- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Luck Dragon #57 üzenetére
Áll az alku
-
kakuk.tamas
addikt
Fogadok bárkivel egy új iPhone 13 Pro-ban (nem kell nekem nagy telefon
), hogy meglesz az a bekapcsolóba rakott TouchID.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Bathorypeter #37 üzenetére
Tizenxév droidozás után váltottam. Egyáltalán nem bántam meg a dolgot. Tökre jól elvagyok iOS-en.
Pedig anno hackeltem, rom-oltam… de már nem izgat a dolog. Csak egy stabil telóra vágyom. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
.
-
kakuk.tamas
addikt
A Google most is használ hasonlót (keresőben, Fotókban és a Driveon), csak nem verik nagy dobra…
Ehhez a rendszer is nem kicsi erőforrás kell. Most képzeld el, hogy a galériában/iCloudban tárolt több ezer képet/videót (/ember) átellenőrizni mennyi ideig tartana még a jelenlegi technikával is.
Sokkal egyszerűbb, ha a már ismert hexekkel összehasonlítjuk a képek első 30-50 karakterét, és ha van egyezzés megnézzük a teljes hexet.
Technikai/fizikai képtelenség az összes ismeretlen képet/videót átnyálazni.
Teljesen rendben van ez a rendszer így. A Googleé se zavar senkit, nem?
-
kakuk.tamas
addikt
Sajnálatos, hogy még mindig nem értik az emberek a dolog működését…
A gyerekedről készült fotót SENKI se fogja nézegetni, se ember, se gép! És rajtad kívül senkit nem is érdekel a pucér fotója!
A CSAM-ban tárolt hexek alapján keresi/azonosítja a rendszer a pedofil tartalmakat. Az itt található hexek pedig bizonyítottan pedofil tartalmakról vannak, szóval kizárt dolog, hogy a lámyodról készült fotó bárkit is zavarjon.Jó lenne normálisan utána olvasni a dolgoknak végre, ahelyett, hogy baromságokat beszélnének az emberek…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged