- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Luck Dragon #57 üzenetére
Áll az alku
-
kakuk.tamas
addikt
Fogadok bárkivel egy új iPhone 13 Pro-ban (nem kell nekem nagy telefon
), hogy meglesz az a bekapcsolóba rakott TouchID.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Bathorypeter #37 üzenetére
Tizenxév droidozás után váltottam. Egyáltalán nem bántam meg a dolgot. Tökre jól elvagyok iOS-en.
Pedig anno hackeltem, rom-oltam… de már nem izgat a dolog. Csak egy stabil telóra vágyom. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
.
-
kakuk.tamas
addikt
A Google most is használ hasonlót (keresőben, Fotókban és a Driveon), csak nem verik nagy dobra…
Ehhez a rendszer is nem kicsi erőforrás kell. Most képzeld el, hogy a galériában/iCloudban tárolt több ezer képet/videót (/ember) átellenőrizni mennyi ideig tartana még a jelenlegi technikával is.
Sokkal egyszerűbb, ha a már ismert hexekkel összehasonlítjuk a képek első 30-50 karakterét, és ha van egyezzés megnézzük a teljes hexet.
Technikai/fizikai képtelenség az összes ismeretlen képet/videót átnyálazni.
Teljesen rendben van ez a rendszer így. A Googleé se zavar senkit, nem?
-
kakuk.tamas
addikt
Sajnálatos, hogy még mindig nem értik az emberek a dolog működését…
A gyerekedről készült fotót SENKI se fogja nézegetni, se ember, se gép! És rajtad kívül senkit nem is érdekel a pucér fotója!
A CSAM-ban tárolt hexek alapján keresi/azonosítja a rendszer a pedofil tartalmakat. Az itt található hexek pedig bizonyítottan pedofil tartalmakról vannak, szóval kizárt dolog, hogy a lámyodról készült fotó bárkit is zavarjon.Jó lenne normálisan utána olvasni a dolgoknak végre, ahelyett, hogy baromságokat beszélnének az emberek…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest