Szeptember 17-én már piacra kerülhetnek az új iPhone-ok

Nem csak a bejelentés, de az elérhetőség is megindulhat az ősz első hónapjában az Apple-nél, legalábbis kínai források szerint.

Hirdetés

Az utóbbi években sztenderddé vált, hogy ha szeptember eleje, akkor iPhone-premier, és minden bizonnyal ezúttal sem lesz ez másképp, a 13-as szériáról már rengeteg hír és előzetes indult meg, már hónapokkal ezelőtt is egészen sokat lehetett tudni róla az akkor még távolinak tűnő bejelentéshez képest. Az IT Home és a GSM Arena által egyaránt közölt képernyőfotón egy kínai forgalmazó oldalára kiszivárgott termékoldal-családot látunk, ahol az iPhone 13 Mini, az iPhone 13, továbbá az iPhone 13 Pro és az iPhone Pro Max egyaránt szeptember 17-ei piaci premierrel kecsegtet.


[+]

Tavaly az iPhone 12 és a Pro érkezett október közepén az első piacokra, a mini és a Pro Max pedig novemberben került be a kínálatba, ezekhez képest gyors tempóra utal a szeptembertől elérhető termékcsalád, de a korábbi években egyáltalán nem volt ritka, hogy a bejelentés után egy héttel már meg is lehetett venni az új termékeket. A Bloomberg értesülései szerint az új iPhone-ok esetén 20%-kal nagyobb gyártási tételekkel készülnek már az első merítés kapcsán is.

iPhone 13 dummy modellek
iPhone 13 dummy modellek (forrás: GSM Arena) [+]

A jelenlegi hírek szerint a szeptember eleji iPhone-premier mellett várhatunk még rendezvényt az Apple-től, AirPods 3 és iPad Mini 6 is kerülhet a decemberi ünnepek előtti portfólióba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés