- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PavelVagyok
junior tag
válasz
LosBlancosRM #15 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. Olvasd el újra a hozzászólásom.
Aztán vesd hozzá ezeket: egy, kettő.
segítek az értelmezésben, ezt írtam:
"a google nem ad töltőt a telefonjaihoz és sok itteni fórumozó szerint ez az apple hibája"a lényege az, hogy szerintem nem az apple hibája (és legfőképpen nem az enyém, vagy a családomé) ha a google úgy dönt, hogy nem ad töltőt a telefonjaihoz. egyesek mégis annyira elvakultak, hogy inkább az applet hibáztatják ezért is, nehogy be kelljen ismerni hogy az ő kedvence is pontosan ugyanolyan mint amit éjt nappallá téve habzó zájjal fikáz minden lehetséges fórumon.
ezek után ha meg tudod mutatni, hol írtam ebben a hozzászólásomban olyat amit TE állítasz (hazudsz) ("Neked a töltő elhagyása az innováció...") akkor azt megköszönöm, mert én nem találom sehol.
még tovább megyek a segítség adában, erre a felvetésre reagáltam:
"Sajnálatos, hogy még mindig nem értik az emberek a dolog működését…"úgy gondolom, hogy ha évtizede hallgatjuk, hogy az Apple csak kullog a piac után, és mindenki mástól másol, utána ne álljunk le köszi epülözni miután egy másik Appletől független önnálló döntésekkel rendelkező gyártó is úgy dönt hogy elhagyja a töltőt. ha eddig az apple csak kullogott utána mindenben, akkor csak nem lehet hogy kizárólag az appletől vették ezt az ötletet, nem? az meg felettéb felháborító, hogy én mint Apple termék vásárló/használó ezért le vagyok NYOMORÉKozva már aézrt is mert a Google elhagyja a Pixeleknél a töltőt.
ezek után bátran kijelenthető hogy a másik oldal sokszor elvakultabb annál is mint amennyire az apple felhasználóit hiszik. ezeket a hozzászólásokat látva pedig bátran kijelenthetem, hogy az emberek nem értik a piac működését. a le nyomorékozásom után pedig úgy hiszem hogy aki ezt a kommentet írta az nem rendelkezik akkora IQ-val mint amekkorára szükség lenne egy tiszteséges beszélgetéshez egy szakmai fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged