droid jól szemügyre veszi ezeket az ártatatlan fotókat. Nyilván ez amerika (egyelőre), de a kedvemért az ezt lehetővé tevő technológia alapjait nem fogják kivenni szerény EUs készülékemből.
-
First readable phone for everyone...
-
xZer0kidx
senior tag
Várjuk
-
ChoppR
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem csak a bejelentés, de az elérhetőség is megindulhat az ősz első hónapjában az Apple-nél, legalábbis kínai források szerint.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest