Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
Sirandrish #131 üzenetére
Tehát a legtöbb cég akkor problémamegoldás helyett inkább "menekül"?
(#129) dfdfdf: Azt ne feledjük,hogy azt a procit nem biztos,hogy csak úgy vette,hogy "most épp van annyi apróm", lehet,hogy sokáig gyűjtött rá. Persze a többségre ez nem igaz.
-
elithun
őstag
válasz
Sirandrish #121 üzenetére
Kíváncsi lennék a velős igazságra azzal kapcsolatban,hogy miért nem csinálják meg normálisan a játékokat? Bár az én meglátásom szerint arról van szó,hogy senki nem játékot akar készíteni és azt megmutatni a világnak, hanem szimplán profitot csinálni, így van ez mindennel. Visszasírom a régi szép (vagy szépnek látszó) időket.
(#125) dfdfdf: Abban egyet értek veled,hogy nem tudom miért kell fikázni a konzolokat. Talán az irigység szól belőlük, talán nem.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Sirandrish #119 üzenetére
Hát azt már én se értem hogy egy xbox tudású gép, mint kb az enyém (de szerintem még jobb is a gépem), miért nem képes ugyanúgy futattni egy játékot, mint boxon. Lehet nehezebb gépre megoldani, de hát ezért fizetik őket hogy megcsinálják rendesen, persze most már az a divat hogy inkább ki sem adják pc-re. Zavaró hogy nem portolnak, de hát ez van nyilván elakarják érni, hogy a konzol legyen a fő platform és mindenki azt vegyen. Amúgy szeretem a konzolt nincs bajom vele csak amit a kiadók és microsoft csinál kicsit kiábrándító. Az meg már mondtam hogy konzolhoz egy jó tv is kell legalábbis a mai konzolkohoz, gondolom jobban kijön a részletesség meg a szépsége a grafikának hdtv-n mint sd-n. Anno playstationon kis szaros tv-n játszottunk, de akkor még ugye a grafika se volt a top, de nem is számított. Szóval én konzollal jobban szeretek tv-n játszani ez a megszokott nálam, persze akkoriban nem is gépeztem egyáltalán, akkor ps volt a menő
és szerettem is nagyon.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #116 üzenetére
És konzolra ki vesz meg mást, mint ami tetszik neki valamiért?
A probléma az, hogy sokan a PC-nél ezt sem teszik meg.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Sirandrish #104 üzenetére
Látod, pontosan így voltam vele én is, megépítettem a pc-t, és már csak egy erős vga hiányzott, de végül mégis PS3-at vettem, amit nem is bántam meg.
-
hommeros
őstag
válasz
Sirandrish #104 üzenetére
Szerintem azért a legtöbb ember parázik a konzoltól. Én se PC mellé vettem kíváncsiságból először. Aztán ment is eladásra az Asztali PC.
Illetve láttam én már Joy-al egereseket megszégyenítő játékosokat.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Sirandrish #92 üzenetére
Csak mindig azok sírnak, akik komoly vassal rendelkeznek.
(#93) BalaNce87
Hát ha a játékok árát nézzük akkor igen luxus dolog a konzol
Hát igen, mert bármilyen felháborító a játékot is pénzért kell(ene) megvásárolni.
pc-re alapvetően kevesebben vesznek játékot, így abba sok pénzt max a hardver fejelsztésével lehet ölni
Tehát akkor a pc is luxus, mert bár a játékot lehet lopni, de sajnos a hardvert nem, vagy ha mégis annak következménye lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged