- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas #48 üzenetére
Balaton szelettel beszállok .
-
pusszycat
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #52 üzenetére
Maybe later...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #48 üzenetére
Soha
Az plusz költség. Nem gondolod komolyan.
-
Bathorypeter
tag
válasz
kakuk.tamas #38 üzenetére
én nem romolgatok,volt is iphonem alkalomszerűen,mert mindig hiányzott az IOS rendszer,most jutottam el arra a pontra,hogy visszatérek az IOS-re,és biztos vagyok benne,hogy nem fogom megbánni.
-
Szultino
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Valószínűleg igazad van, ami részben megnyugtató. Viszont nem lettem nyugodtabb.
Olyan ez, mint a win10 telemetria. Attól se vagyok nyugodt, de használom, mert kényelmes rendszer, és számomra nincs valós rentábilis alternatíva. Engedélyem nélkül küld személyes adatokat rólam, arról, hogy mikor és milyen IP címen és mit használok, átláthatatlan módon, egy számomra ismeretlen helyre.
-
PavelVagyok
junior tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
mégis mit vársz? a google nem ad töltőt a telefonjaihoz és sok itteni fórumozó szerint ez az apple hibája.
egyszer kullognak a piac után az elvakult droidok szerint, utána hirtelen kiderül hogy bábként rángatják az egész piacot..
sajnos kevésbé intelligens emberek is internethez jutnak manapság.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Az apple pedig az icloud mail-ben folytat már 2019 óta CSAM elemzést.
Sok embernek az a problémája elsősorban, hogy a google és microsoft párossal ellentétben miért a készüléken vizsgálódik. Szerintem ha nem élnek vissza ezzel akkor biztonságosabb a készüléken történő elemzés mintha egy felhőn keresztül megsétáltatnák az adataimat. A másik része pedig az (igaz ez még csak pletyka), hogy ez alapozhatja meg az icloud teljes titkosításának lehetőségét. Az apple még feltöltés előtt meg akar bizonyosodni arról, hogy a titkositott cloudba nem kerülhet fel ilyen tartalom. Ez a pletyka annyira nem is alaptalan, mert ennek a fejlesztése pár éve állt csak le az FBI nyomásának hatására.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Mondjuk ahogy olvastam (nem itt a kolléga írását) inkább azzal van a baj, hogy a működéséből fakadóan ez egy egyáltalán nem transzparens megoldás, és a háttérben kicserélhető/kibővíthető bármilyen adatbázissal, ami melegágya lehet a cenzúrának vagy megfigyelésnek.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Kis naív. Ha valakinek van puskája az használni is fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autószerelők, autószerelés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged