- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
-
dfdfdf
őstag
válasz
kelzsoca #108 üzenetére
azta segbbelökött istent
jó kis géped van csorog is ért a nyálam
Nekem most fostalicska gépem van de arra amire kell megfelel . Játszani rájöttem a konzol jobb, lehet azzal is célozni (egy egérrel sokkal gyorsabb vagyok a CS-s múlt érződik kevesbb HS. ) De jobban átjön a feeling nekem és sokaknak. Kíváncsi vagyok hány konzol fikázónak van csak eredeti játék a gépén szerintem egy kezemen megtudnám számolni de lehet sok is lenne a 1 kezem. Nekem pl csak eredeti játék van a gépemen most ("most" on van a hangsúly) . Nekem mezei kontakthibás 72es Sony CRT tévém van és ezen is jó PS+al játszani nem csúnya bár nem egy HDTV de elfogadható. Számomra luxus az LCD tv (Plazmát nem is ajánlok konzolhoz mert beégésnek még a mai modern TVknél is megvan az esélye!!!!)
-
BalaNce87
addikt
Pc annak luxus aki fél évente újat vesz bár annak mégse, mert van mire elbaszni azt az összelopott pénzt. Én vettem gépet 2 éve azóta egy játék se izzasztotta meg, nincs szükség többre, max ha iszonyat magas felbontáson akarsz játszani. Amúgy nem warez miatt, de kevesebb játék jelenik meg pc-re ami jó, meg összeségében 5-6000-el olcsóbb egy játék rá. És igen konzolhoz jó ha van egy hdtv, ha már konzol akkor azt tv előtt játsza az ember szívesen.
Más: Valahogy én nem vagyok híve ennek a cserélgetésnek, végigviszem a játékot gyorsba azt már dobom is fel apróra hogy vegyek egy másikat...és mivan ha még1szer végig szeretném tolni? igaz manapság ilyen játék nem nagyon van.
PS3-ra nincs egyedül törés, boxra nyomják ugyanúgy keményen, az hogy kevesebb arányban, mint gépre az igaz, de ott is van elég durván.
PS3-at meg azért nem tartok hogy évente egy játékot játszak rajta, mert 13-14ezer egy k..a játék... Sajnos egy ilyen országba nem kell problémázni azért mert nem veszi meg az ember az összes olyan játékot ami érdekelné, és éveket se szeretne várni hogy pár ezerrel olcsóbb legyen (ez most konzolra csak). Gondolom azért is vett konzolt egy bizonyos ember hogy játszon rajta és ne várjon hogy mikor lesz már pénzem egy db játékra.
PS3-ra most két játék érdekelne a GT5 és a GoW3, nah most vennék egy ps3 slimet, ami kb 60-70, majd hozzá ezt a két játékot, ami kb 25-26 ezer és hozzá még egy jó kis tv-t elég sok ez így, persze ezt is egyszer kell megvenni, de hát durvák ezek az árak... azaz luxus. Pc is az ha van annyid hogy kidobd rá folyton, ha nincs az is eláll és visz egy 2-3 évig a játékokat, ha már csak az én gépemet nézzük. Ez ugyebár annak köszönhető hogy a grafika 2 és fél éve egy helyben áll és nem nagyon fejlődik semerre így szükségtelen fejleszteni, legalábbis normális ember így tesz. Nekem pénzem se lenne állandóan fejlesztgetni meg hát rohadtul nem is érdekela konzol tényleg jó mert több évig garantálja a játszást probléma nélkül, de mint már mondtam erre régebbi pc-k is képesek jelenleg.
-
BalaNce87
addikt
Hát ha a játékok árát nézzük akkor igen luxus dolog a konzol, pc-re alapvetően kevesebben vesznek játékot, így abba sok pénzt max a hardver fejelsztésével lehet ölni, de az is csak arra jó hogy víritsál hogy milyen jó géped van csak igazából szart nem érsz vele, örülsz egy hétig aztán kb levan szarva...
A 70ezres Vga meg elég nagy luxus persze van aki annyiért vesz de az töredék réteg, igaz minek vesz 70ezres vga-t valaki ha minőségi játék nem is jön pc-re és virít a játékról hogy egy konzol port, így nagy gépigénye nem lesz. Gépre nem érdemes fejleszteni kész, nekem van ez a gépem minden játék elfut rajta, de mint már mondtam kevés van ami jó és érdekes, ami meg érdekel simán elfut rajta.Más: A gép előtt görnyedés, hát ki mit szeret, ugye ha nem hdtv-n játszok konzollal hanem monitoron akkor ugyanúgy görnyedek... ebből kiindulva aki nem görnyedni akar gép előtt annak biztos hogy nem egy kis szaros tv-je vagy monitora van, azaz a többség aki konzolon játszik annak egy szép nagy tv-je is van hozzá valószínűleg.
-
Cyberpunk
félisten
Hát én azon egyáltalán nem csodálkozok hogy az MW2 nem volt annyira nagy siker PC-n a multi az ki lett nyírva egy az egyben. És sokan ezt nem nyelték le. Bár én megvettem mert kellett, de nem igazán érte meg.
Ellenben a BC2 az sokkal nagyobb siker vajon miértPlusz még a személyes véleményem FPS-t nem jó konzolon játszani. A kontrolleres irányítástól a falra tudnák mászni
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest