- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Sirandrish #119 üzenetére
Hát azt már én se értem hogy egy xbox tudású gép, mint kb az enyém (de szerintem még jobb is a gépem), miért nem képes ugyanúgy futattni egy játékot, mint boxon. Lehet nehezebb gépre megoldani, de hát ezért fizetik őket hogy megcsinálják rendesen, persze most már az a divat hogy inkább ki sem adják pc-re. Zavaró hogy nem portolnak, de hát ez van nyilván elakarják érni, hogy a konzol legyen a fő platform és mindenki azt vegyen. Amúgy szeretem a konzolt nincs bajom vele csak amit a kiadók és microsoft csinál kicsit kiábrándító. Az meg már mondtam hogy konzolhoz egy jó tv is kell legalábbis a mai konzolkohoz, gondolom jobban kijön a részletesség meg a szépsége a grafikának hdtv-n mint sd-n. Anno playstationon kis szaros tv-n játszottunk, de akkor még ugye a grafika se volt a top, de nem is számított. Szóval én konzollal jobban szeretek tv-n játszani ez a megszokott nálam, persze akkoriban nem is gépeztem egyáltalán, akkor ps volt a menő
és szerettem is nagyon.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine #117 üzenetére
Hát nemtudom ami engem alapvetően nem érdekel azt nem fogom leszedni, persze van aki minden szart leszed amit talál.
Akinek meg nincs kereste az meg nem fog játékot venni, ha már kapott egy gépet pl szüleitől vagy nagy nehezen összejött neki évek alatt egy átlag gépre való. Akkor álljon a gép azt nézze milyen szép? nem jó dolog a warez, de mégha csak azokat a játékot vennék meg meg amik érdekelnének azok is drágák, meg konzolra (xbox360, ps3) ott évek alatt is csak pár ezret csökken az ár. Nem nekünk lettek kitalálva ezek a játékok azaz áraik, meg a konzolok, lehet amerikába divat, mert ott annyi zsebpénzt kapnak mint egy konzol ára.
Mondjuk szerintem amcsiba is van warez ugyanúgy, a kis tizenévesek valszeg ugyanolyan hülyék mint az itthoniak, meg keresetük sincs ugye. Lényeg a lényeg azok vesznek játékot akiknek van keresetük, viszont addigra már nincs annyi idejük hogy játszanak, így kicsit ironikus ez a dolog, addig amíg nincs kereset addig van időd játszani és kipróbálni mindent, utána ez megváltozik. -
BalaNce87
addikt
Pc annak luxus aki fél évente újat vesz bár annak mégse, mert van mire elbaszni azt az összelopott pénzt. Én vettem gépet 2 éve azóta egy játék se izzasztotta meg, nincs szükség többre, max ha iszonyat magas felbontáson akarsz játszani. Amúgy nem warez miatt, de kevesebb játék jelenik meg pc-re ami jó, meg összeségében 5-6000-el olcsóbb egy játék rá. És igen konzolhoz jó ha van egy hdtv, ha már konzol akkor azt tv előtt játsza az ember szívesen.
Más: Valahogy én nem vagyok híve ennek a cserélgetésnek, végigviszem a játékot gyorsba azt már dobom is fel apróra hogy vegyek egy másikat...és mivan ha még1szer végig szeretném tolni? igaz manapság ilyen játék nem nagyon van.
PS3-ra nincs egyedül törés, boxra nyomják ugyanúgy keményen, az hogy kevesebb arányban, mint gépre az igaz, de ott is van elég durván.
PS3-at meg azért nem tartok hogy évente egy játékot játszak rajta, mert 13-14ezer egy k..a játék... Sajnos egy ilyen országba nem kell problémázni azért mert nem veszi meg az ember az összes olyan játékot ami érdekelné, és éveket se szeretne várni hogy pár ezerrel olcsóbb legyen (ez most konzolra csak). Gondolom azért is vett konzolt egy bizonyos ember hogy játszon rajta és ne várjon hogy mikor lesz már pénzem egy db játékra.
PS3-ra most két játék érdekelne a GT5 és a GoW3, nah most vennék egy ps3 slimet, ami kb 60-70, majd hozzá ezt a két játékot, ami kb 25-26 ezer és hozzá még egy jó kis tv-t elég sok ez így, persze ezt is egyszer kell megvenni, de hát durvák ezek az árak... azaz luxus. Pc is az ha van annyid hogy kidobd rá folyton, ha nincs az is eláll és visz egy 2-3 évig a játékokat, ha már csak az én gépemet nézzük. Ez ugyebár annak köszönhető hogy a grafika 2 és fél éve egy helyben áll és nem nagyon fejlődik semerre így szükségtelen fejleszteni, legalábbis normális ember így tesz. Nekem pénzem se lenne állandóan fejlesztgetni meg hát rohadtul nem is érdekela konzol tényleg jó mert több évig garantálja a játszást probléma nélkül, de mint már mondtam erre régebbi pc-k is képesek jelenleg.
-
BalaNce87
addikt
Hagyjad ez a zpepe ilyen bolond konzol bérenc.... tényleg jó dolog és tényleg olcsóbb, mint egy vga, de ilyennel szoktak jönni hogy fotel feeling, meg nem fogok görnyedni gép előtt, nemtudom én nem görnyedek. Ezek szerint ha ezek a bizonyos emberek nem akarnak görnyedni cserébe vesznek egy 150-200k-s tévét, akkor miről beszélünk hogy nem kell tv a konzolhoz? Mondjuk én ha már konzolt veszek azt tv-n játszanám nem monitoron, persze nem hdtv-n az sajnos luxus.
-
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #93 üzenetére
Hozzátenném hogy én játszok multiplayerekkel inkább azokkal tartósság szempontjából, mint pl TF2, Bad company 2 ezekkel konzolon elég szívás játszani. Anno ps-en játszottam medal of honor 2-őt osztott képernyőn persze akkor is fél óra volt míg egymásra fordultunk azt aki előbb lőtt az nyert
, persze imádtuk. Pár napja új codot toltam boxon havernál, tudtam mit mivel csinálok, de szívtam a célzással, tartsam a hátsó gombot, mert az a zoom majd forogjak az ellenre az analóggal, közbe lőjek a másik oldalon lévő hátsó gombbal
Megszoktam hamar, de multiba hát iszonyat béna lennék, és ugye itt a fő szempont a célzás az meg paddal elég lassú. Szóval én multit fps-ekkel szoktam tolni, ami pc-re való, mást meg jó paddal is pl Prince of Persia sorozat ami van géphez is. Persze én tv-n sose gépeznék fps-el pláne nem, mert ahhoz közel kell ülni viszonylag. -
BalaNce87
addikt
Hát ha a játékok árát nézzük akkor igen luxus dolog a konzol, pc-re alapvetően kevesebben vesznek játékot, így abba sok pénzt max a hardver fejelsztésével lehet ölni, de az is csak arra jó hogy víritsál hogy milyen jó géped van csak igazából szart nem érsz vele, örülsz egy hétig aztán kb levan szarva...
A 70ezres Vga meg elég nagy luxus persze van aki annyiért vesz de az töredék réteg, igaz minek vesz 70ezres vga-t valaki ha minőségi játék nem is jön pc-re és virít a játékról hogy egy konzol port, így nagy gépigénye nem lesz. Gépre nem érdemes fejleszteni kész, nekem van ez a gépem minden játék elfut rajta, de mint már mondtam kevés van ami jó és érdekes, ami meg érdekel simán elfut rajta.Más: A gép előtt görnyedés, hát ki mit szeret, ugye ha nem hdtv-n játszok konzollal hanem monitoron akkor ugyanúgy görnyedek... ebből kiindulva aki nem görnyedni akar gép előtt annak biztos hogy nem egy kis szaros tv-je vagy monitora van, azaz a többség aki konzolon játszik annak egy szép nagy tv-je is van hozzá valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest